mephala написав:спред некоторые поставили просто конский - 38 на 38,5 за синие.
Спецом запитав у трьох найближчих обмінниках - скрізь приймають сині-білі без різниці та за один прайс, головне щоб у нормальному стані
Везде разные курсы на синие и зелёные, а у Вас один??? Может по 37 берут все??? Какой город??
Ну где это везде разные курсы то ? в Киеве одинаковые что на синие что на белые везде, разве что если совсем мотлох порисованный то тогда с комиссией только
l_e_x написав:Можливо, але сьогодні в обмінках з гарним курсом немає гривні
Шкода, що тут сьогодні ніхто не відгукнувся з міста Лева про курси в обмінках... А от моя дружина хотіла здати сьогодні "завалявшихся" 1,5Кдол.(96р.) - так в трьох найближчих обмінках(в радіусі 1+км) курс на прийом писало 37,60!!! А в обмінці ТЦ - то взагалі, приймали по курсу менше 37! Коротше, так і не здала... Завтра поїде в банк Львів і там здасть, і там же на конвертдепо(сьогодні курс в цьому банку був 37,80) Звичайно, що завтра може і впасти курс... ну але то вже нюанси...
Так і у Львові в інтернеті писало після обіду в деяких обмінках пА38 - але їхати в другий кінець міста... Я думав, що дружина на "нашій вулиці" обміняє хоч пА 37,80(так як в банку Львів) - ну але ж не на 40копійок дешевше???!
l_e_x написав:Можливо, але сьогодні в обмінках з гарним курсом немає гривні
Шкода, що тут сьогодні ніхто не відгукнувся з міста Лева про курси в обмінках... А от моя дружина хотіла здати сьогодні "завалявшихся" 1,5Кдол.(96р.) - так в трьох найближчих обмінках(в радіусі 1+км) курс на прийом писало 37,60!!! А в обмінці ТЦ - то взагалі, приймали по курсу менше 37! Коротше, так і не здала... Завтра поїде в банк Львів і там здасть, і там же на конвертдепо(сьогодні курс в цьому банку був 37,80) Звичайно, що завтра може і впасти курс... ну але то вже нюанси...
То де ж ті ваші обмінки на прийом пА38?🤷
Да во Львове счя 96-го берут либо по курсу приема привата , либо на 5 коп выше , все что выше 96 по цене уже не разделяют , банк львов 96 берет без питань .