Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 51775178517951805181 ... 14621>
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 11:16

Re: Напад росії і білорусі на Україну

нмд, у когось просто хронічне та елементарне нерозуміння української мови
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 12:00

fox767676 написав:нмд, у когось просто хронічне та елементарне нерозуміння української мови

Спілкування українською ніяк не виправдовує сенс того, що нею написано.
Мовне питання починають піднімати там де треба щось замилити чи заспамити.
НЕ треба! :!:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 12:04

<iframe src="https://embed.wave.video/HyKkuGyQyTuluT1G" height="315" width="560" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" scrolling="no"></iframe>

https://watch.wave.video/HyKkuGyQyTuluT1G
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 12:10

_Mykola_

Ну добре, елементарне нерозуміння написаного. Нездатність відрізнити нульову гіпотезу від ствердження
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 12:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Добрі звістки із закордонних тилів України. :)

Przemysław Lis-Markiewicz Profil Prywatny

А ЯКЩО ВЖЕ НА СПОКІЙНО, ТО ДОВГОТРИВАЛО СТАВЛЕННЯ ПОЛЯКІВ ДО УКРАЇНЦІВ ПОКРАЩУЄТЬСЯ І БУДЕ ТІЛЬКИ ЛІПШЕ
Так. Стільки тих емоцій через зерно, невдячність та заяви Зеленського в Вашингтоні.
Але, якщо мене вже дедалі частіше українці називають дядьком, то з позиції п'ятидесятирічного вуйка я вам хочу нагадати, що ставлення поляків до українців протягом 30-40 років істотно покращилося. Ба! Більше! Сталася справжня революція!
У школі, коли я туди ходив, не пам'ятаю, аби хоч раз пролунало слово "Україна", "українці". Мабуть пролунало, але я не пам'ятаю, мабуть якось випадково і дуже рідко. А я був завжди хорошим учнем і добре вчився, з історії мав хороші оцінки.
Удома ми про Україну та українців не говорили. До дев'яностих років я чув раз, як дід розказував (який був партизаном АК на Тарнівщині, що в Малопольщі), що українці з СС "Галичина" коїли по малопольських селах, що людей катували і вбивали і були жорстокішими за німців. Пам'ятаю, як уже покійна тітка казала, що боялася їздити на молодіжні табори в Бещади, бо вночі могли прийти українці та зарізати. Я сам начитався одіозної літератури (бо такою нас годували) і для мене українець = член банди УПА = різак з ножем у зубах. Такий вираз власне вкарбувався мені в голову: "банда УРА". Не партизани. Це була московська пропаганда, яка назавжди мала порізнити українців з поляками.
На початку дев'яностих років почали до нас приїжджати торгувати українці з заходу України. Їх було дуже багато, ми перетиналися, я завжди звертався до них російською і був упевнений, що це росіяни, так я про них говорив, вони не заперечували.
Варто згадати, що для пересічного поляка всі, хто жили у СРСР були ruskimi. Ми не дуже петрали, що там можуть бути якісь інші національності окрім ruskich. З часом, коли країни Балтії вибилися на незалежність, то вже якось так було дивно називати їх ruskimi, але траплялося.
Усе ruskie було завжди синонімом найгіршого. Rusek це був матюк, robić po rusku то щось робити безглуздо, тупо. Українці з кожним роком починали поволі виринати з цієї імли ruskich.
До України я вперше поїхав 2000 року. Україна існувала вже 9 років, але раніше я якось не дуже усвідомлював її існування. Я поїхав у справах до Львова, розмовляв з усіма російською, а коли хтось говорив українською, я не розумів і дивувався, що така мова як українська існує. Я був здивований, що у Львові живуть українці, люди з лісу, з банд УПА. Так сильний був у мене в голові цей образ українців.
Через те, що українців асоціювали в першу чергу з ruskimi і приїжджади до нас перш за все прості люди для простих робіт, які і бухати любили і вкрасти щось час від часу любили, українці в Польщі не почали своєї репутації від найвищих нот.
Я би сказав, що в дев'яностих роках українці мали в Польщі погану репутацію і поляки їх сильно не долюблювали.
Українці стояли в одному ряді "нелюблених" націй, разом з арабами, неграми, росіянами.
Згодом були три справжні переломи. Помаранчева революція, револяюція гідності і повномасштабне вторгнення. Щоразу до свідомості поляків українці пробивалися як нація, нація горда (а поляки це люблять), войовнича.

Через потужні хвилі імміграції українці почали оточувати поляків зусібіч. 80% поляків або працює з українцями, або з ними працювало. Зустрічаємо їх щодня. Завдяки тому ми почали вбачати в українцях не якусь примарну масу, а живих людей.
Після повномасштабного вторгнення, також під час революції гідності відсоток прихильно налаштованих до українців поляків доходив до 85%. Це нечувано багато. І навіть якщо він упаде, то ніколи вже не повинен дійти до таких показників, як у дев'яностих, коли 85% поляків говорили, що не хотіли б українця на роботі, чи за сусіда, чи в родині.
Тому треба бути налаштованим оптимістично.
Водночас хочу зазначити. Навіть якщо 85% поляків ставиться прихильно до українців, то це таки не 100%! 100% не буде ніколи і ви це розумієте. 100% в природі не існує.
Що це означає? На 100 поляків 15 буде українофобами, вони будуть їдкі, в'їдливі, надокучливі, хамські.
Вони будуть до вас чіплятися і вас ображати. І вони будуть ЗАВЖДИ! І чіплятися вони будуть без жодної причини. Якщо вони будуть ЗАВЖДИ, то немає сенсу "розхвильовувтися" через них, бо це марно. Ви їх не уникнете і ваші шляхи з їхніми будуть перетинатися. Тобто, одним словом, треба на них КЛАСТИ! Зі статистики випливає, що КОЖЕН українець у Польщі майже щодня (а напевне хоча би раз на місяць) почує щось неприємне від поодиноких польських українофобів. Треба до цього звикнути. Як до смороду, задухи, галасу чи собачої купи на хіднику. Просто треба це ігнорувати.
Українцям треба більше товаришувати з поляками поза роботою (це весь час рідкість), не закривайтеся в ґеттах.
26 вересня о 14:45 · Публічно
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0335259707

(Польський адвокат. Часто пише українською. Недавно лютував через зерно і т.п., але вже, схоже, заспокоївся).

Отже, посіяти “зерно” розбрату певним “діячам” таки не вдалось. Хехехе. :)
Востаннє редагувалось Bobua в П'ят 29 вер, 2023 12:48, всього редагувалось 1 раз.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 12:44

fox767676 написав:
  Bobua написав:2) бойові дії аби зупинити розм`якнення людства і критичну втрату ним життєздатності.
Гадаю тут теж є простір для ШІ, різного типу дронів. Але так, в НАТО Україну якщо візьмуть то не смузіки пити під парасолькою, мабуть підвищать загальний рівень військової підготовки, і в Україні в першу чергу

Так, я щось чув про дрони, яким хочуть додати ШІ для розпізнавання цілей чи щось таке. На випадок втрати зв`язку. Я це розумію, мені самому було дуже прикро втратити заглушений вже над нашими полями дрон (аж десь за 6км від лінії розмежування!) Після такого літати більше не хотів...

Але дрон з ШІ видається страшнішим від ядрьоної війни... :(

Може я забагато фантастики (ще середини ХХст) начитався, де передача таких повноважень машинам закінчувалась погано.
Але от навіть зовсім свіжий серіал “Силіконова Долина” -- там навіть самі розробники злякались можливостей машінту.

Все таки, щось мало би залишатись під контролем людей. Хай хоч яких притрушених, але людей. А не нейромереж, про нутрощі яких не мають уявлення навіть і розробники. :(
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 12:55

budivelnik написав:
  Bobua написав:Ціна питання не така вже велика.
Ціна питання дуже велика
1 1 млн осіб по 3000 грн в місяць=3 млрд грн в місяць
2 Приблизно
100 000 загиблих*5 млн грн=500млрд грн
100 000 інвалідів *1млн грн=100 млрд грн
3 Не залежно від ціни питання - ці млрд Ви спочатку заробите - а потім і заплатите.

у нас 15 млн за погибшего...5 это у кацапов....
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 13:05

Bobua написав:Отже, посіяти “зерно” розбрату певним “діячам” таки не вдалось. Хехехе. :)

пересіченому поляку то зерно до одного місця (2,4% ВВП с.г. і 8% населення), а от дешевий бензин на заправках перед виборами, це не підкуп гречкою пенсів, це вже по европейськи, не корупція ніразу.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 18:04

Bobua написав:Може я забагато фантастики (ще середини ХХст) начитався, де передача таких повноважень машинам закінчувалась погано.
Але от навіть зовсім свіжий серіал “Силіконова Долина” -- там навіть самі розробники злякались можливостей машінту.

приличные люди давно сняли сериалы
https://www.imdb.com/title/tt0779497/

или не сняли, а только использовали эпизод, но классику грех не упомянуть
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 18:19

Bobua написав:Добрі звістки із закордонних тилів України. :)

(Польський адвокат. Часто пише українською. Недавно лютував через зерно і т.п., але вже, схоже, заспокоївся).

Отже, посіяти “зерно” розбрату певним “діячам” таки не вдалось. Хехехе. :)

передергиваете, шановний
це вы заменили Украиночки на Украинци? ото ж оточують повсейбик?

хотя - может адвокат - гей?
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

#<1 ... 51775178517951805181 ... 14621>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей