vt313 написав:Але повірити що 30 Ф-16 знищать все ППО це вже занадто.
Якби він сказав, що потрібно 1000, то є якась підстава для дискусій.
Нам не треба знищувати все ППО, нам потрібно відігнати орківську штурмову авіацію від кордонів і лінії фронту, щоб не давати вільно і прицільно скидати бомби та знищувати нашу техніку керованими боєприпасами з відстані на яку не дістають ПЗРК, з цим 30 бортів з сучасним озброєннім і радарами, впораються. А також, відігнати винищувачі далі від лінії пусків з якої керованими ракетами знищують нашу штурмову авіацію і від якої у нас немає захисту... А також ті ж ХАРМ ефективніші з F-16, а це пряме защищення ППО.
Це він і має на увазі.
Москальська авіація і так працьює зі своєї території. С300 і Бук-м, достатньо.
Можливо 30 бортів закриють небо, припустимо, над Львовом. І ми, відносно сміливо, відкриемо Львівський аеропорт для пасажирських літаків. В це можна повірити.
freeze написав:Сегодня ночью наши РСЗОшники устроили оркам сущий ад
Привіт! Часом не з третьої ночі "все почалось"? А то мені наснилось що... Що нас попередили, що планується орківська ротація на цю годину і що треба "допомогти" оркам)) - щоб їм менше було забирати своєї живої сили )) краще нехай по кусках своїх забирають Тож, до ранку і вранці - робота була інтенсивною... (та й останній тиждень-два - деякі дні теж досить важкі)
п.с. Ще цікаво, що в новинах пишуть, що наші вже на лівому березі... А мені тут сниться що орки періодично пробують теж якийсь міні-наступ робити... На днях, наче, біля моста крутились і наче на танках... (а мостів тут 2 )
Faceless написав:У випадку Угорщини це якийсь стокгольмский синдром, бо не знаю як можна не пам'ятати, як над ними познущався совок, окупувавши і витерши ноги об їх суверенітет
Мені здається, що в них до сих пір набагато більша образа на Версальський договір та його наслідки (Трансильванія, південні регіони Чехословаччини та ін.). Погано ми тих мад'ярів знаємо.
ЛАД написав:більше грошей это не всё. Надо и больше рабочих, которые не будут требовать фантастические зарплаты. Это проще, чем добиться высоких военных налогов.
Є така важлива деталь... ефективність і професійність, низька зарплатня це шлях у нікуди щодо ефективності.
Есть достаточно много малоквалифицированных работ, на которых можно платить не очень много. Во время войны вполне допустимы и не совсем экономические методы принуждения.
ЛАД написав:Во время войны вполне допустимы и не совсем экономические методы принуждения.
в 21м веке? очень опасно для власти. сразу зададут вопрос почему ТАМ платят столько, а здесь полстакана риса. И про кофе в нафтогазе спросят. https://znaj.ua/ru/society/460545-vzhe- ... -na-milyon Лучше напечатать и заплатить.
Ничего нового он не сказал, это его стандартная демагогия, в которой перемежается характерный для ряда европейцев антиамериканизм (обостренный для венгров итогами 1МВ) с демонстративной "жалостью к украинцам" и даже с некоторыми, на мой взгляд рациональными, мыслями о реальных путях прекращения войны.
Нового ничего. Достаточно повторения старого. А почему антиамериканизм обострен для венгров итогами 1МВ?
Способов изгнать кого-то из ЕС и НАТО, насколько я знаю, не существует. Это пожизненная индульгенция от любых грехов.
Насколько я знаю, Вы правы. Во всяком случае из ЕС, из НАТО не уверен. Но правил самостоятельного выхода из ЕС тоже не было, но когда англичане захотели, то всё же вышли. Почему и пишу, что надо как-то менять правила. В последнее время зазвучали предложения отказываться от консенсуса. Пока не прошло. Но это надо делать. Возможно, даже ценой сужения ЕС.