Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 886887888889890 ... 2916>
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 12:55

Re: Еміграція, заробітчанство

барабашов написав:И если на работу надо на 5/6 часов утра

А може на роботу просто добиратися 3 години. В одну сторону
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 13:05

Puente написав:
  andrijk777 написав:
  andrijk777 написав:Штати по об'єктивних показниках живуть найкраще в світі(якщо не враховувати всякі Люксембурги).

https://pigua.info/ru/post/news/top-10- ... leniu-masa
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0 ... 0%B5%D0%BA

Ха - так штати на 9 місці в світі по ожирінню -майже 75 % населення ...
Це , звичайно , плюс ...
А взагалі-то вже багато разів писав - є такий собі міжнародний індекс щастя - гляньте на нього . І подумайте , чому так .

Що я маю "думати"?
По-перше що ми оцінюємо?
Я оцінюю рівень життя. Ви - рівень щастя. Це зовсім різні речі. Плем'я Тумба-Юмба може бути счасливіше ніж США, я не заперечую, але воно 100% має нижчий рівень життя.
По-друге вони тому і розжиріли, тому що мають можливість купляти дорогі продукти, а це тому що них високий рівень життя :D :D Жителі плем'я Тумба-Юмба чомусь не розжиріли.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 13:07

042013 написав:Навели два рейтинги, перші місця в яких насправді відображають проблеми в громадян цих країн, і радієте) З кожним постом ви тільки підтверджуєте мою тезу про сша.

(за ожиріння вам вже вказали, з автомобілізацією ситуація там така, шо без машини робити нема шо. Нема куди тупо по місту пройтись, нема фізично як, про ситуацію з тротуарами я вже говорив - їх немає).

Тож давайте не будете намагатись доказати, шо сша - найлєпша в світі краєна тільки через те, що, не знаю, її валюта має статус міжнародної валюти, чи шо в них найлєпша економіка, чи шо армія в них. Вона (країна) просто є, і кожен робить висновок сам собі. Я б туди не поїхав ніколи, це мій вибір, не агітую. Лиш прошу не перекручувати факти.

Ще раз: ЩО ВИ ОЦІНЮЄТЕ?
До чого тут валюта, армія чи економіка?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 13:12

просто у них мяса нет, они едят пирожные
nekefer

Подякував: 65 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 13:15

Puente написав:А взагалі-то вже багато разів писав - є такий собі міжнародний індекс щастя - гляньте на нього . І подумайте , чому так .

Все счастливые семьи похожи друг на друга, каждая несчастливая семья несчастлива по-своему
nekefer

Подякував: 65 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 13:22

Gastarbaiter написав:
  akurt написав:Зараз у Вінніпег 04-40 ранку, вислав відео з підписом: «їдемо на роботу».

Жах! Хоча деяким людям такий графік заходить. Не зрозуміло тільки: як вони засинають зараз, коли о 9-й вечора ще світить сонце?

Ну жах, вірно, я сам здивувався.
Але такі реалії і не думаю, що це щодня. Наступний сеанс звʼязку буде на вихідних, спитаю.
Але: є реалії.
1. Приятель живе в місті West Hartford, це на північ від New York. Виїжджає на роботу в Нью Йорк о 6-00, їхати майже 2 години. Ну ось так. До речі: не дай Боже з будь-яких причин подзвонити після 20-00: люди вже сплять.
2. Інший приятель живе дуже дуже на північ від Лондона.
Жінка працює в Лондоні. Їде електричкою 1,5 години. Правда не кожен день.

В цьому смислі, звісно, краще працювати на ринку Анголенко в Запоріжжі: жінка приятеля там має кіоск, так вже років 10 працює виключно з 9-00 до 15-00. Вихідний понеділок. Добирається на роботу трамваями (1 пересадка). Авто є вдома, але чоловік зазвичай спить до 10-00 і йому незручно відвозити та забирати.
Вибір є.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 13:34

Faceless написав:
  барабашов написав:И если на работу надо на 5/6 часов утра

А може на роботу просто добиратися 3 години. В одну сторону

Для США це звичайна річ: добиратися на роботу ну не 3 години, але 1,5 - це нормально.
Пару років тому розлучився із жінкою наш легінь - побили горшки та розʼїхалися з орендованої квартири в Сан Францисько.
Одинак з фінансових причин взяв в оренду квартиру здається в Petaluma.
Google показує, що можна доїхати до роботи наприклад зараз (там 03:33 ночі) за 47 хвилин, а ось зранку не менше, ніж за 2 години.
Там просто треба рахувати гроші: або орендуєш житло за 2000$ і їдеш 2 години, або за 4500$ і їдеш 20 хвилин.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 13:37

akurt написав:В цьому смислі, звісно, краще працювати на ринку Анголенко в Запоріжжі: жінка приятеля там має кіоск, так вже років 10 працює виключно з 9-00 до 15-00. Вихідний понеділок. Добирається на роботу трамваями (1 пересадка). Авто є вдома, але чоловік зазвичай спить до 10-00 і йому незручно відвозити та забирати.
Вибір є.

Думаю, що і в канадах можна знайти працю, щоб спати до 10. Хто на що вчився, як то кажуть.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 13:47

Gastarbaiter написав:Думаю, що і в канадах можна знайти працю, щоб спати до 10. Хто на що вчився, як то кажуть.

Це золоті та правильні слова.
Я про цю тезу говорив вже багато разів: «Що ти таке вмієш робити, за що ми тобі заплатимо гроші?»
Кожен перед еміграцією повинен продумати, чи є відповідь.

Я вже писав, що в червні перебував 2 тижня в Канаді та відвідував наших людей, спілкувався з багатьма.
Самі сумні враження були від співбесіди, в якій приймали участь три людини з Харкова. Чоловіки 35-ти та 50/55 років та жінка мабуть 35/40 років.
Я повернувся та сказав жінці, що спілкувався з реальними відходами виробництва: ні знань мови, ні навичок, ні професій (один посудомийкой десь працював), ні освіти. Ну ось такі повернуться. Воно й правильно. Мені було дуже сумно від співбесіди. У чоловіка років 35 хоч мета та причини були: сказав, що синові 4 роки та син вже став «дитя війни», розрізняє тип ракет над будинком.

В той же час, є гарні приклади.
З них два просто чудові: чоловіки і раніше працювали віддалено за хороші гроші, і в Канаді працюють віддалено та посміхаються життю.

Універсальних рецептів - Боже, де ж їх узяти?
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 14:02

andrijk777 написав:Ще раз: ЩО ВИ ОЦІНЮЄТЕ?
До чого тут валюта, армія чи економіка?

Розмова почалася з ось цього, якщо у вас пам'яті не вистачає слідкувати за контекстом:

042013 написав:
  Starikan написав:Не верю я в такую "простоту". Иначе уже весь 3-й мир (и не только) давно перебазировался бы в Штаты.

Ну, винесемо за дужки питання, що в штатах далеко не медом помазано, шоб весь третій світ туди так хтів їхати. Їдуть ті, кому треба. Але є набагато кращих місць на планеті. Тому якщо ця схема й існує, абсолютно не значить, що всі повинні ломанутись туди. Так-то в нас навіть краще, якщо без війни, ситуація з дорогами (тротуарами), громадським транспортом, медициною, цінами, природніми погодними умовами і т.д..

Ось це і оцінюю. А ви якесь м'ясо, якісь автомобілі...
042013

Заблокований
Подякував: 644 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

#<1 ... 886887888889890 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість