Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 49134914491549164917 ... 14537>
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 09:40

Дайджест відповідей))

stm написав:Я всё не понимала почему к Буданову у Успиха такие претензии по Крыму, а потом вспомнила что супруга на Шацкие поехала, а ждала-то ЮБК )))
Так я сам не проти позасмагати на березі звільненої Ялти, чи походити по звільненому Бахчесараю :D
  fler написав:Буданов же не знал, что Успих будет бОльшую часть времени службы проводить на форуме вместо повышения квалификации, причем еще и использовать Старлинк для зависания на форуме в рабочее время)))
1. Проводжу на форумі свій вільний від роботи час, або пишу "на перекурах"/у перервах між роботою! ;)
2. Старлінк в нас НЕ один і всі решта, крім того одного/військового - купили МИ(всі скидувались) і абонплату ЩОМІСЯЦЯ на кожного сплачуємо теж МИ!
(тому юзати старлінки можу як хочу і скільки хочу!)
  freeze написав:У меня тоже претензии к Буданову.
Уже утомили огромное количество клоунов глупых предсказателей и комментаторов
Так ще іншим не так дивуєшся/не так злять... - а тут генерал-майор з такою ухмилкою ВПЕВНЕНО заявляє всім на всю країну!🤦🏻🤮
  ЛАД написав:Буданов не Успіх.
Начальник ГУР не должен быть болтуном.
Во-первых, работа требует тишины.
Во-вторых, доверие к его слова и ответственность значительно выше.
Так отож!
Де я - простий солдат, і де він - генерал-майор?!!!👀
  wild.tomcat написав:він сам обрав собі образ "балабола" в відосиках
Отож! Такій людині це НЕприпустимо!!!🤮
  stm написав:Буданов, тупая улыбочка
Така посмішка як мінімум підкреслює, що -"навіть, не сумнівайтесь в моїх прогнозах!"
А виходить, що...🤮
  Прораб написав:За громадян давно вже не вважають тут людей – це головне, що варто зрозуміти, чи запам'ятати – записавши на шматочку паперу
Так отож!
ДАВНО!!!
А не - "був би святий сивочолий - от він би..." )) >>>
  ЛАД написав: с верой хоть в бога, хоть в Порошенко
:D
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 25 сер, 2023 09:42, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 09:42

stm написав:
  Schmit написав:На жаль вже з донедавна не 40-міліонного. Так от, поки більшість не усвідомить "за що нам все це" - нічого хорошого очікувати не варто.

Не томите, я не понимаю, просветите.

Це марна справа. Мені достатньо звинувачень у порохоботстві. Нехай карма просвіщає.
  stm написав:Было ли отрицательной подготовкой наезд на Медведчука?

Так, бо "Тримай друзів близько, а ворогів ще ближче".
  stm написав:Думаете он бы не сообщил что и где роют?

От якби він сообщіл, що накопано, то не було б війни, а так він сообщіл, що путь свободєн, а те, що було до 2019 - зруйновано, так що "можно начинать".
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 09:50

Рік тому були схожі події... ;) Свято наближається?©))

Economist написав:Деякі Телеграм-канали пишуть, що велика кількість української техніки йде на прорив фронту у Работіного. Щось відомо?
🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫
Бо в мене теж є ДВІ позитивні новини, але напряму не можу їх сказати :roll:
А так хочеться натякнути :D

Але краще промовчу, а то ще мені язика відріжуть ще тут - на форумі! :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 10:08

Успіх написав:
  stm написав:Я всё не понимала почему к Буданову у Успиха такие претензии по Крыму, а потом вспомнила что супруга на Шацкие поехала, а ждала-то ЮБК )))
Так я сам не проти позасмагати на березі звільненої Ялти

Ось Ялта для звільнення, кінцевий пункт війни, іншої не буде

Зображення
fox767676

Подякував: 409 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 10:13

Economist написав:Деякі Телеграм-канали пишуть, що велика кількість української техніки йде на прорив фронту у Работіного. Щось відомо?

Banderlog ещё вчера отписал что взяли. Говорит резервы быстрее надо формировать пока я жив. Сам себя правда в ходячие мертвецы записал. А там впереди Токмак, я на карте смотрела как он просил что такое Работино.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 10:21

Schmit написав:
  stm написав:Было ли отрицательной подготовкой наезд на Медведчука?

Так, бо "Тримай друзів близько, а ворогів ще ближче".

Будем считать нам карма за карму )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 10:47

ЛАД написав:Умный Вы наш.
Россия при значительно бОльших, чем у нас финансовых и человеческих ресурсах готовилась к войне минимум 15, а, скорее, 20 лет. А Вы хотите, чтобы Украина сделала это за 2 года. Нам сегодня за месяц дают больше и финансов, и оружия больше, чем мы могли потратить за 2 года, и то не хватает.

ЦІНА "НЕПТУНА" ...
Тетяна Чорновол

ЦІНА "НЕПТУНА" ...
Вся спецура і агентура Кремля роками працювала над однією задачею – зупинити виробництво «Нептунів» Україною.
Бо Україна плюс «Нептун» дорівнює РФ мінус Чорноморський флот.

«Нептун» - ракета з дальністю 300 км, випускається з пускової на колесах, з будь-якого місця узбережжя (ворог не здатний відслідкувати пуск), ракета летить низько, збити її важко, одну можна на підльоті до корабля загороджувальним вогнем, дві поспіль - неймовірно.

Тобто кораблі ЧФ РФ на воді видима, легка, доступна ціль
(не будуть же вони ховатися під турецьким берегом) .

Саме тому проти «Нептуна» Кремлем була проведена така робота.
Блокування було шалене.
Проте в майданівській владі у «Нептуна» були такі вагомі лобісти, як верховний головнокомандувач Порошенко, секретар РНБО Турчинов, голова комітету Нацбезпеки та оборони Пашинський, секретар комітету Вінник, тому то справа рухалася...
І хочете люди ви цього чи ні, але час дізнатися правду:
головним локомотивом ракетної програми в Україні був Пашинський (саме тому я публічно захищала його ЗАВЖДИ, навіть тоді, коли це означало політичне самовбивство.

Дискредитація "Нептуна" також була наслідком роботи агентури, (що блокували ракетну програму України)
... та стада , що лили бруд на Нептун, бігали по ефірах та владних кабінетах і репетували.

Однак не зважаючи на протидію, в квітні 2019 року КБ Луч на випробовуваннях показало всій країні, як Нептун вразив морську ціль. Московити возбуділісь невжарт.

Мабуть саме це стало головною причиною, що після зміни влади проект був наглухо зупинений.
А у владі не лобіював, не захистив «Нептун» ніхто.
Ніхто!!!

Однак, дякуючи опозиційним каналам: «Прямому», «Еспресо» та «5 каналу», вся Україна дізналася, як нам потрібен «Нептун».
В кожному ефірі на військову тему спікери опозиції,
і я з ними повторювали одне й теж саме:
«Влада профінансуй проект Нептун».

Для оборони узбережжя нам треба було лише два дивізіони!!!
Нептунів, які коштували лише, як 10 км дороги Дніпро-Решетилівка.
... агентура Кремля знайшла зупинити проект іншим інструментом - КОРУПЦІЄЮ….
Замість того, щоб фінансувати виробництво ракет, гроші з проекту пішли на закупівлю корупційних (по завищеній ціні) шасі машини Татра, хоча в проекті було закладене шасі значно дешевшого Кразу.
Тому весь 2021 рік виробництво ракет так і не було профінансоване. Зате піар профінансували..
Ракет так і не було.

Перші гроші на ракети прийшли в кінці 2021 року і виробництво нарешті почалося, а до війни залишалося менше двох місяців…
МЕНЬШЕ ДВОХ МІСЯЦІВ....

В лютому 3 ракети «Нептуна» були готові, а ще купа їх була на різних стадіях збірки.

"Дорога ложка к обеду" - елементарні речі. Просто дивіюсь, як такого можна не розуміти.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 10:48

freeze написав:

У меня тоже претензии к Буданову.
Уже утомили огромное количество клоунов глупых предсказателей и комментаторов.

Буданов розвідник. Для людей такої професії певний рівень авантюризму - це норм.
він принаймні визнав свою помилку.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 11:02

Schmit написав:
  ЛАД написав:Умный Вы наш.
Россия при значительно бОльших, чем у нас финансовых и человеческих ресурсах готовилась к войне минимум 15, а, скорее, 20 лет. А Вы хотите, чтобы Украина сделала это за 2 года. Нам сегодня за месяц дают больше и финансов, и оружия больше, чем мы могли потратить за 2 года, и то не хватает.

ЦІНА "НЕПТУНА" ...
Тетяна Чорновол

ЦІНА "НЕПТУНА" ...
Вся спецура і агентура Кремля роками працювала над однією задачею – зупинити виробництво «Нептунів» Україною.
Бо Україна плюс «Нептун» дорівнює РФ мінус Чорноморський флот.

«Нептун» - ракета з дальністю 300 км, випускається з пускової на колесах, з будь-якого місця узбережжя (ворог не здатний відслідкувати пуск), ракета летить низько, збити її важко, одну можна на підльоті до корабля загороджувальним вогнем, дві поспіль - неймовірно.

Тобто кораблі ЧФ РФ на воді видима, легка, доступна ціль
(не будуть же вони ховатися під турецьким берегом) .

Саме тому проти «Нептуна» Кремлем була проведена така робота.
Блокування було шалене.
Проте в майданівській владі у «Нептуна» були такі вагомі лобісти, як верховний головнокомандувач Порошенко, секретар РНБО Турчинов, голова комітету Нацбезпеки та оборони Пашинський, секретар комітету Вінник, тому то справа рухалася...
І хочете люди ви цього чи ні, але час дізнатися правду:
головним локомотивом ракетної програми в Україні був Пашинський (саме тому я публічно захищала його ЗАВЖДИ, навіть тоді, коли це означало політичне самовбивство.

Дискредитація "Нептуна" також була наслідком роботи агентури, (що блокували ракетну програму України)
... та стада , що лили бруд на Нептун, бігали по ефірах та владних кабінетах і репетували.

Однак не зважаючи на протидію, в квітні 2019 року КБ Луч на випробовуваннях показало всій країні, як Нептун вразив морську ціль. Московити возбуділісь невжарт.

Мабуть саме це стало головною причиною, що після зміни влади проект був наглухо зупинений.
А у владі не лобіював, не захистив «Нептун» ніхто.
Ніхто!!!

Однак, дякуючи опозиційним каналам: «Прямому», «Еспресо» та «5 каналу», вся Україна дізналася, як нам потрібен «Нептун».
В кожному ефірі на військову тему спікери опозиції,
і я з ними повторювали одне й теж саме:
«Влада профінансуй проект Нептун».

Для оборони узбережжя нам треба було лише два дивізіони!!!
Нептунів, які коштували лише, як 10 км дороги Дніпро-Решетилівка.
... агентура Кремля знайшла зупинити проект іншим інструментом - КОРУПЦІЄЮ….
Замість того, щоб фінансувати виробництво ракет, гроші з проекту пішли на закупівлю корупційних (по завищеній ціні) шасі машини Татра, хоча в проекті було закладене шасі значно дешевшого Кразу.
Тому весь 2021 рік виробництво ракет так і не було профінансоване. Зате піар профінансували..
Ракет так і не було.

Перші гроші на ракети прийшли в кінці 2021 року і виробництво нарешті почалося, а до війни залишалося менше двох місяців…
МЕНЬШЕ ДВОХ МІСЯЦІВ....

В лютому 3 ракети «Нептуна» були готові, а ще купа їх була на різних стадіях збірки.

"Дорога ложка к обеду" - елементарні речі. Просто дивіюсь, як такого можна не розуміти.

там інша концепція - найкраща підготовка до війни це було дороги мостити бо на зброю/екіпіровку в нас грошів немає. і хоч в лоб хоч по лобі.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 11:29

Schmit написав:Шкода. Усі старання карми марні, тому вона продовжить втовкмачувати істину вам і всьому недоганяючому мудрому наріду до повного розуміння ситуації, або...
  ЛАД написав:Крові не було би, якби не було війни.

В точку. А для цього потрібно було слідувати мудрості "Si vis pacem, para bellum", а не робити все навпаки з 2019 року.
Навіть якщо б війна таки розпочалася - жертв і просраних за "три дня" територій було б значно менше.

ЛАД написав:Чи Ви так повірили в свою пропаганду, що вважаєте російську армію дуже слабкою, яку можна шапками закидати?

Цим грішать жертви Арістовіча, а також фанати марафону.

Нажаль є особи які намагаються сказати що все з 2019 робилось доцільно і як би не "ясне сонечко" то могло бути гірше, але це не відповідае дійсності. Сподіваюсь колись ми дізнаємось за оманські угоді, навіщо знімали клістрони і все їнше...
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в П'ят 25 сер, 2023 11:47, всього редагувалось 1 раз.
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 49134914491549164917 ... 14537>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість