Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
ЛАД написав:Ну Вы такое пишете! Что такое технарь по сравнению с экономистом!
Для успешного функционирования компании важен даже труд уборщицы. Нужно просто шире смотреть на вещи, а не "если я эту гайку не закручу - самолет не полетит, а если убрать бухгалтеров и директоров, то полетит все равно".
rjkz написав: Я поначалу пытался и произношение правильное и грамматику соблюдать, но когда вокруг никто этим не парится, то со временем это рвение проходит. "Вас поймут" (с).
В последнее время с врачами и служителями иммиграционных служб всех рас и национальностей общался более-менее успешно (хуже всего получается с латиносами). При этом у меня двойная нагрузка, поскольку жена так с А1 и не сдвинулась, а оно ей надо? она и в Швеции еще в 96-м, и в Японии, и в Штатах справлялась с шоппингом, а для остального хазбенд есть Но с водителями здешних автобусов (100% аф-ам) совершенно не могу общаться - ни я их не понимаю, ни они меня. Стараюсь обходиться гугл-картами.
А от чоловіки призовного віку, які залишили батьківщину, скориставшись іншим шляхом (наприклад — нелегальним), отримали в більшості своїй негативні відгуки. Найбільша доля тих, хто критикує подібні вчинки, виявилась серед жителів Луцька, де 78% ставляться до такого рішення «холодно» або ж «дуже холодно». Аналогічну оцінку зробили 77% жителів Житомира, і по 72% - Кропивницького та Полтави.
Більш спокійно до цього поставились жителі Ужгороду, де 15% місцевих респондентів мають «дуже тепле» або «тепле» ставлення до таких чоловіків, 36% - нейтральне, а 48% - «холодне» або «дуже холодне».
по Ужгороду навіть не знаю - чи це так заробіток для них, чи то багато мешканців цим скористалося
А от чоловіки призовного віку, які залишили батьківщину, скориставшись іншим шляхом (наприклад — нелегальним), отримали в більшості своїй негативні відгуки. Найбільша доля тих, хто критикує подібні вчинки, виявилась серед жителів Луцька, де 78% ставляться до такого рішення «холодно» або ж «дуже холодно». Аналогічну оцінку зробили 77% жителів Житомира, і по 72% - Кропивницького та Полтави.
Більш спокійно до цього поставились жителі Ужгороду, де 15% місцевих респондентів мають «дуже тепле» або «тепле» ставлення до таких чоловіків, 36% - нейтральне, а 48% - «холодне» або «дуже холодне».
по Ужгороду навіть не знаю - чи це так заробіток для них, чи то багато мешканців цим скористалося
Заголовок клікбейтний, на справді в статті описується що осуджують тих хто виїхав нелегально, а в заголовку - всіх.
Не знаю, что за организация Міжнародний республіканський інститут (IRI) и насколько можно доверять результатам, полученным по их заказу, но по поводу Ужгорода явная ошибка (как минимум, в статье). По диаграмме "тепле" або "дуже тепле" отношение у 2+7 = 9%, а "холодне" або "дуже холодне" у 21+44 = 65% жителей Ужгорода. Результаты не сильно отличаются от всех других городов. Откуда в статье "15% місцевих респондентів мають «дуже тепле» або «тепле» ставлення до таких чоловіків, 36% - нейтральне, а 48% - «холодне» або «дуже холодне»" совершенно не понятно. С потолка?
Shaman написав:по Ужгороду навіть не знаю - чи це так заробіток для них, чи то багато мешканців цим скористалося
А що Ужгород? Найтепліше в Одесі до сачків - воєнком там був відповідний, найбільше "теплих" і найменше відповідно "холодних".
ЛАД написав:Откуда в статье "15% місцевих респондентів мають «дуже тепле»
це якраз по Одесі. Значно негативніше низка міст у порівнянні з Ужгородом. А от по задоволеністю зарплатою, то Ужгород на 1 місці - https://biz.nv.ua/ukr/economics/zhiteli ... 35747.html А от Кропивницький найменше підтримує ухилянтів, так і найнезадоволеніший зарплатою. Хоча тут якраз напрошується зв'язок, що незадоволені зарплатнею шукають місця де вона більша.
У меня сезжают квартиранті, мама с двумя детьсм за границу так как одно дите подходит к призівному возрасту. Поздравляю, все что писалось про забитіе окна в конце концов окажеться правдой.
У меня сезжают квартиранті, мама с двумя детьсм за границу так как одно дите подходит к призівному возрасту. Поздравляю, все что писалось про забитіе окна в конце концов окажеться правдой.
Малому 16,5 так, что не исключаю, что в следующем году тоже придётся валить, хотя и не хочется. Пы.Сы.можетткукие подробности можете выложить. Куда съезжают, как собираются там пристраиваться, будет ли сын там учиться или просто пойдёт работать?
Востаннє редагувалось Bolt в Пон 03 лип, 2023 08:04, всього редагувалось 1 раз.