Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 13361337133813391340 ... 2921>
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 16:29

Gastarbaiter написав:
  flyman написав:Навпаки, поки молодий клуби, баби, жінка, діти, і нема часу, ще й мало досвіду, і рейт низький, а в 40+, як писав Успіх "спокійно все стадо", тобто береш дві віддалені роботи і неспіша тягнеш на них лямку.

Можливо. Кожному своє. Я думаю про те, що якщо, наприклад, у 60 рочків серце прихопить, то що буду згадувати? Як провів останні 20-30 років у режимі коняки, не бачачи світу білого та мріючи цілий рік про відпустку? І навіть вид новенького лексуса під вікном, на якому майже ніде не поїздив через брак вільного часу, не буде тішити. А так у мене зараз практично перманентна відпустка з вкрапленнями праці. Завжди є можливість зайнятися власними справами, поїхати десь на роліках покататися, приготувати щось смачненьке чи просто повалятися з пивком/чайком під серіальчик. Це ще не пасивний дохід, але достаній дохід з мінімальним напрягом.

а це вважається нормальним?

я гадаю це пов'язано не з еміграцією, а з вашою роботою - так можна працювати в різних країнах.

й щоб в 60 років сердечко не хапануло, то треба фізкультурою займатися - а у вашому переліку цього немає. а дехто (не всі) хто працює по 12 годин - ті й спорт можуть закласти в графік - бо інакше важко так працювати ;)

якби в мене була робота на 4 години, то займався би ще чимось, бо стільки байдикувати. я так розумію дітей ще немає
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1642 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 16:47

Denik написав:........
Якщо не вірити мені - спитайте в ізраїльтян чи слід купляти нафту в Ірані?

спитайте в ізраїльтян, у кого же они покупают.
И в условиях глобализации даже это не важно. Важно, что хоть кто-то покупает у Ирана и/или России. Если бы прекратили полностью закупки нефти у РФ, больно было бы всем.
Почему и не наложили полное эмбарго на росс. нефть, а ограничились "потолком цен", который достаточно легко обходится.

ЛАД писал(а):
И если Вас "не турбують" заминированные поля и леса, неразорвавшиеся снаряды, бомбы и ракеты в полях и лесах, то это Ваши проблемы.

Не плутай міни та снаряди, що не розірвалися.
По досвіду з минулого року розмінування полів від снарядів, що не вибухнули зайняло місяць-два. І в основному це були ракети від Ураганів, які розкидали касети.
152 мм артилерійський снаряд при падінні входить в землю настільки глибоко, що ніяким плугом його вже ніколи не дістати.

Вы , безусловно, крупный специалист во всех вопросах.
Но я как-то больше доверяю оценкам ООН о том, что для разминирования потребуется лет 10. И своей памяти о том, сколько неразорвавшихся боеприпасов находили через 25 лет после 2 мировой и сколько было случаев подрыва мальчишек, которые плевать хотели на Ваши "достатньо прості правила протимінної безпеки".

ЛАД писал(а):
Артснаряды не обстреливают Киев, Львов, Винницу и т.д. БОльшую часть Украины.

Не обстрілюють тому, що орки отримали п*** і я в цьому прийняв безпосередню участь.

После этого перла Вас можно вообще не читать.
"Киев, Львов, Винницу и т.д. БОльшую часть Украины" артснарядами не обстреливали и не обстреливают просто потому, что они так далеко не стреляют, фронт близко к этим городам не подходил.
Вы об этом не знаете?
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 11 жов, 2023 17:01, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 16:50

Shaman написав:а це вважається нормальним?

я гадаю це пов'язано не з еміграцією, а з вашою роботою - так можна працювати в різних країнах.

й щоб в 60 років сердечко не хапануло, то треба фізкультурою займатися - а у вашому переліку цього немає. а дехто (не всі) хто працює по 12 годин - ті й спорт можуть закласти в графік - бо інакше важко так працювати ;)

якби в мене була робота на 4 години, то займався би ще чимось, бо стільки байдикувати. я так розумію дітей ще немає

У "власні справи" може входити що завгодно. І звозити дружину до лікаря, і піти з дитиною пограти у баскетбол, і пофарбувати стіну в кімнаті, і поїхати на СТО, і піти на батьківські збори до школи, і ще багато чого. Як усе це зробити людині, яка паше на 2 роботах з 8 ранку до 9 вечора і ще по вихідним щось підтягує?
Як це пов'язане з еміграцією? Ну, наприклад, у іншій країні може бути значно більше можливостей для подібної праці у неайтішників.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 16:57

Denik написав:..........
В Німеччині створена невірна система, щодо власної народжуваності. І бездітна колишня канцлерка - яскравий приклад тому. Єдину цінність становлять багатодітні сім'ї.
Але крім них повиїжджали ще й пенсіонери, й жінки 35+-40 бездітні, або з одною дитиною (ні на що не натякаю, але ті хто на 1,5 + роки поїхав від партнера та лишився інтиму без якихось скарг/проблем - вони й в Німеччині по 3 дитини не народять. Нагадаю, що в Німеччині вважається нормальним ділити порівну чек за кафе при побаченні, та з'їжджатися при наявності робіт у обох з пари.). Тобто Німеччина робить такий собі від'ємний відбір в демографічному плані.
Гроші й споживацтво овер традиційні сімейні ціноості.

1. Поедьте поучите немцев правилам "власної народжуваності". :)
2. Пенсионеры, в основном, как раз вернутся, как только прекратят выплаты.
3. А Вы не замечаете, что мы уже тоже давно ушли от Ваших "традиційних сімейних цінностей"? В результате чего давно семья с 3 детьми это редкость и у нас уже давно говорится о демографическом кризисе.
А вообще с "традиційними сімейними цінностями" Вам к "братьям" на восток. Там это очень популярная тема.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 17:09

Re: Еміграція, заробітчанство

ЛАД написав:beee
Многие вещи ремесленники просто не производят.
И, элементарно, индпошив не может соревноваться с массовым производством одежды или обуви.
Эпоха ремесленников закончилась лет 200 назад.
Сегодня разве что какие-то эксклюзивные вещи.
Верно. Юзаем корпорации. Шмотки разные, ширпотреб.
Имею в виду поддержку там, где это рационально. Например:
Сейчас переселенцы открываются разные мясные лавки - покупайте у них. Дешевле и качественнее. Пекарни, кофейни, небольшие строй магазины, я не знаю, например, люки в Чернигове беру и многое другое. В Харькове какие шикарные изделия из белого цемента были. Закрылись.
Не покупайте то, что можно напрямую купить у малого бизнеса. Поддержите его
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 411 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 17:21

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Гадаю, всі вже читали.
Повторю про всяк випадок (це на тему дискусії про швидке повернення):
Країни-члени ЄС продовжили тимчасовий захист до 2025 року!

Рада Євросоюзу з метою забезпечення визначеності для понад 4 мільйонів українських біженців, які наразі проживають на території ЄС через агресивну війну Росії проти України погодилася продовжити тимчасовий захист з 4 березня 2024 року до 4 березня 2025 року.

Влада Німеччини таки трохи слухається до здорового глузду і надає Patriot та IRIS-T https://defence-ua.com/weapon_and_tech/ ... 13112.html
Але якщо зараз почнеться навчання, то боєготовності дивізіон Patriot досягне десь у січні 2024. Тому навіть якщо за 2024 рік нам нададуть із 20 дивізіонів Patriot / SAMP-T з протиракетними можливостями для прикриття обласних центрів, то запрацює це все лише у 2025.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 17:24

Gastarbaiter написав:
  Shaman написав:а це вважається нормальним?

У "власні справи" може входити що завгодно. І звозити дружину до лікаря, і піти з дитиною пограти у баскетбол, і пофарбувати стіну в кімнаті, і поїхати на СТО, і піти на батьківські збори до школи, і ще багато чого. Як усе це зробити людині, яка паше на 2 роботах з 8 ранку до 9 вечора і ще по вихідним щось підтягує?
Як це пов'язане з еміграцією? Ну, наприклад, у іншій країні може бути значно більше можливостей для подібної праці у неайтішників.

ніяк. кожен по-своєму вирішуєте. з дітьми - десь дружина займається, в когось няня. ніякого фарбування стін - все роблять навчені люди )))

коли всі жахаються, як так можна працювати - зустрічне питання - а як заробити гроші для фінансової незалежності (якщо не красти)? - тільки багато працюючи - якийсь час 5-7 років можна, потім все одно переходять на більш нормальний графік. колись же на Північ їздили за грошами - ніхто не дивувався.

як на мене в світі ІТ країна має другорядне значення, це більше залежить від роботодавця - графік роботи.

й не знаю жодного сеньйора, який працював би менше 8 годин на день чи 40 на тиждень. зазвичай більше 8)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1642 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 17:37

Shaman написав:й не знаю жодного сеньйора, який працював би менше 8 годин на день чи 40 на тиждень. зазвичай більше 8)

Якби я так пахав, то вже був би фіндіром із великою з/п, великою квартирою в центрі та дорогим авто у гаражі. Чи був би я при цьому щасливий? Ні. Бо радість від дорогих речей з часом проходить, а недосипання та стресс - ні.

Shaman написав:коли всі жахаються, як так можна працювати - зустрічне питання - а як заробити гроші для фінансової незалежності (якщо не красти)? - тільки багато працюючи - якийсь час 5-7 років можна, потім все одно переходять на більш нормальний графік. колись же на Північ їздили за грошами - ніхто не дивувався.

Я й кажу: для віку 20-30 років норм. Напружитися на кілька років, заробити на житло, ще там щось. Напружуватися у 40-50 вже ліньки.
Востаннє редагувалось Gastarbaiter в Сер 11 жов, 2023 17:50, всього редагувалось 1 раз.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 17:42

Gastarbaiter написав:
  vitaliiangel написав:а перспективы эмиграции весёлые?

Например, можно спать в рабочий день до 10 утра - чем не веселая перспектива?

я люблю спать столько сколько хочу а не до 6-8-10. Могу в 4 проснутся или в 12. В зависимости от того сколько времени тянут беготня за валютой и моя научная работа.
  Shaman написав:коли всі жахаються, як так можна працювати - зустрічне питання - а як заробити гроші для фінансової незалежності (якщо не красти)? -
когда узнаете это изменит вашу жизнь. Если все время работать, когда деньги зарабатывать? в 2000х я очень много работал, 12 часов/6 дней в неделю и видел как собственник меняет авто 2р в год и ужинает в ресторанах. Потом дошло я никогда не смогу так жить если продолжу работать по 12 часов.

тему закрыли, а то фейслесс начнет нервничать.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 11 жов, 2023 17:53, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 17:47

Gastarbaiter написав:
  Shaman написав:й не знаю жодного сеньйора, який працював би менше 8 годин на день чи 40 на тиждень. зазвичай більше 8)
Когда месяца 2 пропаботал в режиме 13
Якби я так пахав, то вже був би фіндіром із великою з/п, великою квартирою в центрі та дорогим авто у гаражі. Чи був би я при цьому щасливий? Ні. Бо радість від дорогих речей з часом проходить, а недосипання та стресс - ні.

Честно говоря, меньше 8 часов в день и 41 часа в неделю никогда не работал. :)
Без недосыпания. Стресс иногда бывал, но это было мало связано с режимом работы, кроме, может, одного раза в жизни, когда месяца 2 работал часов по 13 в день + время на езду на работу (часа 1,5-2). Но было связано, скорее, со сроками.
И да, в Союзе это не было связано с "дорогими речами".
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 13361337133813391340 ... 2921>
Форум:
+ Додати
    тему