vitaliiangel написав:fox767676 а по делу написать мозгов нехватает?
Э потише чувак, я тебя не трогал. Я как раз по делу и максимально литературно. С т.ч зрения стороннего наблюдателя два осколка ссср наелись г.. нашару,уронив свои позиции низко-низко
mephala написав:вы так и не поняли основного что я писал. ну да ладно.
нет таких фраз которые бы накануне вторжения спасли мариупольцев. Упрямая математика 400тыс человек за неделю эвакуировать невозможно. Нет столько транспорта и помещений.
Дюрі-бачі написав:Щоб перемогти дракона потрібно самому стати дракону... Ми прискореними темпами повторюємо долю москалів: в них диктатура будувалась 20 років, а ми побудуємо за 5...
Все до цього йде, а недалеке населення радіє що у нас буде свій сцар володя-оманський...
Дюрі-бачі написав:Щоб перемогти дракона потрібно самому стати дракону... Ми прискореними темпами повторюємо долю москалів: в них диктатура будувалась 20 років, а ми побудуємо за 5...
Все до цього йде, а недалеке населення радіє що у нас буде свій сцар володя-оманський...
Так і тут, на форумі, у чотириразового "не ухилянта" є чимало явних та прихованих поціновувачів. Думають, що доросла людина може кардинально змінитися чи їх і так все влаштовує? Як би потім рожевоокулярным не довелося писати щось на кшталт: "товарищ сталин, произошла чудовищная ошибка".
далеко не так. в нас й суспільство теж дуже активно.
тому ризик диктатури, щось там зелена команда робить в цьому напрямку, але подивимось після війни. та й то, вона намагається втриматися при владі, про диктатуру ще рано казати.
маю надію, в Зелі буде альтернатива - а кількість аби посміятися стала менше.
vitaliiangel написав:fox767676 а по делу написать мозгов нехватает?
Э потише чувак, я тебя не трогал. Я как раз по делу и максимально литературно. С т.ч зрения стороннего наблюдателя два осколка ссср наелись г.. нашару,уронив свои позиции низко-низко
це з точки зору прихильника Раші, який не бачить різниці між агресором та жертвою.
ти свою позицію показав - тебе призивати незаконно, та й інвалідність до кінця року купиш. але не треба принижувати тих, хто захищає країну й волонтерів, хто цьому сприяє.
перебування в окупації добре прочищає мозок, коли конституційні права там, в тому числі право на життя, визначає лише одна людина з автоматом. каже - роздягайся, ти роздягаєшся; каже обшук - значить обшук; каже дай машину - ти віддаєш й як там в пісні співають:"кому сказать спасибо, что живой?". саме проти цього ми й воюємо. а тим, хто втомився воювати, - можете з'їздити на окуповані території
Головне щоб не було потім пізно казати. Той же телемарафон заклав фундамент пропаганди, зачистка політичних опонентів, поки тільки "ворогів держави". Ну і найстрашніше для мене це "пауза" для законів, або турбореактивне внесення змін заради "військової потреби".
Головне щоб не було потім пізно казати. Той же телемарафон заклав фундамент пропаганди, зачистка політичних опонентів, поки тільки "ворогів держави". Ну і найстрашніше для мене це "пауза" для законів, або турбореактивне внесення змін заради "військової потреби".
так на жаль і буде... йде повне копіювання дій північного вови...
[quote="5622298:fler"]В Україні масово блокують банківські картки ухилянтів. Такі санкції залучає Державна виконавча служба за статтею 210 КУпАП «Порушення військовозобов'язаними чи призовниками законодавства про військовий обов'язок і військову службу». Відразу після відкриття виконавчого провадження та занесення ухилянта до реєстру боржників, ця система автоматично знаходить всі його рахунки в банках. Їх заарештовують і автоматично списують з рахунку суму, що дорівнює сумі призначеного штрафу. Серед інших поширених важелів впливу на військовозобов’язаних: розшук і арешт транспорту, нерухомості, заборона вчиняти будь-які нотаріальні дії тощо. Джерело: https://radiotrek.rv.ua/news/uhilyantiv ... 14239.html
Ну дуже дієвий метод боротьби з ухилянтами))) Насправді це виглядає просто як можливість зрубити з них трохи бабла. Це як зі штрафами за перевищення швидкості, по суті механізм схожий, після арешту рахунку та списання суми штрафу з виконавчим збором двс (або сплати боржником добровільно), арешт знімається і все, гуляй далі. Ну а якщо коштів на штраф немає, то так, рахунок буде арештований (може й почнуть шукати якийсь транспорт). Та й то, тільки на суму штрафу з викзбором. Все інше блаблабла.