Де краще купити квартиру - передмісті чи хрущовці в Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant написав:... І найважливіше, ціни нерухомості там такі як в Ірпені. Тобто дешевше київських в 1,5-2 рази.
І це правда, тому й порівнюють зазвичай хрущ у Києві та новобуд у Ірпені. І багато людей вибирають саме новобуд, і це нормально. Якщо у людей є гроші на київський новобуд, то на 90% виберуть вони його (якщо порівнювати з ірпінським новобудом). Але... київський новобуд можна порівняти з будиночком у Ірпіні, то ж знову вибір буде уже не такий однозначний, бо своя територія є своя територія. А якщо ще на рівень вище по фінансовому стану дивитися, то люди вирішують цю дилему просто - мають і квартиру в новобуді в Києві, і будиночок в Ірпені))
котик на фото всё прилично? тада вапросов нет. для меня то что на фото это фавелы. даже хрущи бывают ухоженными, но не в Киеве. а для тебя я так понял норм.
В сравнении с той жопой мира, в которой ты родился - это очень приличный район
А фавелами ты Печерск называешь, потому что, есть басня "Лиса и виноград"
Frant написав:У нього Київ - це запаскуджені "хрущовки"тз алкашами і пенсами, а Ірпінь - це сучасні гарні новобуди.
к сожалению так и есть. Приехали ко мне друзья из заграницы, бродим по центру, там олимпийский, гуливер все круто, рядом довоенная архитектура, не Париж но тоже неплохо, а чуть выше гуливера убогий хрущ, с раздолбанным двориком. Фавелы посреди роскоши. Я понимаю в советское время стояла другая задача - расселить всех в эконом жильё без каких либо претензий на архитектуру. По твоему этими хрущами гордиться надо?
Виталька, ты там не был
Нет выше Гулливера никаких фавел
Это у тебе денег не хватило там что-то арендовать
Вітальєн, ти би пройшовся по Ірпеню. По старій частині. Там де "хрущі", гаражі і промзона. Я впевнений, що ти там ніколи не був. Там справжні фавели.
Frant написав:У нього Київ - це запаскуджені "хрущовки"тз алкашами і пенсами, а Ірпінь - це сучасні гарні новобуди.
к сожалению так и есть. Приехали ко мне друзья из заграницы, бродим по центру, там олимпийский, гуливер все круто, рядом довоенная архитектура, не Париж но тоже неплохо, а чуть выше гуливера убогий хрущ, с раздолбанным двориком. Фавелы посреди роскоши. Я понимаю в советское время стояла другая задача - расселить всех в эконом жильё без каких либо претензий на архитектуру. По твоему этими хрущами гордиться надо?
Інших місць в Києві ти не знаєш, котику? Чи грошей не вистачає на громадський транспорт?
Чому ти винюхуєш, де в столиці г.вно? Тобі подобається його смакувати? Чому ти не їдеш в райони столиці, де чисто,світло, де новобуди або достойні "хрущі"?
Востаннє редагувалось Frant в Нед 01 жов, 2023 20:01, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав:Вітальєн, ти би пройшовся по Ірпеню. По старій частині. Там де "хрущі", гаражі і промзона. Я впевнений, що ти там ніколи не був. Там справжні фавели.
уже сравниваем гулливер с ирпенской промзоной. Растёшь растёшь.
Frant написав:Чому ти не їдеш в райони столиці, де чисто,світло, де новобуди або достойні "хрущі"?
потому что я без смысла никуда не хожу, будет какое то дело, тогда пойду. Тебе не запрещают скинуть гугл координаты нормальных киевских хрущей, тем более ты знаешь где они.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 01 жов, 2023 22:18, всього редагувалось 1 раз.
котик на фото всё прилично? тада вапросов нет. для меня то что на фото это фавелы. даже хрущи бывают ухоженными, но не в Киеве. а для тебя я так понял норм.
В сравнении с той жопой мира, в которой ты родился - это очень приличный район
А фавелами ты Печерск называешь, потому что, есть басня "Лиса и виноград"
Поэтому, ты так и топишь за Ирпень
И где ж наш критик киевскмй по вашей с Франтом версии родился? ПыСы - были б вы на моей "малой родине" - вы б прозрели Кста тело что пристрелили месяц назад копы, и кости перемывали этому событию пару недель, было завалено фактически у меня на петровке "под балконом", оттуда я только в 19м году свалил материально, а с последнего обьекта в той щикарнейщей локации выписался 21.02.22 Вы ж меня на полгода-год старше и понимаете какая у нас была молодость в стиле игры "DOOM"
Ирпень дешевый на этапе котлована, в пробемных объектах и в твоих фантазиях
трёшек па25 нормальной квадратуры (от 60м2) в Ирпене нет.
Ха! Вітальєн, це жи ти писав, що києвські хрущі нічого не варті, вони убогі, негарні, а ірпіньські - взагалі повинні за мішок картоплі продаватись. Ти вже нічого не пам,ятаєш, з того, що ти писав рік чи два назад.