Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 874875876877878 ... 2916>
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 15:47

Faceless
Вы решили заменить песикота и реагировать на каждый мой пост? :)
После совка у нас было 52 млн.
А с этим согласен:
в декого сильно своєрідне розуміння гуманітарної катастрофи

Катастрофа - это где-то там, а у нас всё хорошо. Очень напоминает российскую пропаганду.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 16:04

Bolt написав:
  Hotab написав:
  Bolt написав:Малому 16,5 так, что не исключаю, что в следующем году тоже придётся валить, хотя и не хочется.

За кордоном важко. Не можна дати. $100 для гарантованого проходження водійського екзамену.

Я хотів і малому до 18 зробити, але там поміняли законодавство, що навчання з 18-ти років.(Раніше з 16 ти можна було, просто не мав права до досягнення 18-ти років їздити)
Пи.Си.Дружина недавно їхала в трамваї, якась дівчина з кимось розмовляла по телефону в сказала, що вже тричі не склала іспит з водіння. Тобто тепер піде знов на курси на додаткові заняття. Тобто, враховуючи, що на екзамен нам казали чекати майже місяць, то самі порахуйте скільки пішло часу😏
Я і так їжджу поруч з малою(щоб вчасно перекинути важіль МКП на нейтралку та дьорнути за ручник якщо щось). Чи Ви вважаєте, що 30 годин на курсах це достатньо?!
Пи. Си .2 Прямо у нас тут на форумі одні святоші зібрались 😉

Тот кто НЕ дает и НЕ берет взятки - НЕ святоша. Просто НОРМАЛЬНЫЙ человек.
ЭТО -НОРМАЛЬНО. НЕ плохо и НЕ хорошо.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 16:08

Re: Еміграція, заробітчанство

ЛАД написав:После совка у нас было 52 млн.

Але складна демографічна структура була вже тоді, з України зробили країну військових пенсів, і загалом, %% пенсіонерів в складі населення був один з найвищих по срср. Це вже був ключовий драйвер що зумовив і динаміку населення і складнощі з утриманням пенсійного фонду, до якого потім додалися інші.
  ЛАД написав:Катастрофа - это где-то там, а у нас всё хорошо.

Знову вправляєтеся у переручуванні і перебріхуванні? Десь знайдете цитату, де я пишу "а у нас всё хорошо"?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 16:26

akurt написав:Пані Вишня2021, ну припиніть вже писати дурниці: Ви ж нанесли купу сміття, що я торгую дипломами університетів США та Європи, а в перервах торгую квартирами в Анталії.
Припиніть вже: соромно за вас.

Ви знову свої слова повторюєте від мого імені. Або наведіть мій пост, в якому я таке пишу, або признайте себе балаболом.

Займайтеся хоч чим завгодно. Але я і так на сайті бачу рекламу, щоб ще й вашу приховану терпіти. Захожу на гілку, щоб прочитати щось корисне, а тут- ваша реклама самого себе і дуже часто. Заведіть окрему гілку чи давайте платну рекламу.

І ви для чогось одні й ті ж самі слова повторюєте в кожному своєму пості, ще й від мого імені. Або наведіть мій пост, в якому я таке пишу, або признайте себе балаболом.
Wisznia2021

Подякував: 1 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 16:28

akurt написав:Теоретично цю гілку і було створено для відповіді саме на таке питання пана Bolt.
Шкода, що її завалили всіляким мотлохом.

В цьому випадку все впирається в 2 речі:
а) знання мови - англійської/німецької/польської/іншої...
б) гроші на навчання.

Серед варіантів:
- Ще не пізно податися на візу за програмою CUAET - тиждень тому Канада дозволила українцями, хто прибув за цією програмою, НАВЧАТИСЯ в університетах Канади.
Подати на канадську візу Заяву можна на протязі ще 12 днів - до 15 липня.
Я в червні відвідав один з провідних універсиеттів Канади - університет Калгарі - та знайомився з умовами.
НЕ ДЕШЕВО: для іноземців близько 30 000 CAD на рік. Але це провідний університет Канади, гадаю можна пошукати щось дешевше.
Але є стипендії до 10 000 CAD.
Документи можна подавати до 15 серпня.
Докладно можна ознайомитися тут:
https://www.ucalgary.ca/live-uc-ucalgar ... ewbook.pdf
- ще не пізно почати вивчати польську мову - за рік вивчають та вчаться на польській мові в Польщі.
Я вже писав, який шлях пройшов син приятелів - зараз в процесі вступу в університет Вроцлава або Варшави (ще не вибрали).
- навчаням в згаданих вище Нідерландах займався успішно наш форумчанин - там були цікаві цифри: за 4 роки навчання можна вкластися в 120 000 євро - ціна проданого вчасно бабушатника біля метро "Лісова". Правда останній його допис був трохи сумний - щось там в Нідерландах якось наче не дуже добре вчитися. Подробиць він не оприлюднював.
- на жаль, мій допис про навчання в університетах США завалили лайном добродії - але теж ще не пізно здавати в он-лайн режимі екзамени та поїхати на навчання в США.
Ціни там вище, ніж в Канаді, але наші люди хитрять та роблять так: вступають на навчання в регіональні університети - там плата за навчання значно нижча - через 2 роки переводяться в пристойні університети (впливає на подальше працевлаштування).
Там теж є стипендії для українців - до 20 000$ на весь період навчання.
Є 6 університетів США, де навчання безкоштовне при певних умовах, але вже пізно (там підготовча робота ведеться 18-24 місяця) і на сьогодні я не впевнений що та програма ще працює. Але дві дитини моїх приятелів вже закінчили, одна зараз живе та працює в Лос-Анджелесі, долю іншої не знаю.
- не тримаю "руку на пульсі" - але якось писав: в Туреччині діє (або діяла - не інтересувався) Програма прийому іноземців на навчання - брали по 100 000 студентів на рік на дуже солодких умовах: відбіркова комісія працювала в тому числі в Києві. В разі прийому (щорічно до 1 березня) забезпечують навчання на Підготовчому факультеті (1 рік вивчення турецької та англійської мов), безкоштовне проживання в гуртожитку, безкоштовне навчання на протязі всіх років навчання, оплата проїзду раз на рік додому і назад. Первинна подача документів - в он-лайн режимі, серед самих важких/провокаційних питань: МОТИВАЦІЯ. Дозволено вибрати тільки бажаний напрям навчання, конкретний університет призначають без права вибору. Є дуже потужні університети, які Україні з її 1200 нікому не потрібних університетів - по 30 на одне місто (можете бити мене ногами) не насняться ніколи: в Akdeniz University навчається більше за 74 000 (сімдесят чотири тисячі, Карп!) студентів: факультети від Міжнародних відносин до Морського.

Мова+мова+мова+гроші+гроші+гроші...

Язык учить надо всегда.
Деньги - не всегда нужны.
В Германии на немецком обучение бесплатное.
Сын друга закончил университет, даже стипендию получал 600 евро в месяц.
В США уже писал - в Сити каледжах НЙ, которые под CUNY вполне доступные цены.
Мне тут еще подкинули - в каледжах СТЕЙТ НЙ вообще есть варианты за 0.
Но в обоих случаях - надо быть резидентом.
Поэтому кроме лангуаге, первая часть названия ветки более чем актуальна.
Сами деньги надо зарабатывать, они всегда на что-нибудь нужны. Мир не совершенен.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 16:33

Faceless написав:
  ЛАД написав:После совка у нас было 52 млн.

Але складна демографічна структура була вже тоді, з України зробили країну військових пенсів, і загалом, %% пенсіонерів в складі населення був один з найвищих по срср. Це вже був ключовий драйвер що зумовив і динаміку населення і складнощі з утриманням пенсійного фонду, до якого потім додалися інші.

Цифры можно?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 16:39

Познайомилася в транспорті з дівчиною, років 30, в неї син років 7. Як приїхала в Німеччину, їй не дуже сподобалось і вона з подружкою( у подружки двоє дітей до 10- ти років) зробили канадські візи. Подружка переїхала в Канаду, працює там продавчинею і через соцсєті рекламує себе, як фотограф( в Україні була фотографом) і вже є якісь замовлення- підробляє фотографом. Ця моя знайома каже про подружку в Канаді, що в неї доходи і видатки зовсім не сходяться, вона не поспіває заробляти, а грошей вже нема і кінці з кінцями не зводить і як білка крутиться. Тому ця моя знайома дуже дякує родинним обставинам, які не дали їй свого часу теж виїхати в Канаду. Віза скоріше за все пропаде. Німеччина не подобається, але тут підтримка держави є. Думає переїхати в якусь іншу країну, коли знімуть допомогу. Теж рекламує себе серед наших, вона аніматор, вже має якісь замовлення трохи. Звісно, що обидві підпрацьовують нелегально.
Wisznia2021

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 16:43

ЛАД написав:
  rjkz написав:Довольно толковая статья:
https://biz.liga.net/all/all/article/sk ... ukraintsev

Единственное, что плохо, что всё это напоминает гадание на кофейной гуще - "+- лапоть".
Ну и вдохновляет:
Институте демографии и социальных исследований предполагают, что на 1 января 2030 года численность населения Украины составит от 24 млн до 32 млн

Але в нас немає гуманітарної кризи (чи то катастрофи?). :(

ДЕмографическая катастрофа началась давно.
Гадание на кофейной гуще - вполне логично, когда люди просто покупают билет в одну сторону, а уже в другой стране получают гражданство, заключают браки, рожают детей, умирают. А в Украине их "видят" гражданами Украины.
В статье все моменты описаны. И прикидки такие-же делал и выкладывал на форуме и я до войны несколько раз.
И по трудоспособному населению и по работающим вне госслужбы.
Я выходил на цифру в 29-32 млн в 2020 году.
То есть, сейчас все намного печальней. Но уже на данный момент я цифру не могу состряпать - слишком много добавилось неизвестных.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 16:50

rjkz написав:
Язык учить надо всегда.

Дивіться, те що вам розповіли ваші знайомі про навчання сина в Німеччині не дуже схоже на навчання в універі. Так, навчання безкоштовне, але життя НЕ безкоштовне: їжа, найм житла, навіть, семестровий збір - це все кошти.
То, про що вам розказали, а ви тут транслюєте більше схоже на аусбільдунг або на навчання за обміном. Це не зовсім класичне навчання в універі. Для навчання в універі студ візу не відкриють без 9 тис євро на рахунку.
Wisznia2021

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 17:11

Wisznia2021 написав:
  rjkz написав:
Язык учить надо всегда.

Дивіться, те що вам розповіли ваші знайомі про навчання сина в Німеччині не дуже схоже на навчання в універі. Так, навчання безкоштовне, але життя НЕ безкоштовне: їжа, найм житла, навіть, семестровий збір - це все кошти.
То, про що вам розказали, а ви тут транслюєте більше схоже на аусбільдунг або на навчання за обміном. Це не зовсім класичне навчання в універі. Для навчання в універі студ візу не відкриють без 9 тис євро на рахунку.

Сейчас для наших беженцев, насколько знаю, никаких требований. На жизнь деньги, конечно, нужны.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 874875876877878 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему