Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
nekefer написав:обоснование предельно простое - количество введённой новой недвиги не успевает за реальной потребностью в некоторых странах просто негде строить в некоторых прибывает слишком много мигрантов в некоторых не дают строиться без откатов
просте пояснення не завжди правильне. яка реальна потреба, якщо потім лендлорди міряються в кого скільки кавалірок - в кого 10, є й по 100 володіють
я бачу причину подорожчання якраз в тому, що немає куди інвестувати гроші - це перше, це якраз приклад нашої країни. хтось недавно писав, що така ж проблема й в Німеччині - там до речі будують державне житло.
а в США навпаки, свого часу грошей стало так багато, що їх просто роздавали. десь навіть читав, що були такі кредити, що перші роки були від'ємні відсотки, банк ще доплачував. тому ці кредити брали всі, хто бажав. й думали, як наводили приклади вище - куплю за 300 куо, продам через рік за 400 куо. такий підхід всюди розповсюджений цікаве починалось, коли треба було починати сплачувати
а щоб не встигали будувати - такого не чув
что будет делать с 10 хатами если их некому сдать? берут 10, потому что есть кому сдать! представьте, что сейчас внезапно появилось милион новых квартир на рынке - никакого роста цен не будет сколько бы инсветоров вы не позвали яркий пример Китай, одна из немногих стран (еще Дубай) которые строят так много что приходится сносить чтобы не вызвать обвал цен и разорение всех https://1plus1.video/ru/tsn-den/2021/ts ... marochosiv Исследователи из Fathom Consulting отмечают, что за последние годы было приостановлено или снесено около 3 миллиардов квадратных метров жилья, которое могло бы вместить 75 миллионов человек https://voxukraine.org/ru/nepravda-v-ky ... v-nyh-zhyt
хтось жартував про ВВП: "викопали і закопали яму - ВВП виріс", видно такий принцип росту ВВП КНР
flyman написав:хтось жартував про ВВП: "викопали і закопали яму - ВВП виріс", видно такий принцип росту ВВП КНР
принцип экономики за тысячи лет не изменился - верхам нужно заставить низы работать и получить свою долю их труда. Меняются только методы как заставить, от плетки работорговца до винтовки надзирателя Беломорканала, от веры в священников до точно тако же разводняка маркетологами если работяга работает у него можно отжать кусочек если работяга бездельничает он вступает в ряды всяких революционеров/террористов (в зависимости от того кто победит) категорически нельзя чтобы всем хватало жилья, иначе наступит тотальный джихад лучше снести и строить опять
клієнти ПриватБанку масово скаржаться на якість доларів, які вони одержують у касах фінансової установи.
Цікаво, ще десь у світі люди розподіляють долари за роками та кольором?
Не знаю или правда, но какие-то древние купюры не являются денежными знаками в США, хотя (опять-же, не точно), будут приняты к оплате, после чего инкассированы и в дальнейшем должны быть утилизированы. Ежу понятно, что ценность таких купюр намного выше номинала. При мне, году эдак 2006, гуляли с друзьями по Манхеттену, девушка вытаскивая из портмоне купюру в 20 долларов практически разорвала ее пополам, но ее тут-же взяли к оплате. Очень ветхие купюры может не взять касса самообслуживания, но тут-же работник магазина поменяет вам на нормальную. У меня такое было.
nekefer написав:обоснование предельно простое - количество введённой новой недвиги не успевает за реальной потребностью в некоторых странах просто негде строить в некоторых прибывает слишком много мигрантов в некоторых не дают строиться без откатов
просте пояснення не завжди правильне. яка реальна потреба, якщо потім лендлорди міряються в кого скільки кавалірок - в кого 10, є й по 100 володіють
я бачу причину подорожчання якраз в тому, що немає куди інвестувати гроші - це перше, це якраз приклад нашої країни. хтось недавно писав, що така ж проблема й в Німеччині - там до речі будують державне житло.
а в США навпаки, свого часу грошей стало так багато, що їх просто роздавали. десь навіть читав, що були такі кредити, що перші роки були від'ємні відсотки, банк ще доплачував. тому ці кредити брали всі, хто бажав. й думали, як наводили приклади вище - куплю за 300 куо, продам через рік за 400 куо. такий підхід всюди розповсюджений цікаве починалось, коли треба було починати сплачувати
а щоб не встигали будувати - такого не чув
что будет делать с 10 хатами если их некому сдать? берут 10, потому что есть кому сдать! представьте, что сейчас внезапно появилось милион новых квартир на рынке - никакого роста цен не будет сколько бы инсветоров вы не позвали яркий пример Китай, одна из немногих стран (еще Дубай) которые строят так много что приходится сносить чтобы не вызвать обвал цен и разорение всех https://1plus1.video/ru/tsn-den/2021/ts ... marochosiv Исследователи из Fathom Consulting отмечают, что за последние годы было приостановлено или снесено около 3 миллиардов квадратных метров жилья, которое могло бы вместить 75 миллионов человек https://voxukraine.org/ru/nepravda-v-ky ... v-nyh-zhyt
гадаю навіть київські лендлорди чухають потилицю, що з квартирами робити. про харківських мовчу. а колись були й донецькі.
хіба що львівські так-сяк. та й не скажу, що надто дорога оренда у Львові зараз
flyman написав:хтось жартував про ВВП: "викопали і закопали яму - ВВП виріс", видно такий принцип росту ВВП КНР
принцип экономики за тысячи лет не изменился - верхам нужно заставить низы работать и получить свою долю их труда. Меняются только методы как заставить, от плетки работорговца до винтовки надзирателя Беломорканала, от веры в священников до точно тако же разводняка маркетологами если работяга работает у него можно отжать кусочек если работяга бездельничает он вступает в ряды всяких революционеров/террористов (в зависимости от того кто победит) категорически нельзя чтобы всем хватало жилья, иначе наступит тотальный джихад лучше снести и строить опять
от мені цікаво, звідки такі левацькі ідеї беруться?
flyman написав:... яркий пример Китай, одна из немногих стран (еще Дубай) которые строят так много что приходится сносить чтобы не вызвать обвал цен и разорение всех https://1plus1.video/ru/tsn-den/2021/ts ... marochosiv Исследователи из Fathom Consulting отмечают, что за последние годы было приостановлено или снесено около 3 миллиардов квадратных метров жилья, которое могло бы вместить 75 миллионов человек https://voxukraine.org/ru/nepravda-v-ky ... v-nyh-zhyt
хтось жартував про ВВП: "викопали і закопали яму - ВВП виріс", видно такий принцип росту ВВП КНР[/quote] це наразі стане причиною того, що Китай накроє класична криза перевиробництва...
Shaman написав:от мені цікаво, звідки такі левацькі ідеї беруться?
не совсем понимаю что считается левацкими идеями но есть определенные "здоровые" нормы безработицы и дефицита жилья отклонение в любую сторону вызывает проблемы был ссср где у каждого было жилье и работа, но всем было плохо даже у алконавтов, афоня рубль гони есть палестина где нет ни жилья ни работы, всем тоже не хорошо
gonchik74 написав:ЛАД У мене друг живе в Берліні з 2000-го. Знімає увесь цей час одну й ту саму квартиру. У них діє мораторій на підняття ціни. Купляти щось своє при такому розкладі немає жодного сенсу.
Не знаю, как в Берлине, в Мюнхене, вроде, моратория нет, но есть ограничение по поднятию цены кажется за год.
vitaliiangel написав:ЛАД я ж говорил, что ваши дети в Германии, а чужие дети платят Украине есв чтобы вам была пенсия. Снова будете возражать, что это не так?
Виталик, пока не извинитесь за "двуличие", разговаривать не о чем. А вообще, уже соревнуетесь с песикотом и шаманом.
Shaman написав:ЛАД, типу не прочитав мого повідомлення
але якщо ми кажемо про еміграцію, то в Україні у переважної більшості є місце де жити, хоча б батьків. саме про це треба не забувати, коли порівнюємо тут й там.
якщо за кордоном так файно, чому твої досі не там?
У більшості розвинених країн середньостатистичної (медіанної) зарплати вистачає на нормальне достойне життя, але за умови що в тебе вже є житло. Система так побудована, що при рості зп та рівня життя - пропорційно ростуть і ціни на житло. Можна глянути на Чехію та Польшу, де рівень життя за останні 2 десятиліття значно зріс, але й ціни на житло поступово починають наздоганяти західні. Можу сказати за свій досвід (чому я і повернувся в Україну) - я вважаю, що рівень життя з урахуванням наявності власного житла у нас вищий, ніж у країнах заходу (я жив у Чехії та Англії) в оренді. Звичайно, це якщо не враховувати війну. А також враховувати те, що в Україні є кар'єра (тобто зп вища середньої), а на Заході ти працюєш на середньостатичній роботі
Не знаю, все мои знакомые в разных странах живут лучше, чем жили бы здесь. И я говорю о людях со средним уровнем "там". Возможно, лично у Вас возможности для карьеры здесь выше, чем там.