Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12931294129512961297 ... 2921>
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 17:06

Gastarbaiter написав:Після закінчення війни та припинення соціала бажаючих жити на чужині значно поменшає. Бо одна справа - мати халявне житло та кількасот євро допомоги, а інша - коли навіть для цих кількасот євро (а більше з мінімалки після оренди і не залишиться) на найбазовіші потреби буде потрібно працювати. З Польщі не поїдуть, а з усіх цих норвегій та нідерландів - аж бігом!

Почему не поедут именно из Польши?
И если долго проживут "там", то, думаю, многие освоятся и начнут работать.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 17:07

slonomag написав:Для Украины наверное было бы идеально если бы с украинцами сделали как с сирийцами/пакистанцами: какой-то полевой лагерь, по периметру забор, выйти на улицу нельзя, ну и кормили периодически. А как война кончится всех чехом погрузили в поезд и отправили домой :)

Тогда возникает вопрос - Украина это кто?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 17:24

airmax78 написав:
  slonomag написав:Для Украины наверное было бы идеально если бы с украинцами сделали как с сирийцами/пакистанцами: какой-то полевой лагерь, по периметру забор, выйти на улицу нельзя, ну и кормили периодически. А как война кончится всех чехом погрузили в поезд и отправили домой :)

Для України було б ідеально, якщо б Європа нікого не впускала взагалі. Тоді б всі відразу зрозуміли, що це не там десь хз де війна і мене це не стосується - вибачте, мені в Штати потрібно. А тим чи іншим чином підключились би до боротьби.
А так зараз у всіх є план Б (для багатьох це план А) - звалити і забути.

Пробачте за нескромне питання, у Вас є жінка, діти?
Якщо є, то де вони зараз?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 17:35

beee написав:Видите ли, в чём проблема. После прилёта в славутич, вчера я во второй раз за неделю схватил ребёнка и вынес на руках в коридор. С пульсом 180 где-то. Я явно видел дрон в окне и даже слышал. Галлюцинации перешли в какое-то неконтролируемое русло. Они проходят спустя минуту-две. Иногда мне кажется что обрушивается перекрытие, я явно вижу арматуру, слышу скрежет. Или гул ракеты.
неприятность заключается в том, что прилетает в одно место, а после детонации малюсенькая дробинка прошивает как масло конструкции и вспарывает живот, как моей соседке, молодой девчонке, которая спустя 4 месяца до сих пор не ходит.
цинично, но государство не способно защитить своих граждан, а почему-то заняло позицию - вы сами всё должны и если оторвёт ножку чьему-то ребёнку - это ваши проблемы.
поэтому весь цивилизованный мир рассматривает нас, как беженцев, что является истиной. к сожалению.
одно наблюдение воочию прилёта ракеты, в этом безоговорочно убеждает. рекомендую

Польша от этого не спасёт уже. Вы так же будете бегать и хватать ребёнка, кстати, тоже делая его неврастеником.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 17:40

stm написав:.........
Польша от этого не спасёт уже. Вы так же будете бегать и хватать ребёнка, кстати, тоже делая его неврастеником.

Польша, возможно, поможет.
Хотя с ребёнком, конечно, неправильно. Мы, наоборот, стараемся успокоить детей. Убегание в коридор вряд ли спасёт, а психику ребёнку поломать можно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 17:44

ЛАД написав:
  Gastarbaiter написав:Після закінчення війни та припинення соціала бажаючих жити на чужині значно поменшає. Бо одна справа - мати халявне житло та кількасот євро допомоги, а інша - коли навіть для цих кількасот євро (а більше з мінімалки після оренди і не залишиться) на найбазовіші потреби буде потрібно працювати. З Польщі не поїдуть, а з усіх цих норвегій та нідерландів - аж бігом!

Почему не поедут именно из Польши?
И если долго проживут "там", то, думаю, многие освоятся и начнут работать.

Бо у Польщі халяви немає. Тут або працюєш, або валізку в руку - і на Джьорман! Отже, практично усі, хто залишився у Польщі, так чи сяк вже якусь роботу мають. До того ж набагато простіше опанувати мову, ніж німецьку чи норвезьку.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 18:30

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Невеселые новости из США, хотите, рассматривайте это в контексте ветки.
На данный момент расклад такой, что республиканцы получат Белый дом через год.
Если Трампа не засадят или не случится что-то еще, то шансы у него намного выше, чем у Байдена.
Если-же рассматривать тройку лидеров от республиканской партии Трамп Десантис Рамасвами, то все транслируют риторику отказа помощи Украине.

За рік буде стояти не тема республіканців чи демократів. За рік стоятиме тема глобальної продовольчої кризи, енергетичної кризи, економічної кризи в країнах імпортерах енергії.
Якщо США знизить підтримку України та не посилить санкції проти експорту нафти, то буде від'їдання ще частини території Донбасу.
Після цього Китай зрозуміє що так можна було та виєбе та висушить Тайвань разом з Японією та Південною Кореєю, зрозумівши, що може виробляти мільйон дронів в день.
Так що на тему республіканці чи демократи я турбуюсь менше аніж Вам слід турбуватися через підвищення облікової ставки до 5%, яке геть не діє на інфляцію, через сировину, що дорожчає.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 19:44

airmax78 написав:
  ЛАД написав:
  airmax78 написав:.........
Я все це розумію. Але який вихід? Тоді залишається чесно визнати: Україна не взмозі протистояти кацапам і підписати петицію до президента з вимогою підписання безумовної капітуляції. Денацифікації - так, демілітаризації - так, приєднанню чотирьох областей до росії - так, приєднанню до ЄЕП - так, адіннарот - так. Запросити призначити гаулятера з москви до Києва й визнати свої історичні помилки.

Вам flyman уже написал насчёт манипуляций.
Как-то у Вас из Відня всё очень просто и понятно.
Кстати, Вы не слышали о скандале в Канаде с "нашим" Гулько? В результате спикер подал в отставку, а Трюдо извинялся. Это ни о чём не говорит насчёт "історичних помилок"?

Хотя как сегодня выйти из сложившейся ситуации тоже не знаю.

Варто поскрести ЛАДа в будь-якому місці і відразу проступає червоний прапор з зіркою серпом та молотом.

мало того, що проступає, він це рашистське лайно повсюди потроху пропихує

тому, хоча
«Інформаційний баян». Підстав для скандалу через ветерана дивізії Галичина у парламенті Канади немає
...сама по собі участь у дивізії Галичина не є виявом ані геройства, ані того, що людина є злочинцем.

Історик нагадав, що, крім того, що дивізію Галичина не визнав винним у жодних воєнних злочинах Нюрнберзький трибунал, у Канаді наприкінці 1980-х років була створена так звана комісія Дешена, яка дійшла однозначного висновку, що немає підстав говорити про злочинний характер цієї дивізії, оскільки це була лише фронтова частина.

є люди, які цю російську пропаганду підтримують.
це зайвий раз підкреслює, що Раша грошей на пропаганду не жаліє, а на Заході немало людей готові за гроші просувати будь-які тези. а в нас
МЗС України не має реагувати на скандал із запрошенням ветерана СС Галичина в парламент Канади
...Інститут національної пам’яті наразі не отримує фінансування для досліджень та просвіти на такі теми, як, зокрема, період нацистської окупації України. Тому установа не може підвищувати обізнаність суспільства в темах, які можуть викликати історичні дискусії.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1642 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 20:02

давайте питання ближче до теми гілки

а саме - сказали, що якщо людина вчиться у ВНЗ Німеччині, то не неї субсидію держава не робить, має жити за свій рахунок. це дійсно так? бо тоді безкоштовна освіта не така вже безкоштовна, батьки гроші на проживання мають виділяти

й вища освіта можлива, якщо батьки влаштуються в Німеччині. а так більш робоча схема - бакалаврат в Україні, а магістратура за кордоном. треба лише обирати відповідні спеціальності - не популярні у нас економіку та юристів, а технічні, прикладна математика чи фізика, той ж авіаційний чи політех. наскільки актуальне щось типу ХІРЕ - навіть не знаю
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1642 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 20:22

stm написав:
  beee написав:Видите ли, в чём проблема. После прилёта в славутич, вчера я во второй раз за неделю схватил ребёнка и вынес на руках в коридор. С пульсом 180 где-то. Я явно видел дрон в окне и даже слышал. Галлюцинации перешли в какое-то неконтролируемое русло. Они проходят спустя минуту-две. Иногда мне кажется что обрушивается перекрытие, я явно вижу арматуру, слышу скрежет. Или гул ракеты.
неприятность заключается в том, что прилетает в одно место, а после детонации малюсенькая дробинка прошивает как масло конструкции и вспарывает живот, как моей соседке, молодой девчонке, которая спустя 4 месяца до сих пор не ходит.
цинично, но государство не способно защитить своих граждан, а почему-то заняло позицию - вы сами всё должны и если оторвёт ножку чьему-то ребёнку - это ваши проблемы.
поэтому весь цивилизованный мир рассматривает нас, как беженцев, что является истиной. к сожалению.
одно наблюдение воочию прилёта ракеты, в этом безоговорочно убеждает. рекомендую

Переезжая через границу в прошлом году, когда я был выездной, у меня отпускало нервную систему. Как будто из смерти вернулся к жизни. Спокоен и уравновешен. И даже гул самолётов не беспокоит в стране, где думали о безопасности людей, а не пилили самолёты на металлолом.
Неврастеником делаю ребенка не я, а те, кто запускает ракеты. А я, возможно, уже не раз спас ему жизнь

На днях под домом дал очередью гепард по ракете. Представляете состояние детей в радиусе 2 км - уши закладывало
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 12931294129512961297 ... 2921>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: BIGor і 2 гостей