|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 03 лип, 2023 20:38
ЛАД написав: fler написав: ЛАД написав:Погибших, к счастью, пока относительно немного. Есть далеко не в каждой семье. Дома разрушены тоже у относительно небольшой части.
Относительно кого-чего? Салтовкой можно пренебречь? Бахмут и Мариуполь были лишними в Украине? Буча? Ирпень? 5-6 стертых с лица земли деревень в Николаевской области? + в других областях? Это все "относительно немного"? В названных мною только мирных более 100 тысяч (Карл!) погибло. Если добавить сюда погибших из Херсонской, Запорожской, Черниговской, Сумской областей и особенно Донбасса, то наберется еще столько, нет, даже больше. Это я говорю про мирных, а еще военные гибнут каждый день.. fler Относительно 40-млн населения Украины.
Тобто десь 400 тисяч загиблих - це по-вашому "относительно немного" для України? на фоні того, що: - отримали в рази більше (ніж 400 тис.) поранених, контужених, згвалтованих, інвалідів і психічно хворих; - приблизно 6-8 млн. біженців за кордоном; - 700 тисяч дітей силоміць вивезли до рф (з батьками та без). Соромлюсь запитати, а скільки для вас "много"?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лип, 2023 20:39
Hotab написав:Теж так думаю. І дозволь таксюрику «я там живу, я спати додому» і він буде їздити всю ніч з цими словами.
Найгірше наступне 1 Всі правила однакові для усіх територій.... 2 З іншого боку Всюди тільки обмеження обмеження пересування обмеження продажу алкоголю змушуваняя до купівлі касового апарату.... Хтось мені хоче сказати що це повинно бути однаковим для Львова і Херсону? Для Києва і Харкова? Думаєте хтось видає перепустки таксистам у Львові? І що тоді Всі пасажири поїздів= порушники, яких треба маринувати на вокзалі? 03:31 007К Київ-Пасажирський Чернівці 02:18 236Ш Одеса-Головна Чернівці 02:13 036Л Перемишль Одеса-Головна 00:15 008Л Чернівці Київ-Пасажирський 02:38 013К Київ-Пасажирський Солотвино 1 03:17 013Л Солотвино 1 Київ-Пасажирський 02:13 037Л Ужгород Одеса-Головна 02:40 716Л Перемишль Київ-Пасажирський 03:38 036Ш Одеса-Головна Перемишль 03:50 705К Київ-Пасажирський Перемишль 04:47 081К Київ-Пасажирський Ужгород 03:38 053К Київ-Пасажирський Перемишль 02:56 123Л Ужгород Київ-Пасажирський 23:45 056Л Івано-Франківськ Київ-Пасажирський 01:04 096Л Ясиня Київ-Пасажирський 04:02 029К Київ-Пасажирський Ужгород І ще пяток поїздів приходить між 24 і 5 ранку Краматорська мало?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 03 лип, 2023 20:41
prodigy написав: Hotab написав: З іншого боку, ще рік тому читав в ЗМІ, що якщо ви десь здалеку їдете і не встигли додому до комендантської години, то просто поясніть ситуацію, не заміть, вам дозволять поїхати додому. І це логічно
9 березня 2022 повертався після початку комендантської години , до Одеси було десь 60км...спитали звідки і куди їдеш (розказав, що їздив забирав дітей з під Києва і відвіз у Вінницю), подивились багажник і побажали гарної дороги (і так на всіх блокпостах), у 99% випадків на блокпостах люди розуміють з ким мають справу, але краще не порушувати правила КГ
На трасах , якщо не вїзжаєте в населенні пункти - обмежень на пересування немає З Одеси до Львова мене зупинили максимум 3 рази....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 03 лип, 2023 20:41
vt313 написав: Успіх написав:Тому... Тому пропонуйте варіанти/вихід з такої невтішної ситуації?
Для цього Вам прийдеться розсекретити якусь інформацію. 
Яку?  А що у Вас немає свого варіанту?))
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 03 лип, 2023 20:47
Успіх написав:А що у Вас немає свого варіанту?))
В мене є Але тобі не сподобається Варіант простий як двері 1 Запропонувати тобі не отримати бойові за останні 6 місяців 2 Запропонувати тобі, повернути недоплачених тобі 600 000 грн у вигляді несплаати тобою податків до моменту поки не повернеш сам собі всю суму... Думаю така пропозиція відразу відібє в тебе бажання тут жалітись... Ба більше Навіть оголошення твоїм командуванням подібної пропозиції з умовою що як тільки ти десь починаєш жалітись - ти автоматично переходиш до виконання пропозиції - змусить тебе замовчати.. ПС я знаю що зараз налетить море з оповіданнями про конституційність чи правильність... Але якщо добре подумати то я запропонував чудовий варіант , після оголошення якого десятки тисяч умовних долярчиків відразу перестануть скиглити.. аони наглі, але не дурні і розуміють що в сьогоднішніх умовах їхня вартість на цивілці точно в 10 разів менша ніж 100 000...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 03 лип, 2023 20:55
vitaliian написав: budivelnik написав:В мене є Але тобі не сподобається Варіант простий як двері 1 Запропонувати тобі не отримати бойові за останні 6 місяців 2 Запропонувати тобі, повернути недоплачених тобі 600 000 грн у вигляді несплаати тобою податків до моменту поки не повернеш сам собі всю суму... Думаю така пропозиція відразу відібє в тебе бажання тут жалітись... Ба більше Навіть оголошення твоїм командуванням подібної пропозиції з умовою що як тільки ти десь починаєш жалітись - ти автоматично переходиш до виконання пропозиції - змусить тебе замовчати.. ПС я знаю що зараз налетить море з оповіданнями про конституційність чи правильність... Але якщо добре подумати то я запропонував чудовий варіант , після оголошення якого десятки тисяч умовних долярчиків відразу перестануть скиглити.. аони наглі, але не дурні і розуміють що в сьогоднішніх умовах їхня вартість на цивілці точно в 10 разів менша ніж 100 000...
ага типа тебя кто то читает. я случайно открыл
Не зрозумів То ти найрозумніший - бо відкрив Чи найдурніший - бо відкрив?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 03 лип, 2023 21:02
fler написав: ЛАД написав:............ fler Относительно 40-млн населения Украины.
Тобто десь 400 тисяч загиблих - це по-вашому "относительно немного" для України? на фоні того, що: - отримали в рази більше (ніж 400 тис.) поранених, контужених, згвалтованих, інвалідів і психічно хворих; - приблизно 6-8 млн. біженців за кордоном; - 700 тисяч дітей силоміць вивезли до рф (з батьками та без). Соромлюсь запитати, а скільки для вас "много"?
Звідки цифра 400 тисяч загиблих? І "в рази більше"? А загалом цікаво, коли я пишу про гуманітарну кризу в Украйні, то Faceless мене звинувачує у "відвертій брехні і перекручуванні". Коли написав, що "Погибших, к счастью, пока относительно немного", то Ви мене звинувачуєте у зневазі до великої кількості загиблих. Може, Ви якось з Faceless"ом домовитесь, а то я вже заплутався.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 03 лип, 2023 21:10
Успіх написав:Без документів на себе і авто(автівки ж волонтерські/друзі побратимів з Польщі поприганяли)...
Долярчик, середній ти аватар ... Тим, кому я доначу, вони всі документи на автівки передают до ЗСУ, ще до блок-постів Бо кажуть, інакше, дуже-дуже важко пояснити, звідки взялося авто в підрозділу, якому передали
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 03 лип, 2023 21:24
ЛАД написав: fler написав:Тобто десь 400 тисяч загиблих - це по-вашому "относительно немного" для України? на фоні того, що: - отримали в рази більше (ніж 400 тис.) поранених, контужених, згвалтованих, інвалідів і психічно хворих; - приблизно 6-8 млн. біженців за кордоном; - 700 тисяч дітей силоміць вивезли до рф (з батьками та без). Соромлюсь запитати, а скільки для вас "много"?
Звідки цифра 400 тисяч загиблих? І "в рази більше"?
Прогнозні оцінки. ЛАД написав:А загалом цікаво, коли я пишу про гуманітарну кризу в Украйні, то Faceless мене звинувачує у "відвертій брехні і перекручуванні". Коли написав, що "Погибших, к счастью, пока относительно немного", то Ви мене звинувачуєте у зневазі до великої кількості загиблих. Може, Ви якось з Faceless"ом домовитесь, а то я вже заплутався.
Не брешіть та не перекручуйте, тоді не доведеться плутатись та домовлятись Гуманітарна криза та демографічна - це дві різні кризи. У Faceless вражаюче терпіння щодо ведення діалогу з вами.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лип, 2023 21:26
fler написав:Тобто десь 400 тисяч загиблих - це по-вашому "относительно немного" для України? на фоні того, що: - отримали в рази більше (ніж 400 тис.) поранених, контужених, згвалтованих, інвалідів і психічно хворих; - приблизно 6-8 млн. біженців за кордоном; - 700 тисяч дітей силоміць вивезли до рф (з батьками та без). Соромлюсь запитати, а скільки для вас "много"?
от тепер ви не розганяйте паніку - немає в нас таких втрат 400 т людей навіть на 40 млн - це дуже багато, ви напевне не уявляєте наскільки. є офіційні цифри по цивільним й вони доволі точні.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1