Будивельник, Вы лучший, но ПДВ+Акциз в 20тыс/месяц советую вытереть. Иначе можно грубо прикинуть что обороты не на 5% самых успешных

|
|
![]() 1 Прикиньте...правда прикидуючи згадайте що сигарети виведенні з під ПДВ і Акциз - бо їх сплачує виробник... 2 Я в 5% найуспішніших не тільки з допомогою одного магазину...в мене є ще й третя група оподаткування там ще 13000+податків в місяць 3 Мені практично 58... я вже йду вниз . І останнє а можете розписати скільки у відсотках заробляє в місяць ____________Ваш варіант___мій варіант ________до 7000 - ?__________24% _____7000-12000 - ?__________35% ___12000-40 000 - ?__________25% 40 000- 100 000 - ?__________10%( з них служить в ЗСУ-5%=1 млн осіб)-Долярчик 100000- 200 000 - ?__________5%_______________________________такі як я більше 200 000 - ?___________1%
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуя правильно зрозумів, ви у свої податки записуєте ПДВ з проданих вами товарів, акцизи з них же та податки із зарплат найманих працівників? Дякую, насмішили, такої трактовки я ще не зустрічав. А якщо серйозно, то ВАШІ податки - це лише податки з вашої особистої зарплати (як директора) та податки з прибутку підприємства. Все інше - непрямі податки, що оплачуються іншими людьми, а ви просто виступаєте податковим агентом і записувати їх на свій рахунок це, мʼяко кажучи, маніпулятивно.
![]()
Середній клас такими сумами не привабиш. Потрібна доля у владі, щоб у піджака чесно відслужившего було набагато більше шансів впливати на долю країни, ніж у піджака хитроухилившегося. Нажаль, спостерігаючи за політичними фаворитами України таке важко уявити. Тому для великої частини середнього класу мобілізація це соціальний даунгрейд в напрямку кріпацтва ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Не праильно Тільки ПДВ з НАЦІНКИ Бо на суми закупки я отримую податкові накладні Ще раз 1 У нас якщо ти ФОП на загальній групі - немає такого поняття як Прибуток Підприємства Всі прибутки -це твоя зарплата При чому, брудний - це грубо націнка.. Так от Я роблю націнку - це є прибуток Підприємства? -однозначно є З цієї націнки я спочатку сплачую ПДВ -це є податком на прибуток підприємства? Де юре - ні а Де-факто? Далі Від суми продажу підакцизних товарів , я частину націнки ( а саме 5% від суми) - сплачую як акциз - це є платіж з націнки ( а націнка де факто це прибуток підприємства) От і виходить У випадку ФОП -ПДВ з сум націнки+акциз з Роздрібу+всі податки на його зарплату(доходи) - є податками які він сплатив. Останнє Якщо я простий передаточний агент..то чому відповідальність( в тому числі і кримінальна) за нарахування і сплату податків лежить тільки на мені і жоден з моїх продавців чи покупців не буде жодним чином наказаним якщо я щось не сплачу... Таким чином Податки які сплачує працівник - це тільки податки на його зарплату-все інше це податки які сплачує підприємство , а у випадку ФОП - підприємець ПС У роздрібній ціні пачки цигарок +/- 70% податків З яких 64% платить виробник цигарок 5% платить роздрібний продавець і ще 1% знаходиться в податках на зарплату продавця магазину... Ви ж не будете заявляти що всі платники акцизу+ПДВ - нероби , бо вони просто податкові агенти і забирають гроші в покупців а потім від свого імені їх виплачують податковій? ППС є інша крайність вашої думки Всі податки в розмірі 1 трл грн - сплачує податкова Тому давайте не прикидатись юристами Все що заплатили Ви - є Вашою відповідальність Податки з зарплати - також повинні платити люди не через підприємства , але Держава цього не робить бо Державі( читай чиновникам) вигідно підтримувати в суспільстві думку що Підприємці крадуть, тому Державі не вистарчає Якби люди самостійно оплачували - тоді б добрих кілька тисяч чиновників були б лінчовані.
![]()
а іншого шляху немає. й санкції діють, й досить ефективно. з допомогою розвиненого світу дотиснемо рашистів ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українупогоджуюсь. ви вносите додану вартість, на неї нараховується ПДВ. І хоча формально ви платите в податкову цей податок, але платите ви туди НЕ СВОЇ кошти, а ті, що передав вам покупець. Він у своєму чеку бачить: "ціна така-то, в тому числі 20% ПДВ". Саме покупець заплатив вам податок, який ви далі передасте в податкову. А ваш власний ПДВ ви заплатите, коли будете купувати товар чи послугу для себе у якогось іншого підприємця/підприємства. Тобто ВАШ ПДВ - це той, який заплатили ви зі СПОЖИТИХ ВАМИ товарів та послуг. От ним і можете хвалитися, а не тими сумами, що "дали потримати" вам ваші покупці. вони не нероби, вони працюють заради прибутку, от із цього прибутку вони і платять власні податки. Ви, як ФОП на загальній системі, платите ПДФО — 18%, ЄСВ — 22%, військовий збір — 1,5% з власного чистого прибутку. це якраз ваша логіка - податкова є найбільшим і єдиним платником в бюджет. Хоча вона виконує просто технічну функцію. Як і ви в даному випадку. тому що такі правила. Тому що простіше навантажити одну особу (продавця) централізованим збором податку, ніж ганятися за кожним покупцем окремо.
![]()
в нас надто дешева освіта, щоб бути стимулом. в США це працює
|
|