| 

|   | Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні

Додано: Вів 25 лип, 2023 11:52 

vitaliiangel написав:  cherchiltank написав: А що тут тлумачити - ось вам 30 років - попереду ще мінімум 30, є час відбити прелєсть і або продати або отримувати таку собі пенсію А ось вам 50 - і є 100 тисяч баксів - на 10 років вам хватить, бо вкласти в нерухомість і отримати 300 баксів в місяць, - нафіга?)
 то есть продать можно только через 30 лет, а через 10 нельзя?
 Можна але не факт що дорожче і не факт що доживеш, в старості кешфло рулить - можна подорожувати і знімати а не сидіти на Дарниці на лавочці і чекати орендної плати 

cherchiltank

Повідомлень: 1595З нами з: 31.05.20Подякував: 0 раз.Подякували: 251 раз. 

Профіль

Додано: Вів 25 лип, 2023 11:54 

vitaliiangel написав:  Faceless написав: Ну і в 60 років життя ж закінчується
 не хотел бы я в 60 остаться с 100куе. когда силы не те и любой подросток может ограбить, а бонусом отправить на тот свет. Я с родителями ругался чтобы больше 200уе дома не держали. Старики самая легкая добыча. или охрану нанимать? или в ячейке держать а потом в 60 разбираться с банком если ячейку вынесут?
 Доживи ще до 60 - це в Україні середня тривалість життя у чоловіків, а гроші можна тримати на рахунку - ніяких проблем 

cherchiltank

Профіль

Додано: Вів 25 лип, 2023 11:55 

Faceless написав: vitaliiangel написав: cherchiltank написав: А що тут тлумачити - ось вам 30 років - попереду ще мінімум 30, є час відбити прелєсть і або продати або отримувати таку собі пенсію А ось вам 50 - і є 100 тисяч баксів - на 10 років вам хватить, бо вкласти в нерухомість і отримати 300 баксів в місяць, - нафіга?)
 то есть продать можно только через 30 лет, а через 10 нельзя?
 Ну і в 60 років життя ж закінчується
 Більшість українських чоловіків до 60 не доживає -тому 50/50 

cherchiltank

Профіль

Додано: Вів 25 лип, 2023 12:11 

cherchiltank ,  Більшість українських чоловіків до 60 не доживає

Мимо. 

Hotab

Повідомлень: 16972З нами з: 15.02.09Подякував: 398 раз.Подякували: 2527 раз. 

Профіль

5

4

4

Додано: Вів 25 лип, 2023 12:12 

cherchiltank написав: Доживи ще до 60 - це в Україні середня тривалість життя у чоловіків, а гроші можна тримати на рахунку - ніяких проблем
 угу есть кейс как 80куе держали в дельте. По памяти, раза 3 вводились разные ограничения на выдачу валюты со счёта. Я так с приматом влетал. И выдали таким мусором, который я ещё пару лет пристраивал. Если ВА выдают гривной. Еще блокировали карту в укргазе после покупки валюты, требовали объяснений зачем мне валюта (до войны). В 60 наверное это всё по кайфу, но в 40 мне так не показалось. 

Wirująświatła

Повідомлень: 30855З нами з: 06.04.16Подякував: 2526 раз.Подякували: 3510 раз. 

Профіль

2

3

Додано: Вів 25 лип, 2023 12:17  cherchiltank написав: Faceless написав: vitaliiangel написав:то есть продать можно только через 30 лет, а через 10 нельзя?
 Ну і в 60 років життя ж закінчується
 Більшість українських чоловіків до 60 не доживає -тому 50/50
 Більшість з тих чоловіків 100кує не бачили за все своє життя 

Faceless

Модератор Повідомлень: 36868З нами з: 24.01.12Подякував: 1499 раз.Подякували: 8262 раз. 

Профіль

4

9

3

Додано: Вів 25 лип, 2023 15:22 

vitaliiangel написав:  cherchiltank написав: Доживи ще до 60 - це в Україні середня тривалість життя у чоловіків, а гроші можна тримати на рахунку - ніяких проблем
 угу есть кейс как 80куе держали в дельте. По памяти, раза 3 вводились разные ограничения на выдачу валюты со счёта. Я так с приматом влетал. И выдали таким мусором, который я ещё пару лет пристраивал. Если ВА выдают гривной. Еще блокировали карту в укргазе после покупки валюты, требовали объяснений зачем мне валюта (до войны). В 60 наверное это всё по кайфу, но в 40 мне так не показалось.
 Ну да а орендну плату вам новими сотками будуть платити чи на карту долари пересилати) ще раз - на старості краще грубі гроші 

cherchiltank

Профіль

Додано: Вів 25 лип, 2023 15:33 

Hotab написав:cherchiltank  ,  Більшість українських чоловіків до 60 не доживає

Мимо.
 Я знаю офіційну статистику - там 67 років написали - фігня повна 

cherchiltank

Профіль

Додано: Вів 25 лип, 2023 15:36  Доброго дня.Здаємо квартиру 2 роки. Орендну плату берем нижчу ніж ринкова. Перший рік все було добре, але зараз квартиранти почали все ломати: поломали фурнітуру пластикового вікна - я оплатив ремонт, потекли крани на кухні і ванній - я оплатив заміну на нові, почались проблеми з бойлером - вимагають ремонту.
 Поділіться досвідом хто і за що відповідає при оренді квартири, а то в мене відчуття, що вони користуються, а я оплачую...

andriy55

Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: Вів 25 лип, 2023 15:48 

andriy55 написав: Доброго дня. Здаємо квартиру 2 роки. Орендну плату берем нижчу ніж ринкова. Перший рік все було добре, але зараз квартиранти почали все ломати: поломали фурнітуру пластикового вікна - я оплатив ремонт, потекли крани на кухні і ванній - я оплатив заміну на нові, почались проблеми з бойлером - вимагають ремонту.  Поділіться досвідом хто і за що відповідає при оренді квартири, а то в мене відчуття, що вони користуються, а я оплачую...
 Крани і бойлер я міняв ремонтува сам, вікно якщо вони зламали - то хай самі і ремонтують, - таке воно лендлордське життя. В договорі може хто і прописує інше - не знаю. Взагалі хороші крани, шланги служать років 10 і все одно течуть, бойлери - років 5-7. З арендатора можно вимагати ремонтувати те що зламалося з його вини 

cherchiltank

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: 2587715 , akurt  і 2 гостей 
      Модератори:
      Faceless, Ірина_, Модератор

| Схожі теми |  

| 
         | 10771 | 7505517 | П'ят 31 жов, 2025 10:14Бетон
 |  
      |