Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Не можу відкрити відкрити віртуальну картку в додатку. Пише, що картка вже відкрита, але я не відкривала, та й не відобажається. Можливо, хтось зтикався з таким? Що можна зробити?
I Marina написав:Не можу відкрити відкрити віртуальну картку в додатку. Пише, що картка вже відкрита, але я не відкривала, та й не відобажається. Можливо, хтось зтикався з таким? Що можна зробити?
выйдите и зайдите и им позвоните, может у вас надо актуализировать
cohan написав:отстал но догоняет, диз гламурненький, функционал необходимый есть
Немає котиків - клієнти у паніці.
Я ще розумію, коли закуповують комплементарні відгуки, типу: "Взяв кредит усього під 100500% на годину. Дуже сподобалося, як оформили - буду брати ще, поки дають." Але кому знадобилося топити Сільгоспкредит таким млявим вкидом? Дивна консерва ця Поліна.
cohan написав:отстал но догоняет, диз гламурненький, функционал необходимый есть
Немає котиків - клієнти у паніці.
Я ще розумію, коли закуповують комплементарні відгуки, типу: "Взяв кредит усього під 100500% на годину. Дуже сподобалося, як оформили - буду брати ще, поки дають." Але кому знадобилося топити Сільгоспкредит таким млявим вкидом? Дивна консерва ця Поліна.
klug написав:cohan Так Оракл для банку не дивний, Вас UML у 2023-му не дивує у вимогах? Ще фахового володіння ватманом та кульманом не вистачає.
UML таки да, но раз там Jira по идее, там есть же язык, BPM кажется , может до UML и не дойдет, только на распечатках ))
а Оракл да, но - одно дело просто SQL, другое именно бизнес-диалект ( по сути программирование), хз насколько корректно требовать его не от программиста...