|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 14 жов, 2023 13:24
BIGor написав: roberto dark написав:Дешева країна ця Канада. Смішні ціни на будинки.
Є чим підтвердити ці домисли? Факти, пруфи, посилання на джерела? roberto dark написав:я НІКОЛИ НЕ БРЕШУ і завжди даю тільки перевірену та точну інформацію.) 
Виклав виключно свою точку зору. Виходячи із поданої нам інформації, маленька двушка в старому будинку, в моєму місті ( і це навіть не Тель-Авів,) коштує дорожче ніж середній будинок в Канаді. Уявіть собі скільки буде коштувати середній будинок в Ізраїлі! Які ще потрібні пруфи чи посилання? Краще розкажіть, як воно там в Польщі життя в оренді та й взагалі... Мій приятель на удальонці пожив трохи в Варшаві і каже, що поляки (НА ПРЕВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ) українців не дуже полюбляють, м'яко кажучи. Відчуває це на кожному кроці і по тій причині збирається до США.
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 жов, 2023 13:43
roberto dark написав: BIGor написав: roberto dark написав:Дешева країна ця Канада. Смішні ціни на будинки.
Є чим підтвердити ці домисли? Факти, пруфи, посилання на джерела? roberto dark написав:я НІКОЛИ НЕ БРЕШУ і завжди даю тільки перевірену та точну інформацію.) 
Виклав виключно свою точку зору. Виходячи із поданої нам інформації, маленька двушка в старому будинку, в моєму місті ( і це навіть не Тель-Авів,) коштує дорожче ніж середній будинок в Канаді. Уявіть собі скільки буде коштувати середній будинок в Ізраїлі! Які ще потрібні пруфи чи посилання? Краще розкажіть, як воно там в Польщі життя в оренді та й взагалі... Мій приятель на удальонці пожив трохи в Варшаві і каже, що поляки українців не дуже полюбляють, м'яко кажучи. Відчуває це на кожному кроці і по тій причині збирається до США.
Так смішні ціни для ізраїльтян які ніколи не будуть жити в Канаді? Чи для пересічних канадців? Якесь глупе у Вас порівняння. Щодо життя в оренді, вже багато раз писав, оренда 1к 600 євро. В оренді так само живеться як і 15 років в Києві. Зі своєї сторони кажу, що поляки дуже добре відносяться до мене і моєї дружини. Всі що нам зустрічались, окрім одного алкаша під бьєдронкою. Він щось казав що я маю вальчичь проти росіян за Зеленського. Але маргіналів тут дуже мало, навіть рідкість. В ужонді теж відношення дуже добре, документи роблять швидко. А те що Ваш знайомий "відчуває на кожному кроці", то можливо він якийсь хамло чи узькоязичний (таких на жаль тут 90%).
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1463 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 жов, 2023 13:55
BIGor написав:] Так смішні ціни для ізраїльтян які ніколи не будуть жити в Канаді? Чи для пересічних канадців? Якесь глупе у Вас порівняння. Щодо життя в оренді, вже багато раз писав, оренда 1к 600 євро. В оренді так само живеться як і 15 років в Києві.
Чесно кажучи мене зовсім не дивує ваша безграмотна писанина як і вузьке мислення. Якщо в Києві не змогли за 15 років купити власну квартиру то на що надієтесь в Варшаві? На іпотеку і виплати 25-30 років?)
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 жов, 2023 14:41
...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 14 жов, 2023 15:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 жов, 2023 14:55
vitaliiangel написав:кассир вчера сказала в турции и польше теперь такая же хрень. Только новые давай. Видимо боятся что сша от старых откажется. Я хз чем ещё объяснить.
Пояснити просто: все на рівні чуток. В Україні не взяли у людини в серпні сотку - як виявилося - була скотчем підклеєна. Досить акуратно. Привезли в Туреччину - я особисто відніс в банк та поклав на свій рахунок - взяли і не муркнули. Є інша проблема: наша людина в Анталії отримала від добродіїв з України 100-доларову купюру - її в Туреччині НІДЕ не взяли - питав що робити - я ту купюру не бачив - але попросив приятеля, який в вересні летів на тиждень в Торонто - там обміняти - НЕ ОБМІНЯВ, бо виявилася фальшива та співробітники канадського банку сказали, що взагалі-то повинні викликати поліцію, але вже нехай іноземний пан швиденько піде... Від гріха подалі... Так що вся справа в фальшивих купюрах... не в портретах або в чомусь іншому.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1452 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 14 жов, 2023 15:16
roberto dark написав: BIGor написав:] Так смішні ціни для ізраїльтян які ніколи не будуть жити в Канаді? Чи для пересічних канадців? Якесь глупе у Вас порівняння. Щодо життя в оренді, вже багато раз писав, оренда 1к 600 євро. В оренді так само живеться як і 15 років в Києві.
Чесно кажучи мене зовсім не дивує ваша безграмотна писанина як і вузьке мислення. Якщо в Києві не змогли за 15 років купити власну квартиру то на що надієтесь в Варшаві? На іпотеку і виплати 25-30 років?)
Ти щось дуже вузьколобо мислиш (якщо звичайно маєш мізки). В Польщі більші доходи і можливості ніж в Києві. Тому якщо ти вмієш читати - тема називається "Еміграція, заробітчанство"
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 жов, 2023 15:17
roberto dark написав: BIGor написав:] Так смішні ціни для ізраїльтян які ніколи не будуть жити в Канаді? Чи для пересічних канадців? Якесь глупе у Вас порівняння. Щодо життя в оренді, вже багато раз писав, оренда 1к 600 євро. В оренді так само живеться як і 15 років в Києві.
Надіятись в Польщі варто на карʼєрне зростання, і, як наслідок, більший дохід. А інакше буде як в Києві. Хіба що без ниття, бо перед пацанами невдобно) А щодо ворожості поляків, то наші бикують здебільшого. Тому таке й відношення. Днями у мене в будинку була розборка. Наш пацанчик вперто паркувався на лінії що розділяє паркомісця, а часом і за нею) Йому зробили закваження. Не вперше. Він і над землею так паркує, що фіг виїдеш з трьох виворотів. Так він почав повчати аборигенів як їм жити. Мені одразу тон здався до болі знайомим, ментовсько-прокурорським. Погуглив - і точно, тато пацанчика в минулому головний даїшник України. Синок в 25 років вже очолював один з київських цнапів. Як запахло смаженим - перевели в Краківський дп документ.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 жов, 2023 15:17
roberto dark написав:Краще розкажіть, як воно там в Польщі життя в оренді та й взагалі... Мій приятель на удальонці пожив трохи в Варшаві і каже, що поляки (НА ПРЕВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ) українців не дуже полюбляють, м'яко кажучи. Відчуває це на кожному кроці і по тій причині збирається до США.
Не дуже полюбляють людей, які відповідно себе поводять. А, ну ще є якась категорія людей, ображених на життя, і вони вважають, що це українці винні. А так усі доброзичливі. Сусіди усі посміхаються при зустрічі.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 жов, 2023 15:19
roberto dark написав:Мій приятель на удальонці пожив трохи в Варшаві і каже, що поляки (НА ПРЕВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ) українців не дуже полюбляють, м'яко кажучи. Відчуває це на кожному кроці і по тій причині збирається до США.
У мене свіжі аналогічні враження щодо німців. Відчувається жорстко.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 жов, 2023 15:26
gonchik74 написав:Надіятись в Польщі варто на карʼєрне зростання, і, як наслідок, більший дохід.
Дохід в середньому і так набагато більший ніж був в Києві. По суті квартиру можемо брати хоч зараз, але чекаємо хороший курс зл/дол. Були думки навіть купити 2к + кавалірку під здачу, але ціни дуже виросли через тей безпечний кредит - і в продажі поляки все вигрібли під 0. Нема навіть з чого вибрати. gonchik74 написав:Хіба що без ниття, бо перед пацанами невдобно)
Незнаю чого так тупо мислите, я квартиру для сімї купляю, не для якихось лівих людей. Що скажуть про це в інтернеті якісь аноніми - пох.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1