|
|
![]() kuzmich ще раз я не збираюсь з вами обговорювати як та що я роблю щоб не мати мотлоху. Ви написали повну маячню про сторно, я написав що це маячня і у випадку з видатковими операціями касир просто не має ні права зробити сторно, ні технічної можливості це зробити. А зараз ви знову пишете повну нісенітницю - такого закону який би дозволяв клієнту відмовлятись від будь яких отриманих банкнот протягом 15 хвилин після здійснення видаткової операції з рахунку просто не існує. Це виключно ваші "вологі мрії". Більше я ні про що мову не веду. Як діяти у випадку коли вам дають мотлох - порад теж не даю. Це виключно ваша справа і ваша проблема які мені не цікаві в принципі тому обговорювати ці моменти я не збирався і вибачте не буду.
![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуНіколи не розумів цього крохоборства. Витрачати пів дня на поїздки заради сотні грн для мене нелогічно... Я від початку каруселю в т.ч. через Приват, незважаючи на курс, бо там нормально віддають у зручному відділенні в центрі. ![]() авжеж немає логіки, як тільки почав писати сутність своїх припущеннь та бажання заробити. Сині-білі,на початку вересня знову вийдемо <38,тому можна одразу порахувати прибуток від продажі долара і покупки на депозит,чи залишити долар та покласти його на депозит. ![]()
Ваша обмінка отримає звернення до НБУ ,так тримати! Тепер біля кожного ПОВа повинні бути інформація, якщо немає,то власник буде безробітним ![]()
я тоже ваш бред не собираюсь оспаривать, в банке аналогично кассиры хлам сплавляют недальновидным клиентам, которые не знают соответствующих постанов или законов. Постанова есть, я кидал ссылку, вы же основываетесь только на своих убеждениях и не привели никакого документа. Как кассир может отказаться от проблемных купюр, так и клиент вправе отказаться от любых денег в течение 15 мин после получения ![]() kuzmich вперше стикаюсь з такою тупою позицією - процитувавши нормативний документ стосовно валютообміну - екстраполювати його на усі касові операції. Та касир вже через хвилину якщо ви заберете гроші в касі і повернетесь щось поміняти пошле вас куди подалі. Тому давайте пробуйте поміняти забрані гроші через 15 хвилин п
- прапор вам у руки. Вважаю тему вичерпану і рекомендую вам не відповідати на це повідомлення щоб не показувати рівень свого невігластва. Втім мені особисто байдуже читати повідомлення особи з таим рівнем обізнаності порядку здійснення банківських операцій наміру не маю. Як кажуть "в сад" ![]() ![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуЦе теоретично могло спрацювати якби у НБУ були дійсно дієві методи контролю та заходи впливу на геть усі Пови. На жаль можливості НБУ дуже обмежені. Може в Кийові десь у центрі НБУ щось і може зробити з офіційними обмінками. Втім як я це бачу в регіонах чудово існують нелегальні пови і ніхто нічого до них вдіяти навіть не намагається. Певен що у більшості з них є "криша" яка вирішує питання що виникають у їх діяльності. Втім підозрюю що про існування більшості таких установ НБУ навіть гадки не має ![]() Все всё знают про постановы, а на практике у всех ж...мокрая когда стоят у кассы.
Кассир даёт и проверяет через машинку. Клиент может брать, а может не брать. Конечно скажут, так уже выписан квитанция на получение...., как потом?? Опять же смотря какой банк и какие очереди в кассу.. Например Аккорд людей 000чел. Подхожу к опер. и говорю хочу забрать депоз., но не уверен в купюрах в кассе. Подходим вместе к окошку и кассир говорит и даже через стекло показывает какие есть купюры. Я принимаю решение беру все или часть, а остальные может позже. Операц. выписывает квитанцию на сумму, которую я решил забрать. Альянс та же ситуация. Тасс там вообще на карту и сразу спрашиваю есть ли синие или зелёные и в каком состоянии и какого года. Нигде не слышал типа пошёл и т.д. Всегда можно спокойно подойти и поговорить. Но, есть клиенты, которые с порога включают сирену и тыкают дурные постановы НБУ.
![]() Если вы говорите про Приват, значит вы из тех, что типа всё знаете, но в карусели не участвуете. Приват согласен есть в кассе синие, но а как вы обходите тревоги???? Он реально работает всего 2-3 часа в день, остальное время стоим под дверью до окончания тревоги. А она в посл. время и не прекращается... Плюс юрике без очереди и если бабушка станет с квитанциями на оплату коммуналки, то реально 2 чел. обслуживает и тревога на 2 часа.
![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривну
1. В Ужгороді тривоги не такі часті. 2. Зазвичай каса працює так: 1 юрик поза чергою, 1 простий смертний, 1 юрик ... 3. У відділенні, де я зазвичай забираю, бабушок не так і багато, і то, зазвичай, експерт висмикує з черги і помагає їм все в термінал внести. 4. Щодо синіх не сильно парюся: хлам піде на карусель, якщо вже зовсім хлам, який в нас не беруть, то поїде в Словаччину.
|
|