Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:Малому 16,5 так, что не исключаю, что в следующем году тоже придётся валить, хотя и не хочется.
За кордоном важко. Не можна дати. $100 для гарантованого проходження водійського екзамену.
Я хотів і малому до 18 зробити, але там поміняли законодавство, що навчання з 18-ти років.(Раніше з 16 ти можна було, просто не мав права до досягнення 18-ти років їздити) Пи.Си.Дружина недавно їхала в трамваї, якась дівчина з кимось розмовляла по телефону в сказала, що вже тричі не склала іспит з водіння. Тобто тепер піде знов на курси на додаткові заняття. Тобто, враховуючи, що на екзамен нам казали чекати майже місяць, то самі порахуйте скільки пішло часу😏 Я і так їжджу поруч з малою(щоб вчасно перекинути важіль МКП на нейтралку та дьорнути за ручник якщо щось). Чи Ви вважаєте, що 30 годин на курсах це достатньо?! Пи. Си .2 Прямо у нас тут на форумі одні святоші зібрались 😉
Тот кто НЕ дает и НЕ берет взятки - НЕ святоша. Просто НОРМАЛЬНЫЙ человек. ЭТО -НОРМАЛЬНО. НЕ плохо и НЕ хорошо.
Але складна демографічна структура була вже тоді, з України зробили країну військових пенсів, і загалом, %% пенсіонерів в складі населення був один з найвищих по срср. Це вже був ключовий драйвер що зумовив і динаміку населення і складнощі з утриманням пенсійного фонду, до якого потім додалися інші.
ЛАД написав:Катастрофа - это где-то там, а у нас всё хорошо.
Знову вправляєтеся у переручуванні і перебріхуванні? Десь знайдете цитату, де я пишу "а у нас всё хорошо"?
akurt написав:Пані Вишня2021, ну припиніть вже писати дурниці: Ви ж нанесли купу сміття, що я торгую дипломами університетів США та Європи, а в перервах торгую квартирами в Анталії. Припиніть вже: соромно за вас.
Ви знову свої слова повторюєте від мого імені. Або наведіть мій пост, в якому я таке пишу, або признайте себе балаболом.
Займайтеся хоч чим завгодно. Але я і так на сайті бачу рекламу, щоб ще й вашу приховану терпіти. Захожу на гілку, щоб прочитати щось корисне, а тут- ваша реклама самого себе і дуже часто. Заведіть окрему гілку чи давайте платну рекламу.
І ви для чогось одні й ті ж самі слова повторюєте в кожному своєму пості, ще й від мого імені. Або наведіть мій пост, в якому я таке пишу, або признайте себе балаболом.
akurt написав:Теоретично цю гілку і було створено для відповіді саме на таке питання пана Bolt. Шкода, що її завалили всіляким мотлохом.
В цьому випадку все впирається в 2 речі: а) знання мови - англійської/німецької/польської/іншої... б) гроші на навчання.
Серед варіантів: - Ще не пізно податися на візу за програмою CUAET - тиждень тому Канада дозволила українцями, хто прибув за цією програмою, НАВЧАТИСЯ в університетах Канади. Подати на канадську візу Заяву можна на протязі ще 12 днів - до 15 липня. Я в червні відвідав один з провідних універсиеттів Канади - університет Калгарі - та знайомився з умовами. НЕ ДЕШЕВО: для іноземців близько 30 000 CAD на рік. Але це провідний університет Канади, гадаю можна пошукати щось дешевше. Але є стипендії до 10 000 CAD. Документи можна подавати до 15 серпня. Докладно можна ознайомитися тут: https://www.ucalgary.ca/live-uc-ucalgar ... ewbook.pdf - ще не пізно почати вивчати польську мову - за рік вивчають та вчаться на польській мові в Польщі. Я вже писав, який шлях пройшов син приятелів - зараз в процесі вступу в університет Вроцлава або Варшави (ще не вибрали). - навчаням в згаданих вище Нідерландах займався успішно наш форумчанин - там були цікаві цифри: за 4 роки навчання можна вкластися в 120 000 євро - ціна проданого вчасно бабушатника біля метро "Лісова". Правда останній його допис був трохи сумний - щось там в Нідерландах якось наче не дуже добре вчитися. Подробиць він не оприлюднював. - на жаль, мій допис про навчання в університетах США завалили лайном добродії - але теж ще не пізно здавати в он-лайн режимі екзамени та поїхати на навчання в США. Ціни там вище, ніж в Канаді, але наші люди хитрять та роблять так: вступають на навчання в регіональні університети - там плата за навчання значно нижча - через 2 роки переводяться в пристойні університети (впливає на подальше працевлаштування). Там теж є стипендії для українців - до 20 000$ на весь період навчання. Є 6 університетів США, де навчання безкоштовне при певних умовах, але вже пізно (там підготовча робота ведеться 18-24 місяця) і на сьогодні я не впевнений що та програма ще працює. Але дві дитини моїх приятелів вже закінчили, одна зараз живе та працює в Лос-Анджелесі, долю іншої не знаю. - не тримаю "руку на пульсі" - але якось писав: в Туреччині діє (або діяла - не інтересувався) Програма прийому іноземців на навчання - брали по 100 000 студентів на рік на дуже солодких умовах: відбіркова комісія працювала в тому числі в Києві. В разі прийому (щорічно до 1 березня) забезпечують навчання на Підготовчому факультеті (1 рік вивчення турецької та англійської мов), безкоштовне проживання в гуртожитку, безкоштовне навчання на протязі всіх років навчання, оплата проїзду раз на рік додому і назад. Первинна подача документів - в он-лайн режимі, серед самих важких/провокаційних питань: МОТИВАЦІЯ. Дозволено вибрати тільки бажаний напрям навчання, конкретний університет призначають без права вибору. Є дуже потужні університети, які Україні з її 1200 нікому не потрібних університетів - по 30 на одне місто (можете бити мене ногами) не насняться ніколи: в Akdeniz University навчається більше за 74 000 (сімдесят чотири тисячі, Карп!) студентів: факультети від Міжнародних відносин до Морського.
Мова+мова+мова+гроші+гроші+гроші...
Язык учить надо всегда. Деньги - не всегда нужны. В Германии на немецком обучение бесплатное. Сын друга закончил университет, даже стипендию получал 600 евро в месяц. В США уже писал - в Сити каледжах НЙ, которые под CUNY вполне доступные цены. Мне тут еще подкинули - в каледжах СТЕЙТ НЙ вообще есть варианты за 0. Но в обоих случаях - надо быть резидентом. Поэтому кроме лангуаге, первая часть названия ветки более чем актуальна. Сами деньги надо зарабатывать, они всегда на что-нибудь нужны. Мир не совершенен.
Але складна демографічна структура була вже тоді, з України зробили країну військових пенсів, і загалом, %% пенсіонерів в складі населення був один з найвищих по срср. Це вже був ключовий драйвер що зумовив і динаміку населення і складнощі з утриманням пенсійного фонду, до якого потім додалися інші.
Познайомилася в транспорті з дівчиною, років 30, в неї син років 7. Як приїхала в Німеччину, їй не дуже сподобалось і вона з подружкою( у подружки двоє дітей до 10- ти років) зробили канадські візи. Подружка переїхала в Канаду, працює там продавчинею і через соцсєті рекламує себе, як фотограф( в Україні була фотографом) і вже є якісь замовлення- підробляє фотографом. Ця моя знайома каже про подружку в Канаді, що в неї доходи і видатки зовсім не сходяться, вона не поспіває заробляти, а грошей вже нема і кінці з кінцями не зводить і як білка крутиться. Тому ця моя знайома дуже дякує родинним обставинам, які не дали їй свого часу теж виїхати в Канаду. Віза скоріше за все пропаде. Німеччина не подобається, але тут підтримка держави є. Думає переїхати в якусь іншу країну, коли знімуть допомогу. Теж рекламує себе серед наших, вона аніматор, вже має якісь замовлення трохи. Звісно, що обидві підпрацьовують нелегально.
Единственное, что плохо, что всё это напоминает гадание на кофейной гуще - "+- лапоть". Ну и вдохновляет:
Институте демографии и социальных исследований предполагают, что на 1 января 2030 года численность населения Украины составит от 24 млн до 32 млн
Але в нас немає гуманітарної кризи (чи то катастрофи?).
ДЕмографическая катастрофа началась давно. Гадание на кофейной гуще - вполне логично, когда люди просто покупают билет в одну сторону, а уже в другой стране получают гражданство, заключают браки, рожают детей, умирают. А в Украине их "видят" гражданами Украины. В статье все моменты описаны. И прикидки такие-же делал и выкладывал на форуме и я до войны несколько раз. И по трудоспособному населению и по работающим вне госслужбы. Я выходил на цифру в 29-32 млн в 2020 году. То есть, сейчас все намного печальней. Но уже на данный момент я цифру не могу состряпать - слишком много добавилось неизвестных.
rjkz написав: Язык учить надо всегда. Деньги - не всегда нужны. В Германии на немецком обучение бесплатное. Сын друга закончил университет, даже стипендию получал 600 евро в месяц.
Дивіться, те що вам розповіли ваші знайомі про навчання сина в Німеччині не дуже схоже на навчання в універі. Так, навчання безкоштовне, але життя НЕ безкоштовне: їжа, найм житла, навіть, семестровий збір - це все кошти. То, про що вам розказали, а ви тут транслюєте більше схоже на аусбільдунг або на навчання за обміном. Це не зовсім класичне навчання в універі. Для навчання в універі студ візу не відкриють без 9 тис євро на рахунку.
rjkz написав: Язык учить надо всегда. Деньги - не всегда нужны. В Германии на немецком обучение бесплатное. Сын друга закончил университет, даже стипендию получал 600 евро в месяц.
Дивіться, те що вам розповіли ваші знайомі про навчання сина в Німеччині не дуже схоже на навчання в універі. Так, навчання безкоштовне, але життя НЕ безкоштовне: їжа, найм житла, навіть, семестровий збір - це все кошти. То, про що вам розказали, а ви тут транслюєте більше схоже на аусбільдунг або на навчання за обміном. Це не зовсім класичне навчання в універі. Для навчання в універі студ візу не відкриють без 9 тис євро на рахунку.
Сейчас для наших беженцев, насколько знаю, никаких требований. На жизнь деньги, конечно, нужны.