Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 49164917491849194920 ... 14473>
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 16:11

Потрібен лікбез

Управляти базою відпочинку на ТОТ - це колабораціонізм чи ні?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 916 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 16:28

Zebra

Студенти-аспиранти, зятья інвалідів, критично важливі працівники бензозаправок
Я не впевнений що 1)держава здатна справедливо відокремим агнців від козліщ 2)вистачить зброї та забезпечення мільйон+ армії 3) сверхцілі що наголошує уряд та пропаганда мають сенс 4) оці люди, що добровільно чи примусово отримають бойовий досвід повернуться після війни законослухнянно працювати в понівеченій країні
Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 25 сер, 2023 16:34, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 409 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 16:29

trololo написав:
  andrijk777 написав:Щодо влади - влада прямо зацікавлена в продовженні війни. Поки йде війна - виборів не буде. І через свої СМІ(фактично майже усі) вона це пропагандує. А суспільство і ведеться на цю пропаганду під соусом "не віддамо ворогу ні клаптику землі".

зеленський на виборах через тиждень розвалить будь-кого, це факт, кажу як той, хто голосував за порошенка :)

"через тиждень" вибори не проводяться. Мінімум 3 місяці з агітацією, конкуренцією і т.д. Якщо "через тиждень", то в 2019 ми б обрали Тимошенко чи Порошенко, а ніяк не Зеленського.

І по такій логіці і путін в РФ "розвалить будь-кого, це факт", чомусь всі мені розказують що всі вибори в РФ фальсифіковано.
  trololo написав:це тупо руснява іпсошка.

Всі думки які не співпадають з думкою трололо-партіотів це значить агент кремля. Вже трохи нудить від таких "аргументів". Причому чим далі, тим гірше.

*були часи на цьому форумі коли я людей обзивав "агентами Кремля", а мене у відповідь обзивали патріотом. Тепер мене обзивають "агентом Кремля", а я у відповідь обзиваю людей патріотами. :D :D :D :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 16:44

fox767676 написав:Zebra

Я не впевнений що 1)держава здатна справедливо агнців від козліщ 2)вистачить зброї та забезпечення мільйон+ армії 3) сверхцілі що наголошує уряд та пропаганда мають сенс 4) оці люди, що добровільно чи примусово отримають бойовий досвід повернуться після війни законослухнянно працювати в понівеченій країні

Війну можна перемогти не тільки зброєю.

Путін має дані розвідки, що в Україні не формуються нові резерви у достатній кількості щоб вести безкінечні контр-наступи. Саме тому він впевнений, що зможе перемолоти нашу армію. Якби наше військово-політичне керівництво показало, що готується ще 1-2-3 млн резервів (навіть просто тренувалися на полігонах), то на болотах почали б шукати шляхів припинення війни і "сохраненія ліца" - бо закінчити війну війною фактично було б неможливо.

Вся причина продовження війни в тому, що Путін має дані розвідки про розмір обойми нашого війська і розраховує його перемолоти.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 17:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Zebra написав:на болотах почали б шукати шляхів припинення війни і "сохраненія ліца" - бо закінчити війну війною фактично було б неможливо.

маєте рацію щодо статистики\динаміки
Але. Нещирість керівництва, прірва між захмарними планами і ледь дзюрчащими
струмками військової допомоги сіє недовіру до мобілізаційної кампанії і планів істеблішменту взагалі, даючи привід теребенькати про війну до останнього... до останнього.
fox767676

Подякував: 409 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 17:04

Zebra написав:Путін має дані розвідки, що в Україні не формуються нові резерви у достатній кількості щоб вести безкінечні контр-наступи.

Десять нових механізованих бригад, які у 2024 році увійдуть до бойового складу Збройних Сил України, мають сформувати вже до кінця цього року.
https://www.ukrmilitary.com/2023/08/ten ... units.html
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 17:11

Zebra написав:
  fox767676 написав:Zebra

Я не впевнений що 1)держава здатна справедливо агнців від козліщ 2)вистачить зброї та забезпечення мільйон+ армії 3) сверхцілі що наголошує уряд та пропаганда мають сенс 4) оці люди, що добровільно чи примусово отримають бойовий досвід повернуться після війни законослухнянно працювати в понівеченій країні

Війну можна перемогти не тільки зброєю.

Путін має дані розвідки, що в Україні не формуються нові резерви у достатній кількості щоб вести безкінечні контр-наступи. Саме тому він впевнений, що зможе перемолоти нашу армію. Якби наше військово-політичне керівництво показало, що готується ще 1-2-3 млн резервів (навіть просто тренувалися на полігонах), то на болотах почали б шукати шляхів припинення війни і "сохраненія ліца" - бо закінчити війну війною фактично було б неможливо.

Вся причина продовження війни в тому, що Путін має дані розвідки про розмір обойми нашого війська і розраховує його перемолоти.

Ви особисто скількі днів були на полігоні? Вам взагалі відомо як зараз йде підготовка (умови, якість)?
Про які 2-3 млн. може йти розмова.. Скількі мяса в рф? Вони ще осінніх 350тис. не задіяли на фронті, 16 баз навчання. Сьогодні в українських змі сміялись з ИС-8, але те старе гімно стріляє, та вбиває.
https://ua.korrespondent.net/world/russ ... zhurnalist

ЗИ.

Росія не призупиняла мобілізацію і наразі розглядає можливість додатково призвати 450 тисяч осіб, заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Буданов підкреслив, що мобілізація в РФ не припинялася. Минулої осені вони призвали близько 350 тисяч росіян. Але прихована мобілізація триває весь час і наразі щомісяця призивають від 20 до 22 тисяч осіб.

https://www.pravda.com.ua/news/2023/08/25/7417047/

ЗИ. Це враховуючи, що в рф випускають чоловіків закордон, поки не отримав повістку.
maza5

Подякував: 21 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 17:18

fler написав:
  Zebra написав:Путін має дані розвідки, що в Україні не формуються нові резерви у достатній кількості щоб вести безкінечні контр-наступи.

Десять нових механізованих бригад, які у 2024 році увійдуть до бойового складу Збройних Сил України, мають сформувати вже до кінця цього року.
https://www.ukrmilitary.com/2023/08/ten ... units.html

З осені посиленна мобілізація по всій Украіні.
Київ -90 тис.
У Харківській області посилюють мобілізацію – ОВА
https://www.pravda.com.ua/news/2023/08/25/7417092/
Жінок теж скоро будуть задіювати.
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z03 ... 5OgRQ#Text
Доречі вони дуже гарні снайпера. 8)

PS. Зеленський: До мене звернулися військові, щоб дати можливість більше мобілізувати на фронт
https://interfax.com.ua/news/general/930594.html
Востаннє редагувалось maza5 в П'ят 25 сер, 2023 17:28, всього редагувалось 1 раз.
maza5

Подякував: 21 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 17:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

maza5 написав:Жінок теж скоро будуть задіювати.
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z03 ... 5OgRQ#Text
Доречі вони дуже гарні снайпера.

Завжди було цікаво, навіщо їм астрономи або маркетинг?
kyk

Подякував: 181 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 17:45

За крок до перевороту думок©

fox767676 написав:Ви живі, бодри та весели, вистачає сил на форум. То вже успіх.
Більшості може так не пощастить
Дякую.
А форум я юзаю, як розрядку/відволікання від війни...
Тут більшість людей за 1,5р. позмінювались кардинально і далеко не в кращу сторону...
І я змінився... і ще змінююсь...

Тому, щоб не впадати в депресію від невизначеності і "життя на волоску" - я краще тут буду жартувати :D
Накшталт - готуйтесь СТМ і Флер до нового макіяжу... - скоро побачимось ;)
https://youtube.com/shorts/s9kFRG_JEYI? ... qJCzS-Q-Ai

п.с.
І ще хотів написати про "нездоровий пофігізм", про який згадував тут колега по зброї Фріз...
Останній місяць - я ПЕРЕД БМ за 15-20м НА ВІДКРИТОМУ зорієнтовую ЩОРАЗУ (при кожній стрільбі) по бусолі її.
А потім, як тільки закінчує мій екіпаж стрільбу - я зразу ж біжу до бусолі(якщо нема зразу "атвєтки") і накриваю її тканинним ковпаком(маскую) і біжу назад в укриття. А вночі - то так само біжу вимикати міні-підсвітку.
Але ж "атвєтка" може прилетіти в будь-яку хвилину/секунду!!!
А я біжу... без броника :!: :shock:

Так, розумію, зараз тут посипляться - "ну ти сам собі шкодиш", "ти сам наражаєшся на небезпеку", "ну це твої проблеми" і т.п.

І так, рік тому, то я б не тільки біг в бронику, а ще і в касці на голові! :D

А так - "нездоровий пофігізм" притуплює інстинкт самозбереження...
І мій мозок вибирає комфортний біг в одній футболці по 40ка-градусній спеці, ніж з важким/не комфортним броником, який обмежує швидкість і маневрування рухів тіла/бігу!(ще й враховуючи те, що в мене проблеми по здоров'ю виникають при інтенсивному бігу/навантаженні)

Одним словом - гра з вогнем!(в прямому і переносному значенні)
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 49164917491849194920 ... 14473>
Форум:
+ Додати
    тему