flyman написав:уже ж США грошей не дає, завтра курс гривні вжух, так що рішення є, але його ще не озвучили, готують щоб подати "перемогу"
Пляяяя - не могли ще потягнути хоч до кінця року? Або так - дали б ВЖЕ хоч з 20 літаків і сказали - "01.01.24 - краник перекриємо, як не буде певних результатів на фронті і в боротьбі з корупцією!"))
sashaqbl написав:Коли Сивочолий проводив мобілізацію, то найдовше 16 місяців служили, якщо не помиляюсь. ДумайТЕ!
Та от думаю... що тут тема була про "забирати право голосу/голосування на виборах, якщо не служив..." - а я б, можливо, зараз обміняв би своє право голосування на демобілізацію)) А що - подвійний профіт!! 1. Повернувся б додому/до сім'ї! 2. Ніхто і ніколи мені б не тицяв - "ти не за того проголосував!" А ще й навпаки, я би всіх тицяв - "ну що, кого вибрали? Що - знову помилились?"
sashaqbl написав:Якщо чесно, маю великі сумніви. Звісно, бажаючих було б трохи більше, але явно недостатньо, щоб компенсувати відтік тих, хто відслужив.
Так може і відслуживші, бачили б ЧІТКІ ПРАВИЛА(термін і вибір куди хочеш піти) - через місяць-2-3 після відпочинку вдома, знову рвались би на фронт/підписуючи контракт!(теж на вибір - 6міс, рік, чи 2р/відповідно зі зростаючими певними плюшками за контракт з довшим терміном/)
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 02 жов, 2023 21:41, всього редагувалось 1 раз.
The_Rebel написав:Сьогодні ввечері СБУ спільно з НАБУ на хабарі в 1,4 млн. грн. затримали мера міста Сум. Хм, а як бути з настановою Зеленському від США, щоб за 45 днів, на час доки прийняли бюджет без пітримки України, у нас не було ніяких корупційних скандалів. Думаю, скоро керівники операцій з НАБУ/СБУ можуть лишитися посад))
У нас такой всеобхватывающий уровень корупции что можно ловить по 10 чиновников в час а не одного мера в год.Корупция везде.Рыба гниёт с головы...кстати недавно услышал что СвинарчукГладковский и не сидит в общем а опять на тендерах)))А сколько было хайпа,даже кто-то на этой новости практически презом стал. Уточняю---я не порохобот,просто за державу обидно(из фильма)
The_Rebel написав:Сьогодні ввечері СБУ спільно з НАБУ на хабарі в 1,4 млн. грн. затримали мера міста Сум. Хм, а як бути з настановою Зеленському від США, щоб за 45 днів, на час доки прийняли бюджет без пітримки України, у нас не було ніяких корупційних скандалів. Думаю, скоро керівники операцій з НАБУ/СБУ можуть лишитися посад))
Ты немного приврал, не чтобы не было скандалов, а чтобы решили проблему с коррупцией
Тебе объяснять, что это фарс и американцы говорили о других коррупционерах ? Или сам догадаешься ?
У нас такой всеобхватывающий уровень корупции что можно ловить по 10 чиновников в час а не одного мера в год.Корупция везде.Рыба гниёт с головы...кстати недавно услышал что СвинарчукГладковский и не сидит в общем а опять на тендерах)))А сколько было хайпа,даже кто-то на этой новости практически презом стал. Уточняю---я не порохобот,просто за державу обидно(из фильма)
Як кондони 91 року, то чи не 99% за, а як мобілізуватись для цього, то 1%. Блогер дуже помиляється, коли стверджує, що це прояв недовіри до влади, адже Зе - лучший презідєнт за всю історію. Це лише бажання чужими руками жар загорнути, не усвідомлюючи ні каплини своєї провини у тому, що відбувається.
Востаннє редагувалось Schmit в Пон 02 жов, 2023 21:55, всього редагувалось 1 раз.
Я возможно, если останусь жив, то подам до книги рекордов Гиннеса, за полтора года в радиусе 0-100 метров от меня прилетал Калибр, С-300, Х-38. Х-38 прилетел с нечеловеческой точностью, то есть буквально в тарелку с борщом при прицеливании в тарелку с борщом. С-300, типа старое, но тоже достаточно точное, а главное супермощное, я ещё неделю после этого был в потере координации движения. Калибр обосрался, скосил на 100 метров, сжёг 200 свиней, а нам только селфи осталось.
У 2015 році російські бойовики підірвали склад озброєння українських військових у Сватовому.
Для цього у жовтні 2015 року вони перемістили своє озброєння з тимчасово окупованого Донецька на передові позиції бойовиків. Звідти запустили дрони у склади ЗСУ у Сватовому та скинули на них запалювальні гранати з парашутною системою.
Державне бюро розслідувань стверджує, що до вибуху у 2015 році військового складу у Сватовому Луганської області причетні, зокрема, офіцери російського ГРУ Анатолій Чепіга та Олександр Мішкін, які у 2018 році у британському місті Солсбері намагалися отруїти колишнього співробітника російської військової розвідки Сергія Скрипаля та його доньку.
Ну Мішкин і Чепіга, то таке ...
А от що склади були знищені россіянами - це факт Але ж тоді, в усьому був винний Порошенко В підриві складів - теж він був винний Хоча це були дії РФ
А Зеленський, зараз ні в чому не винний. Ні в шашликах, ні в "я побачив мир в очах Путіна", ні в "сойдёмся посередине" ...