Shaman написав:щось видавало Штирлица - чи парашут, чи ушанка,
і ви вслід за песікотом і ко? все штирліців шукаєте по форумах. давайте тоді сюда тільки Ctrl+C - Ctrl+V з офіційних прес-релізів, для чого взагалі ця писанина, закрити форум та й усе.
Якщо я не вірю конашенкову то це не зобовязує мене по замовчанню вірити Маляр
В пресс-службе президента Александра Лукашенко говорят, что не знают, прибыл ли Евгений Пригожин в Республику Беларусь. Об этом «Фонтанке» там сообщили днём 26 июня.
«Нет подобной информации», — сообщил сотрудник пресс-службы и предложил направить запрос
Евгений Пригожин остается под следствием по делу о мятеже, пишет «Коммерсантъ» 26 июня. По данным издания, уголовное дело об организации вооруженного мятежа (статья 279 УК), главным фигурантом которого стал основатель ЧВК «Вагнер» Евгений Пригожин, не прекращено. Следователь следственного управления ФСБ РФ продолжает его расследовать.
Источник издания в надзорном ведомстве пояснил, что постановление о возбуждении уголовного дела пока не отменено. По его словам, для принятия решения прошло слишком мало времени.
Несмотря на события прошедших дней и возбуждение дела о вооруженном мятеже, ЧВК «Вагнер» продолжает набирать бойцов. Просят приезжать в Краснодарский край, дорогу обещают компенсировать. Об этом в понедельник, 26 июня, рассказали корреспонденту «Фонтанки», позвонившему под видом потенциального рекрута в организацию по телефонам, опубликованным на рекламных баннерах в Ленобласти.
«У нас все без изменений остается. Набор как наш шел, так и идет. Работаем в штатном режиме», — ответили в ЧВК «Вагнер» на вопрос о возможности трудоустройства. ........ «Это единственная база ЧВК «Вагнер». Все остальные адреса в крупных городах РФ — это наши представители», — рассказали корреспонденту «Фонтанки». ......... По этому же телефону корреспондент «Фонтанки» звонил в воскресенье. Трубку никто не поднял
В Беларуси якобы начали строить лагеря для размещения боевиков ЧВК Вагнер. Об этом сообщает российское СМИ "Верстка" со ссылкой на собеседника в лесничестве Могилевской области РБ, анонимный источник и родственников террористов из Группы Вагнера.
З'ясувалося місце розташування літаків засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який після невдалого заколоту повинен був втекти до Мінська. Зазначимо, що сьогодні ЗМІ помітили Пригожина в одному з готелів на території Білорусі.
Згідно з інформацією моніторингової групи "Беларускі Гаюн", у колишнього кухаря Путіна в особистому розпорядженні є два літаки: запасний бізнесджет BAe 125-800B, який з 22 червня знаходиться в Москві, а також основний - Embraer Legacy 600 (RA-02795) - вчора він здійснив виліт з Пітера на південь Росії, але ближче до вечора повернувся назад.
У Гаюн кажуть, що не можуть підтвердити або спростувати, чи доїхав Пригожин до Мінська. Однак там виключають, що він міг використати з цією метою свої літаки.
оборона міста при тотальному спротиві чи захоплення міста при повній бездіяльності влади
Вірно. Але ж ми не знаємо достеменно який рівень спротиву його там очікував. Я виходжу з наявних можливостей для оборони. Їх там повно. А чи було б бажання - ми ж не знаємо. Я думаю, що було б. Бо бити по колоні вже почали, якась там бригада стала по річці Ока (200км до Москви) якщо вона колона вперлася в річку у перед бригадою - там вони б всі і залишились. Нажаль так не сталося.
оборона міста при тотальному спротиві чи захоплення міста при повній бездіяльності влади
Вірно. Але ж ми не знаємо достеменно який рівень спротиву його там очікував. Я виходжу з наявних можливостей для оборони. Їх там повно. А чи було б бажання - ми ж не знаємо. Я думаю, що було б. Бо бити по колоні вже почали, якась там бригада стала по річці Ока (200км до Москви) якщо вона б вперлися в нічну перед бригадою - там вони б всі і залишились. Нажаль так не сталося.
Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) опублікував своє "резюме" з приводу заворушень, які відбувалися в РФ 23-24 червня.
Йдеться про невдалий держпереворот, який ініціював засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. На думку Гіркіна, колишній кухар Путіна був ключовим елементом у змові проти влади РФ: "Саме тому, коли він чи то злякався, чи то отримав вказівку "злитися" і "злився" - заколот практично миттєво здувся", - вказав він.
Спочатку передбачалося, що Пригожин позбавить лідера РФ Володимира Путіна від "злих поганих бояр" - "Фанерного маршала" та "генерала Му-Му" (глави Міноборони РФ Сергія Шойгу і начальника Генштабу РФ Валерія Герасимова), висловився терорист.
Це класичний "сценарій Муссоліні". Ймовірно - він розглядався як основний. В результаті Пригожин (науськаний своїми прихованими покровителями) повинен був очистити оточення президента від тих, хто особисто не подобається кухареві та його угрупованню осіб, а сам кухар став би "правою рукою з усіх питань", залишивши сумному дідкові тільки чисто представницькі функції. При чому - без жодних гарантій", - вказав Гіркін.
Однак після того, як "щось пішло не так" план Пригожина, ймовірно, охоплював два взаємовиключних сценарії: роззброїтися перед партією або йти на пролом до кінця, вважає Гіркін.
На думку терориста, спочатку Пригожин обрав другий варіант і рушив військами на Москву, але буквально за 200 км до столиці пішов на "компроміс", виходячи з 3 причин:
"Ймовірно, тут була сукупність факторів.: 1) заняття рубежу Оки (річки - УНІАН) не убогою "Росгвардією", а елітною 45-ю бригадою (боєздатність і вишкіл якої не сильно нижче "Вагнера", а бійці - не роздумують, коли отримують наказ); 2) "дзвінки спонсорів і натхненників" (це важливіше) з пропозицією "астанавись, ми все вже утрясли та перетерли"; 3) досить ймовірна загроза "грохнути" особисто кухаря ракетами разом зі штабом ЮВО, а якщо вціліє - добити "Ахматом" (до якого в руки особисто Пригожину краще не потрапляти, там взагалі без шансів...) ",- вказав Гіркін.
Він уточнив, що якби Пригожин не "злився", то у ПВК "Вагнер" був би реальний шанс захопити Москву: "Однак сталося те, що сталося - "кухар злився". Що тепер? - Тепер у Кремлі відновилася звична "сутичка під килимом" - резюмував терорист.
Shaman написав:щось видавало Штирлица - чи парашут, чи ушанка,
і ви вслід за песікотом і ко? все штирліців шукаєте по форумах. давайте тоді сюда тільки Ctrl+C - Ctrl+V з офіційних прес-релізів, для чого взагалі ця писанина, закрити форум та й усе.
Якщо я не вірю конашенкову то це не зобовязує мене по замовчанню вірити Маляр
особисто вас. бо якщо зрозуміло що pesikot чи Лад, flyman чи Hotab - це реальні люди, то ви якась незрозуміла обліковка, зареєстрована в 22 році.
ви прикриваєтесь, що у вас особиста думка, але ви завжди даєте найгірші прогнози - війна на десятиріччя, контрнаступу не видно, у Раші ресурсів набагато більше та таке інше. й це майже в кожному повідомленні. не знаю як іншим, мені це дуже впадає в око. й це вже моя особиста думка, що ви не панікер, як Zebra, а робите це свідомо. панікерів під час війни до речі теж не полюбляють.
можете не вірити Маляр (про Конашенкова навіть мова не йде) - але не треба їх порівнювати - ось на таких дрібницях ви акценти й розставляєте. можу констатувати, гроші отримуєте не даремно
Гіркіну віри немає. Навіщо обговорювати "його аналітику" тут? Фейгіна слухали не можна, а Гіркіна давайте будемо слухати і обговорювати. Якісь незрозумілі "стандарти" на цьому форумі.