Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:Ну, знаю подібні випадки в цегляних хрущовках. "Новозаселені" прибульці з села вирішили, що каналізація - це те саме, що вигрібна яма, тож туди пішло все органічне сміття. Потім з'ясували, що й предмети жіночої гігєни теж не варто викидати в унітаз.
мы переделывали трубу, чтобы не было колена, заменили его перепадами на 45' Можно считать что колено 90' - конструктивный недостаток от инженеров. Пока без эксцессов. Покупая квартиру на 2м этаже надо это понимать. И то не панацея, хорошая тряпка забьёт и 45' просто ляжет вдоль трубы.
Ну що, панове! Пожежа йде за планом? Тут багато говорять про "Тетріс" і "Ярград". Це як говорити з автолюбителями про "Ломбарджіні", "Бугатті" і "Бентлі". Тобто машини займають 0,001% ринку світовіого автопрома. Можливо, й меньше.
Так от. Ціни "вторинки" КРЖН реально пішли вниз. Цінові репери - "гостінки" і 1к "хрущовки" на окраїнах, біля м. Лісова, Нивки, Святошино, Академмістечко". Вже зараз є пропозиції 1к квартир за 30 000-32 000 доларів, гостінки, ще дешевше, від 20 000. Найдешевше житло, перші і останні поверхи. Проте тренд чітко помітний! Півроку назад ціни були суттєво вищі.
Гостінка за 20500
Гостінка за 24 000
Гостінка за 25 000
2к "панелька" на Лісовому за 30 000
1к "хрущовка" за 30 000
vitaliiangel написав:Ирпень - розовая мечта киевлянина, город с парками, супермаркетами, без пробок и без эвакуаторов.
Для любителів прикиєвських Єпенів - погані новини. Там ціни ще нижчі! Нижчі, ніж гостінки на окраїні Києва! 1к новобуд в Ірпені 15200 доларів!
1к новобуд в Ірпені 19100:
Я думаю, що це реальні пропозиції, а не заманухи від ріелторів.
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 29 вер, 2023 13:40, всього редагувалось 5 разів.
Frant написав:1к новобуд в Ірпені аванс 15200 доларів! ... RORL6.html
Ціна вказана першого внеску 70% и это даже не готовое, а стройка/
Перший внесок 15200 дол = 70%, тобто 100% = 21700 дол. Знайди мені в Києві 1к квартиру за таку ціну.
Ще Ірпінь, "мрія життя" тих, хто не вміє рахувати гроші. 11500 повна ціна, за переуступкою! "Продам самое дешевое предложение смарт-квартиры! Дешевле , чем у застройщика! 20м2 , смежный санузел, наполнение стяжка, окна, двери! Квартира продается по переуступке, минимальное оформление!"
vitaliiangel написав:смотри новые теремки по 333уе/м
"Пропонується до продажу 1к квартира в ЖК Нові Теремки в недобудованому будинку. Це довгострокова інвестиція. Незабаром будівельні роботи відновлять, і тоді вартість квартир у цьому комплексі зросте у кілька разів" Це не є готова нерухомість. 15 000 доларів за купу цегли і бетона, без документів, без ордера, без договора куплі-продажу. зверни увагу: недобуд без документів, без перспективи, в Києві коштує суттєво дорожче, ніж ірпіньські новобудні квартири з документами і найближчою перспективою!
Frant написав:Перший внесок 15200 дол = 70%, тобто 100% = 21700 дол.
Frant написав:Зайчику, це не є готова нерухомість.
так понятнее? за 21700 большая стройка це не є готова нерухомість. Цена готового по Ирпеню 1куе +/- (иногда и с ремонтом) что тоже дешево. Я не спорю.
для Франта можу підкинути (недалеко де хотаб гостювув за 3 хв. до АТБ) варіанти 11куе..13куе новобудови в Києві, яка перетворяться за півроку-рік в смарт 17..20 м2 і за 1 лям грн. 1к 32 м2
flyman написав:для Франта можу підкинути (недалеко де хотаб гостювув за 3 хв. до АТБ) варіанти 11куе..13куе новобудови в Києві, яка перетворяться за півроку-рік в смарт 17..20 м2 і за 1 лям грн. 1к 32 м2
мені нецікавий найдешевший сегмент ринку. Я навів дані лише для того, щоб показати напрямок руху цін. Скільки би тут форумні рили з Польщі і Австрії не писали про "даражай", а процес для ширпотреба - йде в зворотньому напрямку.
vitaliiangel написав:Цена готового по Ирпеню 1куе +/- (иногда и с ремонтом) что тоже дешево.
Ірпінь - це дупа світу. Далі, хіба що Бородянка, Коростень, Овруч.
vitaliiangel написав:за 21700 большая стройка це не є готова нерухомість
Faceless написав:Ну, знаю подібні випадки в цегляних хрущовках. "Новозаселені" прибульці з села вирішили, що каналізація - це те саме, що вигрібна яма, тож туди пішло все органічне сміття. Потім з'ясували, що й предмети жіночої гігєни теж не варто викидати в унітаз.
мы переделывали трубу, чтобы не было колена, заменили его перепадами на 45' Можно считать что колено 90' - конструктивный недостаток от инженеров. Пока без эксцессов. Покупая квартиру на 2м этаже надо это понимать. И то не панацея, хорошая тряпка забьёт и 45' просто ляжет вдоль трубы.
и не забыть на каналью поставить обратный клапан на вводе