|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 11 жов, 2023 15:03
flyman написав: Bolt написав: Примат написав:Мені пощастило, що на першій роботі клієнти з Європи, а на другій — з Америки. Тому в першій половині дня працюю на основній — з 8-ї до 14-16-ї, а з 17-ї до 22-ї перемикаюсь на другу. Інколи доводиться працювати до 3-4 ночі, коли дедлайни на обох збігаються. Робота у першій компанії — простіша, тут все знайомо, а на другій доводиться щось вчити, досліджувати, задизайнити архітектуру. Тому тут виділив ще 5-6 годин роботи у вихідні, щоб наздогнати все до понеділка.вы считаете это нормально? А жить когда?
У мну племяш жены К'ю А, молотобоит на три фирмы 5 куе в месяц, которые его жена успешно спускает на Инсту.Около 35 лет. Уже пошли звоночки по здоровью. 😏
1. Замінити три роботи одною на 5куе 2. Розвестися
Спільна дитина. Але думаю, ще все,, хороше"попереду...
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 11 жов, 2023 15:17
Gastarbaiter написав:У 20-30 років, коли ще є сили, здоров'я та багато нереалізованих підліткових бажань, можна і ковбасити 12/6. Ближче до 40, коли розумієш, що Порше та Тойота стоять у заторі так само, а відстань до парку стає важливішою за відстань до центру з ресторанами та нічними клубами, бажання працювати у такому режимі раптом зникає.
Навпаки, поки молодий клуби, баби, жінка, діти, і нема часу, ще й мало досвіду, і рейт низький, а в 40+, як писав Успіх "спокійно все стадо", тобто береш дві віддалені роботи і неспіша тягнеш на них лямку.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 11 жов, 2023 15:19, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 11 жов, 2023 15:19
Bolt написав: flyman написав: Bolt написав:У мну племяш жены К'ю А, молотобоит на три фирмы 5 куе в месяц, которые его жена успешно спускает на Инсту.Около 35 лет. Уже пошли звоночки по здоровью. 😏
1. Замінити три роботи одною на 5куе 2. Розвестися
Спільна дитина. Але думаю, ще все,, хороше"попереду...
І що? Заради цього гробити здоров"я на трьох роботах?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 11 жов, 2023 15:24
flyman написав:І що? Заради цього гробити здоров"я на трьох роботах?
Принаймні в США саме так: працюють на двох і трьох роботах. Для нас це дивно - а там норма. Не хочеш так? А не питання - підвищуй кваліфікацію - змінюй місце роботи - отримуй дуже багато грошей - маєш вільний час... "Батіг та пряник".Он я писав подробиці, як наші вдало перейшли кордон "Мексика - США" 4 липня. Так ось з 4-х етапів підтвердження диплома медичного університету вже пройшли три. На днях отримали позитивний результат екзамену знання англійської МЕДИЧНОЇ (!) мови. Ось так...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1452 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Сер 11 жов, 2023 15:36
flyman написав:Навпаки, поки молодий клуби, баби, жінка, діти, і нема часу, ще й мало досвіду, і рейт низький, а в 40+, як писав Успіх "спокійно все стадо", тобто береш дві віддалені роботи і неспіша тягнеш на них лямку.
Можливо. Кожному своє. Я думаю про те, що якщо, наприклад, у 60 рочків серце прихопить, то що буду згадувати? Як провів останні 20-30 років у режимі коняки, не бачачи світу білого та мріючи цілий рік про відпустку? І навіть вид новенького лексуса під вікном, на якому майже ніде не поїздив через брак вільного часу, не буде тішити. А так у мене зараз практично перманентна відпустка з вкрапленнями праці. Завжди є можливість зайнятися власними справами, поїхати десь на роліках покататися, приготувати щось смачненьке чи просто повалятися з пивком/чайком під серіальчик. Це ще не пасивний дохід, але достаній дохід з мінімальним напрягом.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 жов, 2023 15:49
BIGor написав:Перспективи в Україні і до війни були не дуже - так що війна просто стала тригером. В еміграції перспективі більші, якщо їдете в більш розвинену країну.
Більш "розвинена" країна не означає, що вона розвинулась в той бік який потрібно. Я ж пояснював, що означає той самий "зелений перехід". Електромобілі, а не ДВЗ. Водень - це фейк. Швидкісні поїзди, а не авіація. Опалення без газу, переважно на електриці. Виробництво хімії з крохмалю, а не поліетилену. Магазини під будинком, а не гіпермаркети на околиці. Ну і перебудова під все це все сфери послуг. Як приємний бонус - не буде фінансування всяких дебільних режимів тіпа росії та ірану, та обмежаться покупки в Китаю. Якщо не вірити мені - спитайте в ізраїльтян чи слід купляти нафту в Ірані?
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 11 жов, 2023 15:50
Gastarbaiter написав: flyman написав:Навпаки, поки молодий клуби, баби, жінка, діти, і нема часу, ще й мало досвіду, і рейт низький, а в 40+, як писав Успіх "спокійно все стадо", тобто береш дві віддалені роботи і неспіша тягнеш на них лямку.
Можливо. Кожному своє. Я думаю про те, що якщо, наприклад, у 60 рочків серце прихопить, то що буду згадувати? Як провів останні 20-30 років у режимі коняки, не бачачи світу білого та мріючи цілий рік про відпустку? І навіть вид новенького лексуса під вікном, на якому майже ніде не поїздив через брак вільного часу, не буде тішити. А так у мене зараз практично перманентна відпустка з вкрапленнями праці. Завжди є можливість зайнятися власними справами, поїхати десь на роліках покататися, приготувати щось смачненьке чи просто повалятися з пивком/чайком під серіальчик. Це ще не пасивний дохід, але достаній дохід з мінімальним напрягом.
flyman написав: Примат написав:Мені пощастило, що на першій роботі клієнти з Європи, а на другій — з Америки. Тому в першій половині дня працюю на основній — з 8-ї до 14-16-ї, а з 17-ї до 22-ї перемикаюсь на другу. Інколи доводиться працювати до 3-4 ночі, коли дедлайни на обох збігаються. Робота у першій компанії — простіша, тут все знайомо, а на другій доводиться щось вчити, досліджувати, задизайнити архітектуру. Тому тут виділив ще 5-6 годин роботи у вихідні, щоб наздогнати все до понеділка.вы считаете это нормально? А жить когда?
рік-два можна
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 11 жов, 2023 15:50
Гадаю, всі вже читали. Повторю про всяк випадок (це на тему дискусії про швидке повернення): Країни-члени ЄС продовжили тимчасовий захист до 2025 року!
Рада Євросоюзу з метою забезпечення визначеності для понад 4 мільйонів українських біженців, які наразі проживають на території ЄС через агресивну війну Росії проти України погодилася продовжити тимчасовий захист з 4 березня 2024 року до 4 березня 2025 року.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1452 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Сер 11 жов, 2023 16:10
ЛАД написав:Артснаряды не обстреливают Киев, Львов, Винницу и т.д. БОльшую часть Украины.
Не обстрілюють тому, що орки отримали п*** і я в цьому прийняв безпосередню участь. ЛАД написав:И если Вас "не турбують" заминированные поля и леса, неразорвавшиеся снаряды, бомбы и ракеты в полях и лесах, то это Ваши проблемы.
Не плутай міни та снаряди, що не розірвалися. По досвіду з минулого року розмінування полів від снарядів, що не вибухнули зайняло місяць-два. І в основному це були ракети від Ураганів, які розкидали касети. 152 мм артилерійський снаряд при падінні входить в землю настільки глибоко, що ніяким плугом його вже ніколи не дістати. ЛАД написав:Понятно, что всё это на востоке и юге и лично Вас "не турбує".
На відміну від Вас маю досвід "роботи", пересування та проживання на територіях, що достатньо довго були під окупацією біля 4 місяців. І правила протимінної безпеки насправді достатньо прості.
-
Denik
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 11 жов, 2023 16:18
antey1969 написав:С точки зрения экономики и долгосрочной политики, Германии любыми средствами нужно оставить наши семьи с детьми и вообще трудоспособное население. Рынок труда Германии нужнается в ежегодном притоке сотен тысяч навых рабочих рук. Стареющее население и постепенное разрушение традиционного института семьи сокращает рождаемость в Германии.
В Німеччині створена невірна система, щодо власної народжуваності. І бездітна колишня канцлерка - яскравий приклад тому. Єдину цінність становлять багатодітні сім'ї. Але крім них повиїжджали ще й пенсіонери, й жінки 35+-40 бездітні, або з одною дитиною (ні на що не натякаю, але ті хто на 1,5 + роки поїхав від партнера та лишився інтиму без якихось скарг/проблем - вони й в Німеччині по 3 дитини не народять. Нагадаю, що в Німеччині вважається нормальним ділити порівну чек за кафе при побаченні, та з'їжджатися при наявності робіт у обох з пари.). Тобто Німеччина робить такий собі від'ємний відбір в демографічному плані. Гроші й споживацтво овер традиційні сімейні ціноості.
-
Denik
-
-
-
-
Профіль
-
-
2