Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 46724673467446754676 ... 14786>
Повідомлення Додано: Сер 19 лип, 2023 17:12

flyman написав:
  fox767676 написав:всі бояться перевірити 5 статтю, тому з сувалками все залишиться як є.

якщо запущена воєнна машина вона має кудись рухатися.
В Україні буксує і ступор, отже пере виборами 24 треба "маленька переможна війна", напр., десь в Трибалтиці

"Давай лучше е.банем по Тбилиси" - там теж внеблоковий фейлстейт, навіть армії нема на відміну від України
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лип, 2023 17:15

sashaqbl написав:
  prodigy написав:чукча писатель, не читатель

Вгадайте про кого Вікіпедія пише:
Народний депутат України 9-го скликання від забороненої проросійської політичної партії ОПЗЖ (2019—2022). Колишній член Комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності (2019—2022)[4]. Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та колишній голова Соціалістичної партії України (2017—2019). Колишній очільник полтавського обласного осередку «Правий сектор» (2014).
За фахом — педагог-психолог, магістр за спеціальністю «правознавство». 26 квітня 2021 року захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління.

Я оцінюю Маляр по тій маячні, що вона говорить, а не по кількості наукових праць.
До речі, сам я й сам автор шести наукових робіт.

Яку маячню каже Маляр?
На Купянском направлении противник наращивает размах и темпы своего наступления, сообщает военный обозреватель Константин Машовец.

Очевидно, россияне стремятся создать удобные для себя предпосылки для продолжения своей активизации на этом направлении. В частности:

— В полосе ответственности 7-го мотострелкового полка (мсп) и 27-й отдельной мотострелецкой бригады (омсбр) противник вел в бой дополнительно подраздел 1431-го мсп ТРВ, а также батальон БАРС-5 с целью наращивания своих усилий. В результате чего противнику удалось обойти с.Новоселевское как с севера, так и с юга и теперь ВСУ удерживают исключительно западную часть села. Противник продолжает свои атаки по направлению на с.Берестово и южнее с.Новоселевское в сторону с.Стельмаховка.

— на участке южнее этого отрезка, активизировались передовые подразделения 4-й «Кантемировской» танковой дивизии (тд) 1-й гв.танковой армии (гв. ТА). В частности, подразделения 423-го мсп этой дивизии, при поддержке подразделений двух отдельных мотострелковых бригад (омсбр) 2-й общевойсковой армии (ОВА) Центрального военного округа (ЦВО) — 15-й и 30-й омсбр, атаковали передовые подразделения ВСУ по дирекции с.Кармазановка — с.Дружелюбовка, пытаясь отбросить украинские передовые подразделения за Островские ставки.

— Кроме этого, стоит отметить, что в районе с.Милуватка, командование войск противника развернуло тактическую группировку, которая, скорее всего, должна усилить первый эшелон войск (423-й мсп, 15-я омсбр и 30-я омсбр) в случае, если им удастся достичь какого-нибудь весомого успеха. В частности, в его состав вошли 752-й мсп (из состава 3-й мсд), 24-я отдельная бригада специального назначения (обр СпН), примерно из двух сводных тактических отрядов (в каждый батальон) и батальон БАРС-9.

Становится понятно, что противник, действуя в общем направлении на Боровую и Кругляковку стремится, если не рассечь группировку ВСУ на левом берегу реки Оскол, то по крайней мере, создать рубеж прикрытия с юга для ударной группировки 1-й гв. ТА, развернутой по направлению Сватово — Купянск.

Кстати, как я и предполагал, одновременно с активизацией северо-западнее города Сватово, подразделы 6-й ОВА севернее города Купянск также активизировались, в частности левофланговые подразделения 138-й омсбр противника атаковали передовые позиции подразделений ВСУ западнее села Синьковка вдоль р.Оскол.

https://www.objectiv.tv/objectively/2023/07/19/na-kupyanskom-napravlenii-vrag-hochet-rassech-sily-vsu-na-levom-beregu-oskola/
Где-то (в наших СМИ) встречал, что на харьковском направлении сосредоточено до 100 тыс.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 19 лип, 2023 17:19

cohan написав:
  cohan написав:
  andrijk777 написав:P.S. Фюрер не поїде в ПАР, це очевидно.

поедет
там будет мероприятие, которое пропустить нельзя, даже ценой ареста
но ареста, конечно, не будет, поедет и приедет

Индия подсуетилась вроде бы, теперь смысла ехать нет

Это Вы о чём?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 19 лип, 2023 17:45

flyman написав:
  ЛАД написав:
  flyman написав:...fKf9pH03GoY...

Это видео Чаплыги ниже плинтуса.
Не буду даже о "мальчонке".
Но пусть господин Чаплыга расскажет, как мы можем сегодня "увести войну с нашей территории". Как?!
И насчёт газовой трубы крайне интересно. Мы резко сократили транзит российского газа? Мы начали войну с Россией?

рецепт Соскіна:
Зупинити контрнаступ. Окопатися.
Чекати коли РФ пробиватиме сувалківський коридор.

...EnhBpyTyf-k...

Не меньший бред.
"Брахманы. Ортодоксы православные". :mrgreen:
Детский крестовый поход он ещё не предлагает?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 19 лип, 2023 17:51

ЛАД написав:Не меньший бред.

варіант 1:
при владі "ідейні", чи "Брахманы. Ортодоксы православные", "воєнний комунізм" .. малореальний, так як в нас вибирають "хліб і видовища"
варіант 2:
заморозка БД, тоді військова машина орків, яку зупиняти не будуть їде на Трибалтику, чи куди там на Лапландію ... все одно на НАТО з яким вони воюють на території України

тільки я не переконую, для когось "Президент якого ще світ не бачив, дайте два",
для іншого - "до останнього Українця на кородони 91, а далі Путін розпадеться на атоми"
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 19 лип, 2023 18:04

Schmit написав:
  fox767676 написав:[

всі бояться перевірити 5 статтю, тому з сувалками все залишиться як є.

А якщо дію статті буде перевіряти якесь ЧВК?

До Білорусі прибула вже п’ята колона з найманцями ПВК Вагнера — Гаюн

А вони ж не з марса будуть а з білорусі. Доведеться їй відповідати
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 19 лип, 2023 18:06

Україна повернула більше території за місяць, ніж РФ захопила за рік – голова британської розвідки
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 19 лип, 2023 18:10

flyman написав:
  ЛАД написав:Не меньший бред.

варіант 1:
при владі "ідейні", чи "Брахманы. Ортодоксы православные", "воєнний комунізм" .. малореальний, так як в нас вибирають "хліб і видовища"
варіант 2:
заморозка БД, тоді військова машина орків, яку зупиняти не будуть їде на Трибалтику, чи куди там на Лапландію ... все одно на НАТО з яким вони воюють на території України

тільки я не переконую, для когось "Президент якого ще світ не бачив, дайте два",
для іншого - "до останнього Українця на кородони 91, а далі Путін розпадеться на атоми"

О варианте 1 не буду - чистый бред.
Вариант 2 - бред не меньший. С НАТО они сегодня воюют только на словах, для объяснения своему народу, почему до сих пор не победили "маленькую и слабую Украину". Воевать с НАТО по-настоящему не рискнут. Если сегодня не могут разгромить Украину при ограниченных поставках вооружений, то о победе в прямом столкновении с НАТО, где уже никаких ограничений не будет (ну, кроме ОМП), говорить не приходится.
Тем более, говорить о "маленькой и быстрой победоносной войнушке".
Тоже не переконую, если Вам хочется верить в бред - Ваше право.
С заморозкой на сегодняшних позициях при российских изменениях конституции абсолютно непонятно. Так же совершенно не понятны наши перспективы при этом варианте.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 19 лип, 2023 18:46

flyman написав:заморозка БД, тоді військова машина орків, яку зупиняти не будуть їде на Трибалтику, чи куди там на Лапландію ... все одно на НАТО з яким вони воюють на території України

я вже просто не можу читати цю херню. Яка нафіг Лапландія? Після заморозки БД Путін в спокійному режимі навиготовляє танків, ракет, боєприпасів і продовжить звільняти «конституційні території». Ніяка пряма війна з НАТО йому не упала. По-перше, сили нерівні, по-друге, нема територіальних претензій до країн НАТО.
Ну навіщо постійно робити такі вкиди? Ти сам, якщо буде заморозка без гарантій, залишишся в Україні, чи виїдеш?
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лип, 2023 19:29

thenewepic написав:
  flyman написав:заморозка БД, тоді військова машина орків, яку зупиняти не будуть їде на Трибалтику, чи куди там на Лапландію ... все одно на НАТО з яким вони воюють на території України

я вже просто не можу читати цю херню. Яка нафіг Лапландія? Після заморозки БД Путін в спокійному режимі навиготовляє танків, ракет, боєприпасів і продовжить звільняти «конституційні території». Ніяка пряма війна з НАТО йому не упала. По-перше, сили нерівні, по-друге, нема територіальних претензій до країн НАТО.
Ну навіщо постійно робити такі вкиди? Ти сам, якщо буде заморозка без гарантій, залишишся в Україні, чи виїдеш?

Путін, мабудь, уже все. А от той, хто його замінить. Тут все можливо. Часу, звичайно буде потрібно чимало. Але ресурси є.
Тут така справа, щоб атакувати Україну, треба відволікти США чимось суттєвим.
Громодянська війна в Прибалтиці і Білорусі, - ймовірний сценарій.
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 46724673467446754676 ... 14786>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор