Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 49995000500150025003 ... 14691>
Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 20:03

budivelnik написав:По моїм 2,4 млн податків
20 000 в місць - це тільки ПДВ+Акциз з роздрібної продажі

Будивельник, Вы лучший, но ПДВ+Акциз в 20тыс/месяц советую вытереть. Иначе можно грубо прикинуть что обороты не на 5% самых успешных ;)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 20:07

stm написав:
  budivelnik написав:По моїм 2,4 млн податків
20 000 в місць - це тільки ПДВ+Акциз з роздрібної продажі
Будивельник, Вы лучший, но ПДВ+Акциз в 20тыс/месяц советую вытереть. Иначе можно грубо прикинуть что обороты не на 5% самых успешных ;)
1 Прикиньте...правда прикидуючи згадайте що сигарети виведенні з під ПДВ і Акциз - бо їх сплачує виробник...
2 Я в 5% найуспішніших не тільки з допомогою одного магазину...в мене є ще й третя група оподаткування там ще 13000+податків в місяць
3 Мені практично 58... я вже йду вниз .

І останнє
а можете розписати скільки у відсотках заробляє в місяць
____________Ваш варіант___мій варіант
________до 7000 - ?__________24%
_____7000-12000 - ?__________35%
___12000-40 000 - ?__________25%
40 000- 100 000 - ?__________10%( з них служить в ЗСУ-5%=1 млн осіб)-Долярчик
100000- 200 000 - ?__________5%_______________________________такі як я
більше 200 000 - ?___________1%
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 20:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:20 000 в місць - це тільки ПДВ+Акциз з роздрібної продажі
Є ще сплати з зарплат моєї і працівників

я правильно зрозумів, ви у свої податки записуєте ПДВ з проданих вами товарів, акцизи з них же та податки із зарплат найманих працівників? Дякую, насмішили, такої трактовки я ще не зустрічав.
А якщо серйозно, то ВАШІ податки - це лише податки з вашої особистої зарплати (як директора) та податки з прибутку підприємства. Все інше - непрямі податки, що оплачуються іншими людьми, а ви просто виступаєте податковим агентом і записувати їх на свій рахунок це, мʼяко кажучи, маніпулятивно.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 20:56

Letusrock написав:
  Xenon написав:мнение? :roll:

Украинским студентам хотят предложить учиться бесплатно в обмен на согласие на службу, — законопроект на сайте ВР (https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/42700)

▪️В ВР зарегистрирован законопроект с целью стимулирования студентов к добровольной мобилизации.

▪️Документ предлагает, что студенты «могут по собственному желанию дать согласие на призов на военную службу во время мобилизации, в таком случае государство обеспечивает им получение соответствующего образования без выплат этих граждан».

зараз нема бажаючих за 50-100тис в місяць (!). Наврят чи компенсація за навчання (цілих 30-40тис в рік) щось змінить

Середній клас такими сумами не привабиш. Потрібна доля у владі, щоб у піджака чесно відслужившего було набагато більше шансів впливати на долю країни, ніж у піджака хитроухилившегося. Нажаль, спостерігаючи за політичними фаворитами України таке важко уявити. Тому для великої частини середнього класу мобілізація це соціальний даунгрейд в напрямку кріпацтва
fox767676

Подякував: 396 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 20:57

Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 21:01

Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 21:04

thenewepic написав:А якщо серйозно, то ВАШІ податки - це лише податки з вашої особистої зарплати (як директора) та податки з прибутку підприємства. Все інше - непрямі податки, що оплачуються іншими людьми, а ви просто виступаєте податковим агентом і записувати їх на свій рахунок це, мʼяко кажучи, маніпулятивно.

Не праильно
Тільки ПДВ з НАЦІНКИ
Бо на суми закупки я отримую податкові накладні

Ще раз
1 У нас якщо ти ФОП на загальній групі - немає такого поняття як Прибуток Підприємства
Всі прибутки -це твоя зарплата
При чому, брудний - це грубо націнка..
Так от
Я роблю націнку - це є прибуток Підприємства? -однозначно є
З цієї націнки я спочатку сплачую ПДВ -це є податком на прибуток підприємства? Де юре - ні
а Де-факто?
Далі
Від суми продажу підакцизних товарів , я частину націнки ( а саме 5% від суми) - сплачую як акциз - це є платіж з націнки ( а націнка де факто це прибуток підприємства)

От і виходить
У випадку ФОП -ПДВ з сум націнки+акциз з Роздрібу+всі податки на його зарплату(доходи) - є податками які він сплатив.

Останнє
Якщо я простий передаточний агент..то чому відповідальність( в тому числі і кримінальна) за нарахування і сплату податків лежить тільки на мені і жоден з моїх продавців чи покупців не буде жодним чином наказаним якщо я щось не сплачу...

Таким чином
Податки які сплачує працівник - це тільки податки на його зарплату-все інше це податки які сплачує підприємство , а у випадку ФОП - підприємець
ПС
У роздрібній ціні пачки цигарок +/- 70% податків
З яких 64% платить виробник цигарок
5% платить роздрібний продавець
і ще 1% знаходиться в податках на зарплату продавця магазину...

Ви ж не будете заявляти що всі платники акцизу+ПДВ - нероби , бо вони просто податкові агенти і забирають гроші в покупців а потім від свого імені їх виплачують податковій?

ППС
є інша крайність вашої думки
Всі податки в розмірі 1 трл грн - сплачує податкова

Тому давайте не прикидатись юристами
Все що заплатили Ви - є Вашою відповідальність
Податки з зарплати - також повинні платити люди не через підприємства , але Держава цього не робить бо Державі( читай чиновникам) вигідно підтримувати в суспільстві думку що Підприємці крадуть, тому Державі не вистарчає
Якби люди самостійно оплачували - тоді б добрих кілька тисяч чиновників були б лінчовані.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 21:31

Xenon написав:Зрозуміло, що цю війну військовим шляхом у раші не виграти. (Навіть вихід на кордони 91р це не перемога).

США це з самого початку розуміли, тому і такі обьеми по зброї.
США зробили ставку на санкції та економічний тиск.але це дуже повільна історія. Може зайняти до 10 років.
(Розвал совка після Афганістану тому приклад)

а іншого шляху немає. й санкції діють, й досить ефективно.

з допомогою розвиненого світу дотиснемо рашистів
Shaman

Подякував: 773 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 21:31

budivelnik написав:1 У нас якщо ти ФОП на загальній групі - немає такого поняття як Прибуток Підприємства
Всі прибутки -це твоя зарплата

погоджуюсь.
  budivelnik написав:Я роблю націнку - це є прибуток Підприємства? -однозначно є
З цієї націнки я спочатку сплачую ПДВ -це є податком на прибуток підприємства?

ви вносите додану вартість, на неї нараховується ПДВ. І хоча формально ви платите в податкову цей податок, але платите ви туди НЕ СВОЇ кошти, а ті, що передав вам покупець. Він у своєму чеку бачить: "ціна така-то, в тому числі 20% ПДВ". Саме покупець заплатив вам податок, який ви далі передасте в податкову. А ваш власний ПДВ ви заплатите, коли будете купувати товар чи послугу для себе у якогось іншого підприємця/підприємства. Тобто ВАШ ПДВ - це той, який заплатили ви зі СПОЖИТИХ ВАМИ товарів та послуг. От ним і можете хвалитися, а не тими сумами, що "дали потримати" вам ваші покупці.
  budivelnik написав:Ви ж не будете заявляти що всі платники акцизу+ПДВ - нероби

вони не нероби, вони працюють заради прибутку, от із цього прибутку вони і платять власні податки. Ви, як ФОП на загальній системі, платите ПДФО — 18%,
ЄСВ — 22%, військовий збір — 1,5% з власного чистого прибутку.
  budivelnik написав:є інша крайність вашої думки
Всі податки в розмірі 1 трл грн - сплачує податкова
це якраз ваша логіка - податкова є найбільшим і єдиним платником в бюджет. Хоча вона виконує просто технічну функцію. Як і ви в даному випадку.
  budivelnik написав:Якщо я простий передаточний агент..то чому відповідальність( в тому числі і кримінальна) за нарахування і сплату податків лежить тільки на мені і жоден з моїх продавців чи покупців не буде жодним чином наказаним якщо я щось не сплачу

тому що такі правила. Тому що простіше навантажити одну особу (продавця) централізованим збором податку, ніж ганятися за кожним покупцем окремо.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 21:32

Xenon написав:мнение? :roll:

Украинским студентам хотят предложить учиться бесплатно в обмен на согласие на службу, — законопроект на сайте ВР (https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/42700)

▪️В ВР зарегистрирован законопроект с целью стимулирования студентов к добровольной мобилизации.

▪️Документ предлагает, что студенты «могут по собственному желанию дать согласие на призов на военную службу во время мобилизации, в таком случае государство обеспечивает им получение соответствующего образования без выплат этих граждан».

в нас надто дешева освіта, щоб бути стимулом. в США це працює
Shaman

Подякував: 773 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 49995000500150025003 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему