Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless писал(а):Ні, брали в останні роки (2020-2021) Є серед них і банкіри/фінансисти, а що не так? Не особо нуждающієся, не вчителі і не військові, і не по програмам допомоги молодим сім'ям чи якимось взагалі.
Плаваюча ставка, зараз 20+% річних? Bad investment
Є плаваюча, підняли до 12% Є спочатку кілька років фіксована, плаваюча потім Ні в кого до 20% не піднімали і близько
Ось киянину підняли ставку по іпотеці до 18.6 річних. А ще тут не враховані страховки і так далі, в результаті ставка більша 20%
adeges писал(а):Плаваюча ставка, зараз 20+% річних? Bad investment
Є плаваюча, підняли до 12% Є спочатку кілька років фіксована, плаваюча потім Ні в кого до 20% не піднімали і близько
Ось киянину підняли ставку по іпотеці до 18.6 річних. А ще тут не враховані страховки і так далі, в результаті ставка більша 20%
Немає ніяких "і так далі", є страхування раз на рік, але воно зовсім недороге. З комісій давно буває тільки разова при видачі (і та не у всіх). Вже з назви каналу зрозуміло, що нема сенсу й дивитися. Підозрюю, мова про Ощадбанк. В них досить високі ставки, але були лояльні умови для позичальників
vitaliiangel писал(а):Ирпень - розовая мечта киевлянина, город с парками, супермаркетами, без пробок и без эвакуаторов.
если в Ирпень пустить общественный транспорт Киева - например автобус или троллейбус и присоединить его к Киеву - то получим такой себе райончик Киева в который не все таксисты поедут)))
ни разу киевский таксист не отказал ехать в Ирпень. Вызывал их как правило ночью, когда возвращался с гулянок. трындеть вы мастак...
flyman писал(а):тролейбус мав бути ще на олімпіаду 80,
ничё не будет, транспорт это табу. Только своё авто чтобы быстро и с комфортом.
Faceless писал(а):Є плаваюча, підняли до 12% Є спочатку кілька років фіксована, плаваюча потім Ні в кого до 20% не піднімали і близько
Немає ніяких "і так далі", є страхування раз на рік, але воно зовсім недороге. З комісій давно буває тільки разова при видачі (і та не у всіх). Вже з назви каналу зрозуміло, що нема сенсу й дивитися. Підозрюю, мова про Ощадбанк. В них досить високі ставки, але були лояльні умови для позичальників
"І так далі є" - ви просто недооцінюєте цю людину. Ось його підтвердження що страховка об'єкту + страховка життя робить ставку на рівні 23% . Ось послухайте час 48:53
Последний раз редактировалось vossmy Чт 28 сен, 2023 11:21, всего редактировалось 1 раз.
vossmy писал(а):Ось киянину підняли ставку по іпотеці до 18.6 річних. А ще тут не враховані страховки і так далі, в результаті ставка більша 20%
"І так далі є" - ви просто недооцінюєте цю людину. Ось його підтвердження що страховка об'єкту + страховка життя робить ставку на рівні 23% . Ось послухайте
Мені що, привітати того чувака, що він взяв одну з найбільш невигідних пропозицій на ринку? Я вам кажу за реальні приклади людей, які брали іпотеку, а не за якихось клоунів з ютубканалом
Faceless писал(а):Немає ніяких "і так далі", є страхування раз на рік, але воно зовсім недороге. З комісій давно буває тільки разова при видачі (і та не у всіх). Вже з назви каналу зрозуміло, що нема сенсу й дивитися. Підозрюю, мова про Ощадбанк. В них досить високі ставки, але були лояльні умови для позичальників
"І так далі є" - ви просто недооцінюєте цю людину. Ось його підтвердження що страховка об'єкту + страховка життя робить ставку на рівні 23% . Ось послухайте
Мені що, привітати того чувака, що він взяв одну з найбільш невигідних пропозицій на ринку? Я вам кажу за реальні приклади людей, які брали іпотеку, а не за якихось клоунів з ютубканалом
Вітання не потрібні. Є ринок і є достатньо людей з високою ставкою по іпотеці - яку підняли. Тому ваші слова не акутальні - "Ні в кого до 20% не піднімали і близько"
vossmy писал(а):"І так далі є" - ви просто недооцінюєте цю людину. Ось його підтвердження що страховка об'єкту + страховка життя робить ставку на рівні 23% . Ось послухайте
Вітання не потрібні. Є ринок і є достатньо людей з високою ставкою по іпотеці - яку підняли. Тому ваші слова не акутальні - "Ні в кого до 20% не піднімали і близько"
Про "ні в кого" я відповідав на запитання про конкретне коло людей - знайомих і колег, що брали іпотеку - а не за всю країну чи весь Київ. А те, що хтось взяв іпотеку на невигідних умовах, з дорогою страховкою нерухомості і життя - хто їм лікар, це їх "шлях до мільйонера"
vossmy писал(а): Ось киянину підняли ставку по іпотеці до 18.6 річних. А ще тут не враховані страховки і так далі, в результаті ставка більша 20%
"І так далі є" - ви просто недооцінюєте цю людину. Ось його підтвердження що страховка об'єкту + страховка життя робить ставку на рівні 23% . Ось послухайте час 48:53
в Приваті може бути 12%, але не всім, тобто не масова кожному зустрічному, так що я б не покладав надії, що 3%..5%..7% чи яка інша іпотека закрутить ціни КРЖН в космос найближчим часом. Тут аби блекаути пережити зимою, а не іпотеку брати.
flyman писал(а):Тут аби блекаути пережити зимою, а не іпотеку брати.
блекаут лучше пережить в своей квартире или в парке на скамейке? Каково живётся тем счастливым арендаторам, кто потерял работу? В Украине цены вверх толкает не тотальное благополучие, а проблемы. Я не про ипотеку, а вообще. Люди после Европ начнут понимать, что у нас недвижимость всё ещё очень дешевая. Грех не купить пару квартир. Кто купил квартиру в 2000х ни капли не в минусе.
Faceless писал(а):Немає ніяких "і так далі", є страхування раз на рік, але воно зовсім недороге. З комісій давно буває тільки разова при видачі (і та не у всіх). Вже з назви каналу зрозуміло, що нема сенсу й дивитися. Підозрюю, мова про Ощадбанк. В них досить високі ставки, але були лояльні умови для позичальників
в Приваті може бути 12%, але не всім, тобто не масова кожному зустрічному, так що я б не покладав надії, що 3%..5%..7% чи яка інша іпотека закрутить ціни КРЖН в космос найближчим часом. Тут аби блекаути пережити зимою, а не іпотеку брати.
Зараз мені самому дивно, що взагалі видають іпотеку. А з того, що видавали до 2022, в того ж Правексу досі 9.49%