|
|
![]() Потрібен лікбезУправляти базою відпочинку на ТОТ - це колабораціонізм чи ні?
![]() Zebra
Студенти-аспиранти, зятья інвалідів, критично важливі працівники бензозаправок Я не впевнений що 1)держава здатна справедливо відокремим агнців від козліщ 2)вистачить зброї та забезпечення мільйон+ армії 3) сверхцілі що наголошує уряд та пропаганда мають сенс 4) оці люди, що добровільно чи примусово отримають бойовий досвід повернуться після війни законослухнянно працювати в понівеченій країні Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 25 сер, 2023 16:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() "через тиждень" вибори не проводяться. Мінімум 3 місяці з агітацією, конкуренцією і т.д. Якщо "через тиждень", то в 2019 ми б обрали Тимошенко чи Порошенко, а ніяк не Зеленського. І по такій логіці і путін в РФ "розвалить будь-кого, це факт", чомусь всі мені розказують що всі вибори в РФ фальсифіковано. Всі думки які не співпадають з думкою трололо-партіотів це значить агент кремля. Вже трохи нудить від таких "аргументів". Причому чим далі, тим гірше. *були часи на цьому форумі коли я людей обзивав "агентами Кремля", а мене у відповідь обзивали патріотом. Тепер мене обзивають "агентом Кремля", а я у відповідь обзиваю людей патріотами. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
Війну можна перемогти не тільки зброєю. Путін має дані розвідки, що в Україні не формуються нові резерви у достатній кількості щоб вести безкінечні контр-наступи. Саме тому він впевнений, що зможе перемолоти нашу армію. Якби наше військово-політичне керівництво показало, що готується ще 1-2-3 млн резервів (навіть просто тренувалися на полігонах), то на болотах почали б шукати шляхів припинення війни і "сохраненія ліца" - бо закінчити війну війною фактично було б неможливо. Вся причина продовження війни в тому, що Путін має дані розвідки про розмір обойми нашого війська і розраховує його перемолоти. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українумаєте рацію щодо статистики\динаміки Але. Нещирість керівництва, прірва між захмарними планами і ледь дзюрчащими струмками військової допомоги сіє недовіру до мобілізаційної кампанії і планів істеблішменту взагалі, даючи привід теребенькати про війну до останнього... до останнього. ![]() Десять нових механізованих бригад, які у 2024 році увійдуть до бойового складу Збройних Сил України, мають сформувати вже до кінця цього року. ![]()
Ви особисто скількі днів були на полігоні? Вам взагалі відомо як зараз йде підготовка (умови, якість)? Про які 2-3 млн. може йти розмова.. Скількі мяса в рф? Вони ще осінніх 350тис. не задіяли на фронті, 16 баз навчання. Сьогодні в українських змі сміялись з ИС-8, але те старе гімно стріляє, та вбиває. ЗИ. Росія не призупиняла мобілізацію і наразі розглядає можливість додатково призвати 450 тисяч осіб, заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. Буданов підкреслив, що мобілізація в РФ не припинялася. Минулої осені вони призвали близько 350 тисяч росіян. Але прихована мобілізація триває весь час і наразі щомісяця призивають від 20 до 22 тисяч осіб. ЗИ. Це враховуючи, що в рф випускають чоловіків закордон, поки не отримав повістку. ![]()
З осені посиленна мобілізація по всій Украіні. Київ -90 тис. У Харківській області посилюють мобілізацію – ОВА Жінок теж скоро будуть задіювати. Доречі вони дуже гарні снайпера. ![]() PS. Зеленський: До мене звернулися військові, щоб дати можливість більше мобілізувати на фронт Востаннє редагувалось maza5 в П'ят 25 сер, 2023 17:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Завжди було цікаво, навіщо їм астрономи або маркетинг? ![]() За крок до перевороту думок©Дякую. А форум я юзаю, як розрядку/відволікання від війни... Тут більшість людей за 1,5р. позмінювались кардинально і далеко не в кращу сторону... І я змінився... і ще змінююсь... Тому, щоб не впадати в депресію від невизначеності і "життя на волоску" - я краще тут буду жартувати ![]() Накшталт - готуйтесь СТМ і Флер до нового макіяжу... - скоро побачимось ![]() п.с. І ще хотів написати про "нездоровий пофігізм", про який згадував тут колега по зброї Фріз... Останній місяць - я ПЕРЕД БМ за 15-20м НА ВІДКРИТОМУ зорієнтовую ЩОРАЗУ (при кожній стрільбі) по бусолі її. А потім, як тільки закінчує мій екіпаж стрільбу - я зразу ж біжу до бусолі(якщо нема зразу "атвєтки") і накриваю її тканинним ковпаком(маскую) і біжу назад в укриття. А вночі - то так само біжу вимикати міні-підсвітку. Але ж "атвєтка" може прилетіти в будь-яку хвилину/секунду!!! А я біжу... без броника ![]() ![]() Так, розумію, зараз тут посипляться - "ну ти сам собі шкодиш", "ти сам наражаєшся на небезпеку", "ну це твої проблеми" і т.п. І так, рік тому, то я б не тільки біг в бронику, а ще і в касці на голові! ![]() А так - "нездоровий пофігізм" притуплює інстинкт самозбереження... І мій мозок вибирає комфортний біг в одній футболці по 40ка-градусній спеці, ніж з важким/не комфортним броником, який обмежує швидкість і маневрування рухів тіла/бігу!(ще й враховуючи те, що в мене проблеми по здоров'ю виникають при інтенсивному бігу/навантаженні) Одним словом - гра з вогнем!(в прямому і переносному значенні)
|
|