Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
greenozon написав:після укргазу і ексіму які готують на продаж вже десятиліттями
ІМХО як тільки порішають з іншими власниками які погрожували подати до суду - то покупець швидко знайдеться. підозрюю якби його вже не було а вся ця чехарда з націоналізацією за 1 грн просто вистава.
Панове, не підкажете, банки, де найвищі відсотки по вільним депо чи % на залишок по картам. Про Спорт та ІЗІ знаю. Також Сенс, а є ще десь по банкам 10, або 10+ ?
1finanсier написав:Панове, не підкажете, банки, де найвищі відсотки по вільним депо чи % на залишок по картам. Про Спорт та ІЗІ знаю. Також Сенс, а є ще десь по банкам 10, або 10+ ?
1finanсier написав:Панове, не підкажете, банки, де найвищі відсотки по вільним депо чи % на залишок по картам. Про Спорт та ІЗІ знаю. Також Сенс, а є ще десь по банкам 10, або 10+ ?
Строкате ДНК «Альфа-Банку»: від королівського банку Австро-Угорщини до останнього мільярду Фрідмана. Владислав Рашкован розповідає детальну історію націоналізованого «Сенс Банку»