Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sense Bank написав:1finanсier МСС код 8999 це квазі-кеш операції, тому більш за все операція пройде як готівкова і в пільговий період не впишеться Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Боооже, та на 8999 на Реді ще й Розстрочку дадуть, тобто мона злупити з Алюськи... квазі-КБ на 0.7..1% Ваш добрий лепрікон аМетист
ПС. Пані Оля, а от ви даєте відповіді. Вони ж типу офіційні, то чому вони не підкріплені посиланнями на пункти ДКБО... ну хоча б на вашу БД. Наприклад, на визначення квазікеш
У мене не було проблем із оплатою кредитними коштами за МСС 8999 (додаткових комісій не брала). Так, бонуси Алла/Сеня не неараховує, бо МСС некошерний.
Amethyst насправді дуже класно, що таку операцію ви змогли не тільки провести а ще й перевести в розстрочку, адже не всі операції з МСС кодом 8999 взагалі можуть бути успішні. *До операцій "квазі кеш", зокрема, належать категорії видаткових операцій, які по суті не передбачають оплати реальних товарів чи послуг, а є виведенням коштів із рахунку. МСС категорій торговців, що можуть використовуватися, такі: 4829; 6012; 6050; 6051; 6211; 6534; 6537; 6538; 6539; 6540; 7800; 7801; 7802; 7995, 8999. Список визначено Постановою НБУ №18, п.14, підпункт 9.
Golf_streem Замовлення готівки обов'язкове, якщо ви будете знімати суму від 2 000 грн чи еквівалент вказаної суми в іноземній валюті. Ви можете звернутись в касу без попереднього бронювання, якщо валюта буде в наявності, то зможете зняти кошти. Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Golf_streem написав:Судячи з повідомлення нижче--ви помиляєтесь-) Бо персмен мені також назвала суму 2000грн.
В справке-то, конечно так тоже по жизни написано, но реально, если совсем свободные деньги в кассе есть, почему бы их не выдать и не возить туда-сюда лишний раз? По 50-70к грн я забирал без заказа и даже уже в военное время. Будет ли столько свободных и ещё и долларов - это другой вопрос.