Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 873874875876877 ... 2917>
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 14:52

Re: Еміграція, заробітчанство

ЛАД написав:Але в нас немає гуманітарної кризи (чи то катастрофи?). :(

Вас це засмучує, судячи з емоджі
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 15:04

ЛАД написав:
  rjkz написав:Довольно толковая статья:
https://biz.liga.net/all/all/article/sk ... ukraintsev

Единственное, что плохо, что всё это напоминает гадание на кофейной гуще - "+- лапоть".
Ну и вдохновляет:
Институте демографии и социальных исследований предполагают, что на 1 января 2030 года численность населения Украины составит от 24 млн до 32 млн

Але в нас немає гуманітарної кризи (чи то катастрофи?). :(

Дело даже не в количестве. Если бы это было 24млн в диапазоне 0-40 лет, то норм, а если из 24млн 80% будут пенсионеры, то уже не очень...
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 15:07

Faceless написав:
  Bolt написав:То в теорії, а на практиці

То практика цього і минулого року (купа людей, в першу чергу дівчат, пішли отримувати права). Тим, кому важко було здати в одному СЦ - йшли в інше, хтось в інше місто.
  Bolt написав:СЦ має тільки один автомобіль для складання іспитів

Завжди можна складати на машині автошколи
  Bolt написав:Та і то мала хочаб правила сама склала з другого разу, а я 25років тому після, як не склав правила, заніс 5 пляшок Десни, і через декілька днів вже мав права

Чорт забирай, я розумію буває важко здати практику, особливо на механіці, особливо на задрючених маршрутах, але як можна не здати теорію?

Дуже просто. Це коли правільно відповідає на питання. А тобі пише не вірно. Йдеш розбиратися, а тобі кажуть, що в нас тут збиралася комісія в тч і з представників автошкіл і вирішили, що така відповідь на питання буде правільніша. 🤦‍♂️
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 15:11

Hotab написав:Faceless , я б поставив питання інакше: як можна все своє життя вирішувати питання хабарами , але мріяти про Європу.

Я про Європу не мрію, саме тому, я ще в Україні.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 15:14

Bolt написав:
  Faceless написав:
  Bolt написав:То в теорії, а на практиці

То практика цього і минулого року (купа людей, в першу чергу дівчат, пішли отримувати права). Тим, кому важко було здати в одному СЦ - йшли в інше, хтось в інше місто.
  Bolt написав:СЦ має тільки один автомобіль для складання іспитів

Завжди можна складати на машині автошколи
  Bolt написав:Та і то мала хочаб правила сама склала з другого разу, а я 25років тому після, як не склав правила, заніс 5 пляшок Десни, і через декілька днів вже мав права

Чорт забирай, я розумію буває важко здати практику, особливо на механіці, особливо на задрючених маршрутах, але як можна не здати теорію?

Дуже просто. Це коли правільно відповідає на питання. А тобі пише не вірно. Йдеш розбиратися, а тобі кажуть, що в нас тут збиралася комісія в тч і з представників автошкіл і вирішили, що така відповідь на питання буде правільніша.

В таке ше якось можна повірити ну з одним питанням, і то це ще має "пощастити", але ж допускається і дві помилки. Повно є ресурсів, де можна пройтися по всім офіційним тестам, з тими ж питаннями і ілюстраціями, вони єдині й затверджені, і ніяких несподіванок не буде взагалі.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 15:18

Вчити тести - це все час. А «занести» - 5 секунд. Плюс суспільство настільки толерантне, що умовний Болт заявити «я заніс» не тільки не соромиться, а навіть хизується «порєшал вопрос»

Bolt написав:
  Hotab написав:Faceless , я б поставив питання інакше: як можна все своє життя вирішувати питання хабарами , але мріяти про Європу.

Я про Європу не мрію, саме тому, я ще в Україні.

Так може і син хай не мріє? Бо ж діти - носії культури своїх батьків. Та і водійську ліцензію там треба по чесному отримувати…
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 15:25

Сейчас на военной ветке в ответ на вопрос о подшипниковом заводе погуглил в частности "харьковский подшипниковый завод вакансии".
Очень понравилось https://ua.jooble.org/%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B9-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B4 - вакансии в Чехии, Польше, Литве, Канаде...
Пакувальник на фабрику печива Cleary's
4 200 - 6 150 $
Пакувальник на фабрику печива /Канада/ Без знання мови/ Без досвіду роботи/ Безкоштовна вакансія/ Оформлення візи/ Робота для жінок, чоловіків, пар
EuropeService
Проверенные контакты
Есть наймы
Активно просматривает отклики
Канада
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 15:28

Faceless написав:

Мене засмучує, що вона таки є.
Но некоторые с упорством, достойным лучшего применения, этого не замечают.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 15:32

ЛАД написав:
  Faceless написав:

Мене засмучує, що вона таки є.
Но некоторые с упорством, достойным лучшего применения, этого не замечают.
Або в декого сильно своєрідне розуміння гуманітарної катастрофи.
Щодо населення і прогнозів його чисельності - тут причин чимало, і демографічні перекоси в нас з'явилися не одне десятиліття тому, навіть ще за совку в Україні доля пенсіонерів у складі населення була одна з найвищих. Мабуть, з вашою логікою, в нас півстоліття вже "катастрофа".
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 15:46

Faceless написав:Завжди можна складати на машині автошколи

Дуже просто. Це коли правільно відповідає на питання. А тобі пише не вірно. Йдеш розбиратися, а тобі кажуть, що в нас тут збиралася комісія в тч і з представників автошкіл і вирішили, що така відповідь на питання буде правільніша. [/quote]
В таке ше якось можна повірити ну з одним питанням, і то це ще має "пощастити", але ж допускається і дві помилки. Повно є ресурсів, де можна пройтися по всім офіційним тестам, з тими ж питаннями і ілюстраціями, вони єдині й затверджені, і ніяких несподіванок не буде взагалі.[/quote]
Не плутайте. Це зараз. А я писав, про себе 25 років тому.
Bolt

Профіль

1
  #<1 ... 873874875876877 ... 2917>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей