detroytred написав:В сенсі срач??? В сенсі роздмухую?
В прямому Якщо тему для Кабміну чи ВР чи Генштабу - піднімати на цих сторінках - це срач Якщо форумну тему піднімати на КабМіні, ВР чи Генштабі - це також срач...
І при тому теми для форуму підняті на форумі , а теми для ВР/КабМін/ГенШтаб - в ВР/Каб Міні/Генштабі - можуть бути корисними і потрібними
Ви ж свідомо чи спеціально -плутаєте місце і тему - виходить срач...вам приємно...але ж не всі звикли жити в лайні так як живете ви.
Головне було прокукарікати останнє речення.
Бо самі учора спркійнісінько піднімали тему для десятків тисяч умовних долярчиків. (* Але якщо добре подумати то я запропонував чудовий варіант , після оголошення якого десятки тисяч умовних долярчиків відразу перестануть скиглити..* Пн 03 июл, 2023 19:47 ). Ще й зі своїм власним варіантом простим, як двері, за вашим же визначенням.
Я хоча б не пропоную дурню від себе, а слухаю думки самих вояків, що вони пропонують стосовно заміни. А срач -- це і є, наприклад, отакі ваші оцінки та вигадки зі стелі (що приємно від срачу, звикли жити в лайні). Саме це і є срач.
І побудовано все у вас, як завжди, на дурні та вигадках зі стелі. Бо схотілося.
Тревожно. У меня, например, даже проявляется обеспокоенность
Если что буду докладывать новости по ликвидации последствий из первых рук. На меня как многостаночника, кроме минирования, ещё и РХБЗ повесили. А я тут недалеко от ЗАЭС.
Успіх написав:Ще, як не дивно, встигає і тут писати)))
Ничего против вас не имею, всего лишь забочусь о вашей (и хлопцах, что рядом с вами) безопасности:
Наши военные в 15 км от линии фронта думают, что они относительно находятся в безопасности или на 20 км, комплекс их может запеленговать... И он переписывает серийные номера телефонов и номера сим-карт... Дальше он возвращается на базу и там это выкладывается на карту, росийское командование смотрит в масштабе и может определить где и в каких позициях есть концентрация личного состава. Поэтому на фронтах даже в 10-15 км желательно не держать телефон постоянно включенным и не забывать, что такая угроза есть.
Дякую, та ми це все знаємо і вживаємо заходів щодо безпеки відносно "засікання скупчення телефонів". Починаючи від "ставлення на телефон режим "літачка"" і до... (не можу казати що ще)
pesikot написав:Хотелось бы послушать варианты переговоров, а также последствия каждого из варианта
Я тоже. Может, Соскин и Чаплыга знают. Свое мнение я уже высказывал не один раз. Наилучший из реальных вариант - полное освобождение Херсонской, Запорожской и Харьковской (о чем постоянно забывают) областей, снятие блокады черноморских портов. Оккупированная часть Донбасса - под вопросом, скорее всего заморозка.
НАТО и Крым - нереально. Во-первых, рашка встанет на дыбы, во-вторых - американцы все чаще подчеркивают, что их прежде всего волнует даже не ее развал (во что уже никто не верит), а просто ослабление рашки и ее переход под крыло Китая, или полный контроль Китая над ее среднеазиатскими сателлитами и Монголией. Такого союза американцы боятся больше всего.
detroytred написав:Кіосакі та Залужного Успіх розуміє і зрозуміє.
Не зрозуміє Можна подумати над парі...
Ба більше Залужного ефрейтор не може розуміти..він повинен вірити на слово і виконувати накази...
А Кіосакі або Бальцеровича - може розуміти людина з доходом не нижче 1 млн зароблених гривень в рік... Всі інші їх не розуміють...хоча й читали. ПС Нагадати американську приказку Коли чистильщик взуття чистячи черевики Карнегі( чи Форда чи Фінансиста з Драйзера) розповів в які акції він вклався - то багатий зрозумів - пора втікати з ринку акцій.
Starikan написав:американцы все чаще подчеркивают, что их прежде всего волнует даже не ее развал (во что уже никто не верит)
Я б посперичався На мій погляд Чим довше війна - тим вищі шанси розвалу педерації ( вони втрачають час і технології і повинен бути рубіж , після якого наступить розвал імперського мишлення, потім холодильник( а точніше авоська за форточкою , бо холодильників не буде) переможе в телевізора, потім той хто прийде побачить що здатись і заявити що виплатить репарації при умові доступу до технологій - економічно доцільніше) А от навіть швидка перемога з виходом на кордони 1991 року - педерацію якраз і не розвалить.
Игорь Алексеевич написав:Лето, время ездить отдыхать и тратить валюту в своё удовольствие. За границей берут любые года, лишь бы туристы были не с пустыми карманами))
Не все на форуме пенсионерьі 60+ которьіх отпускают
pesikot написав:Хотелось бы послушать варианты переговоров, а также последствия каждого из варианта
Свое мнение я уже высказывал не один раз. Наилучший из реальных вариант - полное освобождение Херсонской, Запорожской и Харьковской (о чем постоянно забывают) областей, снятие блокады черноморских портов. Оккупированная часть Донбасса - под вопросом, скорее всего заморозка.
Як ви збираєтесь щось "заморожувати"? Попросити Хутіна? А він буде вас слухати?..
Starikan написав:НАТО и Крым - нереально. Во-первых, рашка встанет на дыбы,
А досі ще не встала, чи що?...
Starikan написав:во-вторых - американцы все чаще подчеркивают, что их прежде всего волнует даже не ее развал (во что уже никто не верит), а просто ослабление рашки и ее переход под крыло Китая, или полный контроль Китая над ее среднеазиатскими сателлитами и Монголией. Такого союза американцы боятся больше всего.