Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 49434944494549464947 ... 14746>
Повідомлення Додано: Пон 28 сер, 2023 15:07

beee написав:️Загроза глухого кута та заморожування. У Чехії дали прогноз щодо війни в Україні

Як заявив прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала, шанси на швидке вирішення конфлікту в Україні "виявилися невеликими і стають дедалі меншими".

Я больше верю чехам, чем какому то подоляку

Я не просто так процитувала Подоляка, там є над чим замислитись. Чуйка мені підказує, що на рф відбувається передача влади від пуйла до патрушева і скоро (цієї осені) цей процес завершиться. Наразі пуйло вже мало що вирішує та мало чим цікавиться. Йому все пох, аби його не чіпали. Тому я вважаю, що на рф все буде залежати від політичної волі наступника та його оточення, і можливо війна завершиться швидше, ніж ми можемо уявити.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 сер, 2023 15:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:на рф відбувається передача влади від пуйла до патрушева і скоро (цієї осені) цей процес завершиться.

тобто на виборах 2024 путіна не буде? Дивлячись на Кессінджера, Сороса та інших страшно уявити скільки разів ще можуть переобрати молоде пуйло

fler написав:Наразі пуйло вже мало що вирішує та мало чим цікавиться. Тому я вважаю, що на рф все буде залежати від політичної волі наступника та його оточення, і можливо війна завершиться швидше, ніж ми можемо уявити.

якщо він вже мало вирішує а війна продовжється, значить наступники теж не миротворці
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 сер, 2023 15:50

fler написав:
  beee написав:️Загроза глухого кута та заморожування. У Чехії дали прогноз щодо війни в Україні

Як заявив прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала, шанси на швидке вирішення конфлікту в Україні "виявилися невеликими і стають дедалі меншими".

Я больше верю чехам, чем какому то подоляку

Я не просто так процитувала Подоляка, там є над чим замислитись. Чуйка мені підказує, що на рф відбувається передача влади від пуйла до патрушева і скоро (цієї осені) цей процес завершиться. Наразі пуйло вже мало що вирішує та мало чим цікавиться. Йому все пох, аби його не чіпали. Тому я вважаю, що на рф все буде залежати від політичної волі наступника та його оточення, і можливо війна завершиться швидше, ніж ми можемо уявити.

Та ніякої передачі, ніякому Патрушеву. Іде на вибори 2024.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 28 сер, 2023 15:56

fler написав:Я не просто так процитувала Подоляка, там є над чим замислитись. Чуйка мені підказує, що на рф відбувається передача влади від пуйла до патрушева і скоро (цієї осені) цей процес завершиться. Наразі пуйло вже мало що вирішує та мало чим цікавиться. Йому все пох, аби його не чіпали. Тому я вважаю, що на рф все буде залежати від політичної волі наступника та його оточення, і можливо війна завершиться швидше, ніж ми можемо уявити.

ISW пише, що москалі вже визначились з опонентами для хуйла на весняних виборах.
Vitalian майже рік розказував про передачу вчади. Потім щось замовк. Певно зрозумів, що генерал СВР його най*бував. Може й ви колись зрозумієте, що Подоляк най*бує.
Теоретично я не виключаю, що хуйло здохне, його завалять, або буде русскій бунт, бессмислєний і беспощадний. Але я не вірю в те, що хоч хтось може це спрогнозувати в публічному просторі.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 сер, 2023 15:59

Позавчора група, що їхала з позиції потрапила під обстріл. В результаті було пошкоджене одне авто в двоє легких поранених. Ну і ще антени, пульти постраждали, але то таке...
Сьогодні вранці поїхали, щоб евакуювати авто. Виявилось, що його вже хтось "евакуював".
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 сер, 2023 17:20

sashaqbl написав:Vitalian майже рік розказував про передачу вчади. Потім щось замовк. Певно зрозумів, що генерал СВР його най*бував.
я не всегда разделяю точки зрения которые сюда копирую, форум = обмен мнениями, а с мнениями здесь лютый дефицит. На счёт замовк кто то же написал с моей учётки 18836 сообщений? по просьбам трудящихся я перестал репостить мнения с вражеских каналов. Чтобы у некоторых была возможность рассказывать про их очки.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 28 сер, 2023 17:22, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 28 сер, 2023 17:22

vitaliiangel написав:
  sashaqbl написав:Vitalian майже рік розказував про передачу вчади. Потім щось замовк. Певно зрозумів, що генерал СВР його най*бував.
я не всегда разделяю точки зрения которые сюда копирую, форум = обмен мнениями, а с мнениями здесь лютый дефицит. На счёт замовк

тут якщо запостив Соскіна, або Чаплигу, значить "розділяєш думку автора" в кращому випадку, в гіршому - огєнтпутєна
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 28 сер, 2023 17:23

flyman написав:
  vitaliiangel написав:
я не всегда разделяю точки зрения которые сюда копирую, форум = обмен мнениями, а с мнениями здесь лютый дефицит. На счёт замовк

тут якщо запостив Соскіна, або Чаплигу, значить "розділяєш думку автора" в кращому випадку, в гіршому - огєнтпутєна

для многих людей земля плоская, а мир черно-белый. главное помнить, ты общаешься не с sashaqbl или успихом, а с их опытом, который может сильно не совпадать с твоим.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 28 сер, 2023 17:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Letusrock написав:і щодо курток, все як завжди

А що там ?
ПС я собі купив на розпродажі за $200 зимову куртку.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 28 сер, 2023 17:48

Нещодавно Єврокомісія почала підготовку доповіді про розширення ЄС. Очікується, що документ буде містити рекомендацію про початок переговорів щодо вступу України до ЄС.
У 2023 році Україна розраховує розпочати переговори про вступ до ЄС, та має бути готовою до самого вступу через два роки, заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
https://ua.news/ua/world/mishel-nazval- ... ovyh-stran
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

#<1 ... 49434944494549464947 ... 14746>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей