Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:я за добрі жарти, але проти злого сарказму - а останнє наразі значно переважає...
А стосовно "людини-кросівка" це не стосується? Щось не бачив щоб Ви йому щось дописували, під його лицемірними дописами.
Не потрібно від Шамана вимагати неупередженості і обʼєктивності. Він її нікому не обіцяв. Незрозуміла лише ця тяга повчати оточуючих спілкуватись. Підганяючи під своє трохи перекошене уявлення справедливості і добра.
Shaman написав:я за добрі жарти, але проти злого сарказму - а останнє наразі значно переважає...
А стосовно "людини-кросівка" це не стосується? Щось не бачив щоб Ви йому щось дописували, під його лицемірними дописами.
Не потрібно від Шамана вимагати неупередженості і обʼєктивності. Він її нікому не обіцяв. Незрозуміла лише ця тяга повчати оточуючих спілкуватись. Підганяючи під своє трохи перекошене уявлення справедливості і добра.
я ж за справедливість
я на ці суперечки дивлюся трохи зі сторони, але ж інколи лайно починає вже з монітора стікати
й так, якщо хтось накидає особисто на мене, змушений розчохлити свій лайномет
Hotab написав:Shaman , не важливо, та і нема сенсу вас вчити. Чого і від вас очікують, якщо ви намагаєтесь залишатись в білому пальто і білих рукавичках.
Bolt написав:Шахеди слабовато, в новинах написали, що вчора Крим атакували 25 беспілотників з ним половина рашка посадила РЕБрм. Все таки ракети краще.
Написати і 125 і 1125 можна. З російських джерел зникла об'єктивна інформація. Лишилася лише пропаганда. Про Бахмут в них взагалі інформаційна тиша.
Hotab написав:Shaman , не важливо, та і нема сенсу вас вчити. Чого і від вас очікують, якщо ви намагаєтесь залишатись в білому пальто і білих рукавичках.