|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 05 лип, 2023 12:55
барабашов написав:И если на работу надо на 5/6 часов утра
А може на роботу просто добиратися 3 години. В одну сторону
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 05 лип, 2023 13:05
Puente написав:Ха - так штати на 9 місці в світі по ожирінню -майже 75 % населення ... Це , звичайно , плюс ... А взагалі-то вже багато разів писав - є такий собі міжнародний індекс щастя - гляньте на нього . І подумайте , чому так .
Що я маю "думати"? По-перше що ми оцінюємо? Я оцінюю рівень життя. Ви - рівень щастя. Це зовсім різні речі. Плем'я Тумба-Юмба може бути счасливіше ніж США, я не заперечую, але воно 100% має нижчий рівень життя. По-друге вони тому і розжиріли, тому що мають можливість купляти дорогі продукти, а це тому що них високий рівень життя  Жителі плем'я Тумба-Юмба чомусь не розжиріли.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лип, 2023 13:07
042013 написав:Навели два рейтинги, перші місця в яких насправді відображають проблеми в громадян цих країн, і радієте) З кожним постом ви тільки підтверджуєте мою тезу про сша. (за ожиріння вам вже вказали, з автомобілізацією ситуація там така, шо без машини робити нема шо. Нема куди тупо по місту пройтись, нема фізично як, про ситуацію з тротуарами я вже говорив - їх немає). Тож давайте не будете намагатись доказати, шо сша - найлєпша в світі краєна тільки через те, що, не знаю, її валюта має статус міжнародної валюти, чи шо в них найлєпша економіка, чи шо армія в них. Вона (країна) просто є, і кожен робить висновок сам собі. Я б туди не поїхав ніколи, це мій вибір, не агітую. Лиш прошу не перекручувати факти.
Ще раз: ЩО ВИ ОЦІНЮЄТЕ? До чого тут валюта, армія чи економіка?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лип, 2023 13:12
просто у них мяса нет, они едят пирожные
-
nekefer
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лип, 2023 13:15
Puente написав:А взагалі-то вже багато разів писав - є такий собі міжнародний індекс щастя - гляньте на нього . І подумайте , чому так .
Все счастливые семьи похожи друг на друга, каждая несчастливая семья несчастлива по-своему
-
nekefer
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лип, 2023 13:22
Gastarbaiter написав: akurt написав:Зараз у Вінніпег 04-40 ранку, вислав відео з підписом: «їдемо на роботу».
Жах! Хоча деяким людям такий графік заходить. Не зрозуміло тільки: як вони засинають зараз, коли о 9-й вечора ще світить сонце?
Ну жах, вірно, я сам здивувався. Але такі реалії і не думаю, що це щодня. Наступний сеанс звʼязку буде на вихідних, спитаю. Але: є реалії. 1. Приятель живе в місті West Hartford, це на північ від New York. Виїжджає на роботу в Нью Йорк о 6-00, їхати майже 2 години. Ну ось так. До речі: не дай Боже з будь-яких причин подзвонити після 20-00: люди вже сплять. 2. Інший приятель живе дуже дуже на північ від Лондона. Жінка працює в Лондоні. Їде електричкою 1,5 години. Правда не кожен день. В цьому смислі, звісно, краще працювати на ринку Анголенко в Запоріжжі: жінка приятеля там має кіоск, так вже років 10 працює виключно з 9-00 до 15-00. Вихідний понеділок. Добирається на роботу трамваями (1 пересадка). Авто є вдома, але чоловік зазвичай спить до 10-00 і йому незручно відвозити та забирати. Вибір є.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Сер 05 лип, 2023 13:34
Faceless написав: барабашов написав:И если на работу надо на 5/6 часов утра
А може на роботу просто добиратися 3 години. В одну сторону
Для США це звичайна річ: добиратися на роботу ну не 3 години, але 1,5 - це нормально. Пару років тому розлучився із жінкою наш легінь - побили горшки та розʼїхалися з орендованої квартири в Сан Францисько. Одинак з фінансових причин взяв в оренду квартиру здається в Petaluma. Google показує, що можна доїхати до роботи наприклад зараз (там 03:33 ночі) за 47 хвилин, а ось зранку не менше, ніж за 2 години. Там просто треба рахувати гроші: або орендуєш житло за 2000$ і їдеш 2 години, або за 4500$ і їдеш 20 хвилин.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Сер 05 лип, 2023 13:37
akurt написав:В цьому смислі, звісно, краще працювати на ринку Анголенко в Запоріжжі: жінка приятеля там має кіоск, так вже років 10 працює виключно з 9-00 до 15-00. Вихідний понеділок. Добирається на роботу трамваями (1 пересадка). Авто є вдома, але чоловік зазвичай спить до 10-00 і йому незручно відвозити та забирати. Вибір є.
Думаю, що і в канадах можна знайти працю, щоб спати до 10. Хто на що вчився, як то кажуть.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лип, 2023 13:47
Gastarbaiter написав:Думаю, що і в канадах можна знайти працю, щоб спати до 10. Хто на що вчився, як то кажуть.
Це золоті та правильні слова. Я про цю тезу говорив вже багато разів: «Що ти таке вмієш робити, за що ми тобі заплатимо гроші?» Кожен перед еміграцією повинен продумати, чи є відповідь. Я вже писав, що в червні перебував 2 тижня в Канаді та відвідував наших людей, спілкувався з багатьма. Самі сумні враження були від співбесіди, в якій приймали участь три людини з Харкова. Чоловіки 35-ти та 50/55 років та жінка мабуть 35/40 років. Я повернувся та сказав жінці, що спілкувався з реальними відходами виробництва: ні знань мови, ні навичок, ні професій (один посудомийкой десь працював), ні освіти. Ну ось такі повернуться. Воно й правильно. Мені було дуже сумно від співбесіди. У чоловіка років 35 хоч мета та причини були: сказав, що синові 4 роки та син вже став «дитя війни», розрізняє тип ракет над будинком. В той же час, є гарні приклади. З них два просто чудові: чоловіки і раніше працювали віддалено за хороші гроші, і в Канаді працюють віддалено та посміхаються життю. Універсальних рецептів - Боже, де ж їх узяти?
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Сер 05 лип, 2023 14:02
andrijk777 написав:Ще раз: ЩО ВИ ОЦІНЮЄТЕ? До чого тут валюта, армія чи економіка?
Розмова почалася з ось цього, якщо у вас пам'яті не вистачає слідкувати за контекстом: 042013 написав: Starikan написав:Не верю я в такую "простоту". Иначе уже весь 3-й мир (и не только) давно перебазировался бы в Штаты.
Ну, винесемо за дужки питання, що в штатах далеко не медом помазано, шоб весь третій світ туди так хтів їхати. Їдуть ті, кому треба. Але є набагато кращих місць на планеті. Тому якщо ця схема й існує, абсолютно не значить, що всі повинні ломанутись туди. Так-то в нас навіть краще, якщо без війни, ситуація з дорогами (тротуарами), громадським транспортом, медициною, цінами, природніми погодними умовами і т.д..
Ось це і оцінюю. А ви якесь м'ясо, якісь автомобілі...
-
042013
-
-
- Заблокований
- Подякував: 644 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-