Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
budivelnik писал(а):Ще раз 1 Якщо житло потрібне - його будуть будувати В Запоріжжі житло потрібне і будувати будуть Тому чекати обесцінювання - не варто 2 Ймовірну вартість - я привів 30-50 середньомісячних зарплат=Одноквартирних В Запоріжж буде 40-45 , В Херсоні буде 40-45(дуже багато знищено, а місцевість хороша) 3 В Харкові - залежить від того розвалиться педерація чи ні Якщо розвалиться - буде 50 середньомісячних Якщо не розвалиться і буде становити небезпеку - то можливе запустіння Ніхто не буде вкладати якщо небезпека близько.
Глибоке впевнене дослідження.
Абсолютно тупе дослідження. Вартість квартир в Чернігові вже значно вища ніж в 2021, і вартість аренд теж. Суми не досліджував, але не думаю що ситуація зміниться. Тому в Запоріжжі,Херсоні і Харкові все відграється дуже швидко.
Я дико вибачаюсь Але може мій ГОСТРИЙ опонент приведе ще два параметри Вартість однокімнатної в новобудові Чернігова на 2021 і на 2023 і середню зарплату в Чернігові на 2021 і на 2023 І порівняє ці цифри з тим що я виділив синім кольором...
budivelnik Доброго дня. Якщо не складно розшефруйте по ціні. Бо не зрозуміло, ну наприклад 21 рік середня зп у запоріжжі 15000грн *40= 600 000 грн однушка? я вірно розумію?