Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
То практика цього і минулого року (купа людей, в першу чергу дівчат, пішли отримувати права). Тим, кому важко було здати в одному СЦ - йшли в інше, хтось в інше місто.
Bolt написав:СЦ має тільки один автомобіль для складання іспитів
Завжди можна складати на машині автошколи
Bolt написав:Та і то мала хочаб правила сама склала з другого разу, а я 25років тому після, як не склав правила, заніс 5 пляшок Десни, і через декілька днів вже мав права
Чорт забирай, я розумію буває важко здати практику, особливо на механіці, особливо на задрючених маршрутах, але як можна не здати теорію?
Дуже просто. Це коли правільно відповідає на питання. А тобі пише не вірно. Йдеш розбиратися, а тобі кажуть, що в нас тут збиралася комісія в тч і з представників автошкіл і вирішили, що така відповідь на питання буде правільніша. 🤦♂️
То практика цього і минулого року (купа людей, в першу чергу дівчат, пішли отримувати права). Тим, кому важко було здати в одному СЦ - йшли в інше, хтось в інше місто.
Bolt написав:СЦ має тільки один автомобіль для складання іспитів
Завжди можна складати на машині автошколи
Bolt написав:Та і то мала хочаб правила сама склала з другого разу, а я 25років тому після, як не склав правила, заніс 5 пляшок Десни, і через декілька днів вже мав права
Чорт забирай, я розумію буває важко здати практику, особливо на механіці, особливо на задрючених маршрутах, але як можна не здати теорію?
Дуже просто. Це коли правільно відповідає на питання. А тобі пише не вірно. Йдеш розбиратися, а тобі кажуть, що в нас тут збиралася комісія в тч і з представників автошкіл і вирішили, що така відповідь на питання буде правільніша.
В таке ше якось можна повірити ну з одним питанням, і то це ще має "пощастити", але ж допускається і дві помилки. Повно є ресурсів, де можна пройтися по всім офіційним тестам, з тими ж питаннями і ілюстраціями, вони єдині й затверджені, і ніяких несподіванок не буде взагалі.
Вчити тести - це все час. А «занести» - 5 секунд. Плюс суспільство настільки толерантне, що умовний Болт заявити «я заніс» не тільки не соромиться, а навіть хизується «порєшал вопрос»
Bolt написав:
Hotab написав:Faceless , я б поставив питання інакше: як можна все своє життя вирішувати питання хабарами , але мріяти про Європу.
Я про Європу не мрію, саме тому, я ще в Україні.
Так може і син хай не мріє? Бо ж діти - носії культури своїх батьків. Та і водійську ліцензію там треба по чесному отримувати…
Пакувальник на фабрику печива Cleary's 4 200 - 6 150 $ Пакувальник на фабрику печива /Канада/ Без знання мови/ Без досвіду роботи/ Безкоштовна вакансія/ Оформлення візи/ Робота для жінок, чоловіків, пар EuropeService Проверенные контакты Есть наймы Активно просматривает отклики Канада
ЛАД написав:Але в нас немає гуманітарної кризи (чи то катастрофи?).
Вас це засмучує, судячи з емоджі
Мене засмучує, що вона таки є. Но некоторые с упорством, достойным лучшего применения, этого не замечают.
Або в декого сильно своєрідне розуміння гуманітарної катастрофи. Щодо населення і прогнозів його чисельності - тут причин чимало, і демографічні перекоси в нас з'явилися не одне десятиліття тому, навіть ще за совку в Україні доля пенсіонерів у складі населення була одна з найвищих. Мабуть, з вашою логікою, в нас півстоліття вже "катастрофа".
Faceless написав:Завжди можна складати на машині автошколи
Дуже просто. Це коли правільно відповідає на питання. А тобі пише не вірно. Йдеш розбиратися, а тобі кажуть, що в нас тут збиралася комісія в тч і з представників автошкіл і вирішили, що така відповідь на питання буде правільніша. [/quote] В таке ше якось можна повірити ну з одним питанням, і то це ще має "пощастити", але ж допускається і дві помилки. Повно є ресурсів, де можна пройтися по всім офіційним тестам, з тими ж питаннями і ілюстраціями, вони єдині й затверджені, і ніяких несподіванок не буде взагалі.[/quote] Не плутайте. Це зараз. А я писав, про себе 25 років тому.