Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 51985199520052015202 ... 14810>
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

І щодо втрат орків
https://defence-ua.com/news/u_rf_chergo ... 13022.html
З північної осетії вже більше 1% чоловічого населення отримало важкі каліцтва від бойових дій.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:22

Все ж можна було грамотно зробити! Та й тепер могли б ;)

flyman написав:уже ж США грошей не дає, завтра курс гривні вжух, так що рішення є, але його ще не озвучили, готують щоб подати "перемогу"
Пляяяя - не могли ще потягнути хоч до кінця року?
Або так - дали б ВЖЕ хоч з 20 літаків і сказали - "01.01.24 - краник перекриємо, як не буде певних результатів на фронті і в боротьбі з корупцією!"))
  sashaqbl написав:Коли Сивочолий проводив мобілізацію, то найдовше 16 місяців служили, якщо не помиляюсь. ДумайТЕ!
Та от думаю... що тут тема була про "забирати право голосу/голосування на виборах, якщо не служив..." - а я б, можливо, зараз обміняв би своє право голосування на демобілізацію))
А що - подвійний профіт!!
1. Повернувся б додому/до сім'ї!
2. Ніхто і ніколи мені б не тицяв - "ти не за того проголосував!" А ще й навпаки, я би всіх тицяв - "ну що, кого вибрали? Що - знову помилились?" :lol:
  sashaqbl написав:Якщо чесно, маю великі сумніви. Звісно, бажаючих було б трохи більше, але явно недостатньо, щоб компенсувати відтік тих, хто відслужив.
Так може і відслуживші, бачили б ЧІТКІ ПРАВИЛА(термін і вибір куди хочеш піти) - через місяць-2-3 після відпочинку вдома, знову рвались би на фронт/підписуючи контракт!(теж на вибір - 6міс, рік, чи 2р/відповідно зі зростаючими певними плюшками за контракт з довшим терміном/)
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 02 жов, 2023 21:41, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 276 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:26

Water написав:І це, у кого там є Starlink? Про всяк випадок встановіть його у окремому бліндажу, де нікого немає.

Старлінк є у всіх. Але в бліндажі його поставити може "нє только ліш каждий, мало кто может ето сдєлать".
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:35

The_Rebel написав:Сьогодні ввечері СБУ спільно з НАБУ на хабарі в 1,4 млн. грн. затримали мера міста Сум. Хм, а як бути з настановою Зеленському від США, щоб за 45 днів, на час доки прийняли бюджет без пітримки України, у нас не було ніяких корупційних скандалів. Думаю, скоро керівники операцій з НАБУ/СБУ можуть лишитися посад))

У нас такой всеобхватывающий уровень корупции что можно ловить по 10 чиновников в час а не одного мера в год.Корупция везде.Рыба гниёт с головы...кстати недавно услышал что СвинарчукГладковский и не сидит в общем а опять на тендерах)))А сколько было хайпа,даже кто-то на этой новости практически презом стал.
Уточняю---я не порохобот,просто за державу обидно(из фильма)
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:39

The_Rebel написав:Сьогодні ввечері СБУ спільно з НАБУ на хабарі в 1,4 млн. грн. затримали мера міста Сум. Хм, а як бути з настановою Зеленському від США, щоб за 45 днів, на час доки прийняли бюджет без пітримки України, у нас не було ніяких корупційних скандалів. Думаю, скоро керівники операцій з НАБУ/СБУ можуть лишитися посад))

Ты немного приврал, не чтобы не было скандалов, а чтобы решили проблему с коррупцией

Тебе объяснять, что это фарс и американцы говорили о других коррупционерах ?
Или сам догадаешься ?
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:40

konstantin kirovograd написав:

У нас такой всеобхватывающий уровень корупции что можно ловить по 10 чиновников в час а не одного мера в год.Корупция везде.Рыба гниёт с головы...кстати недавно услышал что СвинарчукГладковский и не сидит в общем а опять на тендерах)))А сколько было хайпа,даже кто-то на этой новости практически презом стал.
Уточняю---я не порохобот,просто за державу обидно(из фильма)

ще одному меру закон
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:46

Water написав:
  fler написав:Вранці я писала про роботів (виріб, який пройшов випробування), а не про технології :wink:

Нє-нє, ви писали за цифровий паспорт. Є інструкція як його використовувать проти ворога?

Авжеж)))
https://t.me/evpatoriyachat2/295252
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:52

flyman написав:

Як кондони 91 року, то чи не 99% за, а як мобілізуватись для цього, то 1%.
Блогер дуже помиляється, коли стверджує, що це прояв недовіри до влади, адже Зе - лучший презідєнт за всю історію. Це лише бажання чужими руками жар загорнути, не усвідомлюючи ні каплини своєї провини у тому, що відбувається.
Востаннє редагувалось Schmit в Пон 02 жов, 2023 21:55, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:54

Я возможно, если останусь жив, то подам до книги рекордов Гиннеса, за полтора года в радиусе 0-100 метров от меня прилетал Калибр, С-300, Х-38.
Х-38 прилетел с нечеловеческой точностью, то есть буквально в тарелку с борщом при прицеливании в тарелку с борщом.
С-300, типа старое, но тоже достаточно точное, а главное супермощное, я ещё неделю после этого был в потере координации движения.
Калибр обосрался, скосил на 100 метров, сжёг 200 свиней, а нам только селфи осталось.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Пон 02 жов, 2023 21:56

1) Прокуратура: Спецпризначенці РФ у 2015 році спалили склад у Сватовому, скорегувавши дрони супутником
У 2015 році російські бойовики підірвали склад озброєння українських військових у Сватовому.

Для цього у жовтні 2015 року вони перемістили своє озброєння з тимчасово окупованого Донецька на передові позиції бойовиків. Звідти запустили дрони у склади ЗСУ у Сватовому та скинули на них запалювальні гранати з парашутною системою.

2) ДБР: До диверсії у Сватовому причетні Чепіга та Мішкін, які намагалися отруїти Скрипалів – фото
Державне бюро розслідувань стверджує, що до вибуху у 2015 році військового складу у Сватовому Луганської області причетні, зокрема, офіцери російського ГРУ Анатолій Чепіга та Олександр Мішкін, які у 2018 році у британському місті Солсбері намагалися отруїти колишнього співробітника російської військової розвідки Сергія Скрипаля та його доньку.

Ну Мішкин і Чепіга, то таке ...

А от що склади були знищені россіянами - це факт
Але ж тоді, в усьому був винний Порошенко
В підриві складів - теж він був винний
Хоча це були дії РФ

А Зеленський, зараз ні в чому не винний.
Ні в шашликах, ні в "я побачив мир в очах Путіна", ні в "сойдёмся посередине" ...
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 51985199520052015202 ... 14810>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему