|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 23 лип, 2023 14:56
Наплив українських біженців суттєво зрушив баланс попиту і пропозиції на житло у Відні. Не дарма Ермакс вирішив повернутись, коли компанія припинила платити за його житло. Пуста двушка в умовно прилеглих до центру районах легко тягне на 900 євро з комуналкою. Якість орендного житла дуже низька.
Проте це не впливає на бажання українців осісти у Відні. У іміграційному відомстві говорять по 60 реєстрацій тимчасово переселених на добу, заплановоних з наступного тижня. На цьому було по 40.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лип, 2023 15:06
adeges написав:Наплив українських біженців суттєво зрушив баланс попиту і пропозиції на житло у Відні. Не дарма Ермакс вирішив повернутись, коли компанія припинила платити за його житло. Пуста двушка в умовно прилеглих до центру районах легко тягне на 900 євро з комуналкою. Якість орендного житла дуже низька. Проте це не впливає на бажання українців осісти у Відні. У іміграційному відомстві говорять по 60 реєстрацій тимчасово переселених на добу, заплановоних з наступного тижня. На цьому було по 40.
Наш МЗС утверждает, что 80+% обязательно вернутся, причем 57% совсем уже скоро. Так что Вене перенаселение не грозит.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Нед 23 лип, 2023 15:11
Знаю тут есть спецы. Взял фактуру Так-с фри в Румынии. Все отметил на границе. Бланк нужно выслать в офис в Румынию. И если например для Глобал Блю, просто писал номер дебетеной карточки и на неё потом скидывали возврат Так фри, то тут заболнить Holder name(Я Так понимаю Имя и Фамилия), Bank Name(понятно), Swift code і IBAN это где в моем банке спросить, где счёт открыт? И в какой валюте просить перевод, если карточка гривневая.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 274 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 23 лип, 2023 15:53
Ці параметри можете легко дізнатися в мобільному додатку - якщо це ПриватБанк. Натискаєте на картку - потім праворуч вверху шестерня налаштувань - потім шукаєте внизу «Реквізити». Оскільки це Румунія, там будуть румунські леї, а не долари, то вказуйте дані картки в гривнях, конвертація буде автоматичною. Як Вам Румунія? Я буду там в наступну суботу.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1447 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 23 лип, 2023 16:13
antey1969 написав: adeges написав:Наплив українських біженців суттєво зрушив баланс попиту і пропозиції на житло у Відні. Не дарма Ермакс вирішив повернутись, коли компанія припинила платити за його житло. Пуста двушка в умовно прилеглих до центру районах легко тягне на 900 євро з комуналкою. Якість орендного житла дуже низька. Проте це не впливає на бажання українців осісти у Відні. У іміграційному відомстві говорять по 60 реєстрацій тимчасово переселених на добу, заплановоних з наступного тижня. На цьому було по 40.
Наш МЗС утверждает, что 80+% обязательно вернутся, причем 57% совсем уже скоро. Так что Вене перенаселение не грозит.
Антей, Вы собираетесь оставаться? На какой позиции?
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лип, 2023 16:52
akurt написав:Ці параметри можете легко дізнатися в мобільному додатку - якщо це ПриватБанк. Натискаєте на картку - потім праворуч вверху шестерня налаштувань - потім шукаєте внизу «Реквізити». Оскільки це Румунія, там будуть румунські леї, а не долари, то вказуйте дані картки в гривнях, конвертація буде автоматичною. Як Вам Румунія? Я буду там в наступну суботу.
Для SWIFT валюта переказу повинна співпадати з валютою рахунку. Інакше гроші зависнуть. ПС. Румунія гарна. Тільки далекобійники скажені на дорогах.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лип, 2023 17:03
Gastarbaiter написав: akurt написав:Ці параметри можете легко дізнатися в мобільному додатку - якщо це ПриватБанк. Натискаєте на картку - потім праворуч вверху шестерня налаштувань - потім шукаєте внизу «Реквізити». Оскільки це Румунія, там будуть румунські леї, а не долари, то вказуйте дані картки в гривнях, конвертація буде автоматичною. Як Вам Румунія? Я буду там в наступну суботу.
Для SWIFT валюта переказу повинна співпадати з валютою рахунку. Інакше гроші зависнуть. ПС. Румунія гарна. Тільки далекобійники скажені на дорогах.
Swift code банка корреспондента будут использовать, там должно совпадать, хотя я тоже больше склоняюсь что надо открыть евровую карту и брать её IBAN и swift code Привата в евро.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лип, 2023 17:09
Дуже вірні поради: відкрити картку в євро/доларах можна прямо на смартфоні - там будуть реквізити.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 23 лип, 2023 17:11
akurt написав:Ці параметри можете легко дізнатися в мобільному додатку - якщо це ПриватБанк. Натискаєте на картку - потім праворуч вверху шестерня налаштувань - потім шукаєте внизу «Реквізити». Оскільки це Румунія, там будуть румунські леї, а не долари, то вказуйте дані картки в гривнях, конвертація буде автоматичною. Як Вам Румунія? Я буду там в наступну суботу.
Дякую. Спробую. З того всього мені найбільше подобається. Значно краще Болгарії. Особливо захід. Ночую там періодично в Тімішоарі. Там і шоплюсь, щороку. Зараз файні розпродажі літнього шмота почались. Що сподобалось, що в такіх селах як Орадя, Сату-Маре 100 к+ мешканців валять об'їздні, чотирьополосні з дворівневими розв' язками. В Тімішоарі 300 к+, шестиполосні дороги навіть є, ніхто не завужує дороги до двох поліс, , щоб зробити по велодоріжці для декількох самокатчиків і роверистів, як Задовий у Львові завузив Шевченка та Бендера, що там тепер вічні корки. Коли того Задового вже посадять?!
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 274 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 23 лип, 2023 17:14
Все так і є. Яку країну любою - так то Румунію. Ідеш вночі при швидкості 100 км/год в шалену зливу - щітки не встигають прибирати воду із скла... А яке пиво!
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5