Розпочалася нова фаза контрнаступу України, головний удар якої припав на південний схід, де бійці ЗСУ поступово просуваються через мінні поля та під атаками російської авіації. Про це повідомляє The New York Times, посилаючись на двох чиновників Пентагону. Посилене технікою та навченими на Заході військовими українське угруповання спробує просунутися на південь через зведені окупантами перешкоди до Токмака, а в разі успіху — до Мелітополя Запорізької області. Якщо все йтиме за планом, то нова операція може зайняти від одного до трьох тижнів. https://www.nytimes.com/live/2023/07/26 ... -the-south
BIGor написав:В совку був успішний захват палацу Аміна (Кабул, Афганістан).
которого охраняли и лечили (перед штурмом было отравление) советские военнообязанные. Вопрос. Амин был 100% советский (обнимался/целовался с сов. руководством) – зачем его поменяли на Кармаля (Карамелька – алкаш и тунеядец)? Для понимания – в Марте 1979 в городе Герат (запад Афганистана) было восстание. Сов. советники перетрухали (это естественно) и звонят в Москву (что делать?) – Москва отвечает – ”Выводите рабочих на улицу” … Афганистан … рабочие …
В збитому у вівторок ка52 був комполка, полковник. Мені вже прямо цікаво, оця тенденція, комєска (Вагнери збили) , комполка… Це вже підготовлену молодь , робочі бджілки, перебили? Чи як розуміти? Чи вони відмовляються?
hume написав:Помню заправки ОККО собирали 300 лямов для развед комплексов, заняло месяца 3-4. Отчисляли по 1 грн с литра. А Притула 300 лямов за сутки закрывает, сейчас дела хуже, за месяц 220 лямов. Задаваться вопросом сейчас не стоит, эти фонды действительно хорошо помогают ЗСУ, посмотрим в будущем
повернись живим в місяць купує корисних штук, включно з мінометами та гранатометами, на кілька мільярдів гривень
beee написав:Ура война кончилась. Довоенные налоги вернули
Ви так кажете, наче якщо війна, то влада має об'явити празднік нєпослушанія, а бюджет воюючої країни наповниться сам по собі. На 2% і так мало хто переходив, принаймні у мене нема таких знайомих.
Hotab написав:В збитому у вівторок ка52 був комполка, полковник. Мені вже прямо цікаво, оця тенденція, комєска (Вагнери збили) , комполка… Це вже підготовлену молодь , робочі бджілки, перебили? Чи як розуміти? Чи вони відмовляються?
По русской Вики у орков 760 боевых вертолётов всего. На 12.06.2023 Украина сбила юбилейный 300. Машин просто не хватает на рабочих пчел) на последней рабочей вертушке полетит генерал военно-воздушных сил )))
beee написав:Ура война кончилась. Довоенные налоги вернули
Ви так кажете, наче якщо війна, то влада має об'явити празднік нєпослушанія, а бюджет воюючої країни наповниться сам по собі. На 2% і так мало хто переходив, принаймні у мене нема таких знайомих.
stm написав:Много кто переходил, так что назад в нормальность
переходить могли не только лишь все, мало кто мог это сделать (с)
Какие сложности Вам известны? Не смогли выпустить эл.цифровой ключ? Бывает... Так и знала, что маленький оптимизм Вы пропустите, но радоваться маленьким победам могут не только лишь все, Вы из тех кто ждёт большие просто