Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Підкажіть, в якому банку зараз вигідніше купити ОВДП? При цьому непотрібно потім заповнювати ніяких декларацій про доходи? В мене декілька депо, ніколи ніяких декларацій не подавав.
Striker в будь якому. Державні облігації, тобто будь які ОВДП (що військові що невійськові) не обкладаються податками, не вимагають подачі декларації про доходи. Купляйте де хочете і зручніше.
Striker написав:Підкажіть, в якому банку зараз вигідніше купити ОВДП? При цьому непотрібно потім заповнювати ніяких декларацій про доходи? В мене декілька депо, ніколи ніяких декларацій не подавав.
Дія і Сенс. В Сенсі (або Дія через Сенс!) ще можна їх і продати достроково якщо щооо Але найкращій %, мабуть, дає ІКУ
Amethyst написав:Дія і Сенс. В Сенсі (або Дія через Сенс!) ще можна їх і продати достроково якщо щооо
Но за трату с карточки больше 400к в день пусть и на такое благое деяние банк может справку о доходах и попросить. Во всяком случае с Аккордом я имел недавно такой опыт.
А если ещё и деньги налом, то за внесение на карточку больше 400к в день запросит практически любой. И хорошо, если в день, а не в год. Сама-то покупка военных без финмона, да.
А якщо людина не захоче підтверджуючі документи бігати надавати?Віддадуть кошти і скажуть ми з вами не будемо працювати?Чи як пумба тупо зажмут і віддавати не будуть?Чи як?