Тут і додати нічого. Вся "сіль" Ваших слів у ось цих двох реченнях.
Прораб написав:Ми живемо у тому світі що самі собі та побудували. п.с. Показник рівня обдурювання залежить від показника рівня соціальної грамотності і тут ще нескінченне поле для діяльності як для одних так і для інших і вiн не залежить від кількості та рівня доплат.
Ні. Я б все таки ще додав. Відсутність інституту репутації. Навіть тут, на форумі це чудово помітно. Є дописувачі яких потрібно просто ігнорити, але їх постійно цитують. Замість того, щоб цитувати дурню, або переконувати дурня у будь чому, краще написати щось від себе. Своє авторське, навіть якщо не маєш хисту. В цьому набагато більше користі. Бо це сигналізує про те, що дописувач намагається мислити, а не використовує чужі думки.
flysoulfly написав: а то я евро с начала августа покупаю и "усредняюсь", "усредняюсь" и докупаю - а евро всьо вниз и вниз после каждой моей покупки
Не психуйте, це валюта, там коливання максимум 10%, а не в рази як було при пєте, не ви один інколи не вгадуєте, ну ось купив я трошки євро по 41.50, ну і що? Хай лежать собі))) Це все дрібниці, живі, здорові, реально немає про що засмучуватися, ще будемо витрачати, коли буде "скрутний час")))
Realist написав:Тут і додати нічого. Вся "сіль" Ваших слів у ось цих двох реченнях.
Прораб написав:Ми живемо у тому світі що самі собі та побудували. п.с. Показник рівня обдурювання залежить від показника рівня соціальної грамотності і тут ще нескінченне поле для діяльності як для одних так і для інших і вiн не залежить від кількості та рівня доплат.
Ні. Я б все таки ще додав. Відсутність інституту репутації.
Для репутації необхідна довіра, яка ґрунтується на якості, і тон у подібному питанні має задавати держава насамперед функціонально на рівні своїх послуг. За однією з крихітних вершин айсберга - послуги (сервісу) з доставки на ринку валюты ховаються переваги країни - зацікавленість громади, цілеспрямованість у досягненні результатів кожного і зрештою міграція в залежності від попередніх успіхів і можливостей. В тому числi можливість збереження власних коштів у національній валюті та їх захист від критичних фінансових факторів. Ланки складають ланцюг незалежно від первинної важливості.
flysoulfly написав: а то я евро с начала августа покупаю и "усредняюсь", "усредняюсь" и докупаю - а евро всьо вниз и вниз после каждой моей покупки
Не психуйте, це валюта, там коливання максимум 10%, а не в рази як було при пєте, не ви один інколи не вгадуєте, ну ось купив я трошки євро по 41.50, ну і що? Хай лежать собі))) Це все дрібниці, живі, здорові, реально немає про що засмучуватися, ще будемо витрачати, коли буде "скрутний час")))
Євро пров вниз 1.06. Варто замислитись про його купівлю за $ через конверт депо. Я так буду робити!
Євро пров вниз 1.06. Варто замислитись про його купівлю за $ через конверт депо. Я так буду робити!