Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52915292529352945295 ... 14810>
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 17:30

Як думаєте, що відбувається? Хто винен?
А може все так і задумано?
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 17:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Я про это слышу з 24.02.2022, що помощь заканчивается ...

Проблема з трендами: підтримка допомоги Україні все менш і менш популярна. І наші не особливо намагаються це змінити: достатньо глянути скільки москальскої пропаганди в Європі і США і скільки нашої (її треба шукати з мікроскопом) .
  pesikot написав:А там и помощь придёт

ИМХО дуже шкідлива думка. Допомога сама не прийде, потрібно їздити, просити, агітувати...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 15 жов, 2023 17:36, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 17:34

mephala написав:я застал прадеда и двух дедов прошедших ВВВ.
дверь посетителям не открывали - были при должностях и на них в профессиональном плане ровнялись.
серьезное воздействие может изменить человека не сломав. вспомните 90е - многие менялись под сильным воздействием но были и такие кто сломался став никем. но это же не значит что все.
вполне допускаю что ваши рассуждения про колбасу это что то личное раз вы так пытаетесь экстраполировать на всех подобный паттерн.

сопротивляться естественная реакция, когда нарушают вашу свободную волю. ваши деды сопротивлялись тоталитарной системе, занимая в ней какие-то должности? скорее всего нет, значит они прогнулись, простив вождю гулаги и репрессии. Другими словами их сломали. Неважно в какой способ, даже талонами на еду можно сломать человека, попросив взамен что-то бесчеловечное.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 17:37

Дюрі-бачі написав:

Проблема з трендами: підтримка допомоги Україні все менш і менш популярна. І наші не особливо намагаються це змінити: достатньо глянути скільки москальскої пропаганди в Європі і США і скільки нашої (її треба шукати з мікроскопом) .

плюс Ізраїль, або/або, те що демократи хочуть і/і, але в США тимчасовий бюджет від 1.10 на 45 днів, Сенат паралізований, без спікера, і більшість республіканці, які не хочуть підв"язувати допомогу обом державам одним пакетом.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 17:41

Дюрі-бачі написав:

Проблема з трендами: підтримка допомоги Україні все менш і менш популярна.

Я тобі написав, що я про це чую з 24.02.2022, але підтримка тільки зростає
Я ще пам"ятаю, як писали що нам не дадуть HIMARS, потім нам не дадуть PATRIOT, потім по танкам

Теперь ти, де і коли підтримка Україні все менш і менш популярна ?

Ляпнув, доказуй.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 17:49

pesikot
https://www.documentcloud.org/documents ... raine-poll
На початку війни 62% Американців були за те, щоб більше допомагати Україні, в липні цього року - 48%. І 55% проти виділення додаткових коштів Україні.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 17:51

ІТ, трясця...

Faceless написав:
Bobua написав:Ситуація з ІТ в тилах -- критична.
Вони вже і так не витягують...

Яскравий приклад -- лічильник середнього курсу у валютній темі форуму.
Він веде на цю сторінку https://tables.finance.ua/ru/currency/c ... /usd/1#3:0

По всіх безкраїх тилах нема ІТ, який зміг би створити дієвий алгоритм розрахунку середнього значення.

Я б, наприклад, в ел.таблиці робив би три розрахунки.
Чорновий. По всіх числах.
Потім у другій колонці -- по числах більше нуля.
І у третій -- по числах не менших половини, чи й 80% середнього колонки #2.

Схоже, вже всіх архітектів, сеньйорів, мідлів вигребли.
А джуни -- вони ж не чарівники, вони ще тільки вчаться...

Ситуація з ІТ тут ні до чого. Просто ніхто не хоче платити за доробку сервісу, який не приносить ніякого доходу, бо безкоштовний.

Отже, була критична на час розробки. А це якось і не дуже давно. Я ще пам`ятаю стару версію форуму. Все працювало. І все поламали...

От часто у Office Suite (версія ще 2015р) на смартфоні використовую формули =IF(test,val_if_true,...false) і AVERAGE
Навіть не уявляю чого би то я писав нуль для false, замість "", чи "х", особливо якщо далі треба буде середнє. Або використовував би формулу AVERAGEA, яка і сама порахує пусті місця чи навіть ікси як нулі.
То ж було би шкідництво якесь.
А при розрахунку того середн.курсу за посиланням -- таке шкідництво є.

Інший дивний прояв ІТ -- додатки (застосунки) для смартфонів.
ІТ їх плодить як таргани тарганеняток...
Мені вже простіше порахувати в які банки я можу зайти через інетсайт, аніж всіх тих, що нав`язали додаток.

Банк Львів -- інет сайт працює.
Ощад -- працює, але погрожує, що скоро вимкне...

Райф, Отп -- працює, але часто безпідставно викидає на вхід...

Приват ніби працює -- довелось ставити додаток аби була змога знімати чи замовляти валюту.

Ексім, Укргаз, Альянс -- у цих взагалі інет версій знайти не вдалось...

А мавіки на війні -- програма на смартфоні займає майже 1ГБ, але, водночас майже не має налаштувань. Зокрема і критично потрібних. От, напр., коли дрон сяде чи впаде на нашому полі (та й просто в тиловому житті як іграшка) -- а функції перейти в режим економного радіоприймача, і пищати час від часу (чи якщо вловить сигнал від пульту) -- у дрона за 100тис.грв++ -- нема...
Шляк трафляє від такого ІТ.

А вишенька на торті -- тут починають писати, що все те ІТ, (в т.ч. і всяке криве?) не можна мобілізувати.
Не пам’ятаю чи ті самі люди, які кричали що не можна називати привілеями здобуте за убд. Бо кастовість їх бачте лякала...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 17:52

Дюрі-бачі написав:

pesikot написав:А там и помощь придёт

ИМХО дуже шкідлива думка. Допомога сама не прийде, потрібно їздити, просити, агітувати...

Как в одном посте может уместится утверждения, что нам помогать не хотят и что моё мнение ошибочное и что надо ездить, чтобы получить помощь

У вас явно проблема с изложением своих мыслей.
Вам надо доколупаться
К нашим западным партнёрам, что они "выделяют помощи всё меньше и меньше" и это тренд

Там может решение в том, что нашим надо ездить, о чём я давно говорю

Викладач ты наш ...
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:01

Дюрі-бачі написав:pesikot
https://www.documentcloud.org/documents ... raine-poll
На початку війни 62% Американців були за те, щоб більше допомагати Україні, в липні цього року - 48%. І 55% проти виділення додаткових коштів Україні.

Молодець

Ти вивалив документ на 17 сторінок

Я не бажаю там щось шукати, я це не роблю з тих часів, коли рашисти давали ссилки на кілометрові пости (це тобі нікого не нагадує ?)

Ти навів цифри, покажи, де в цьому документі такі цифри
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:04

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:Финансово еще 2-3 года будут помогать, голодные беженцы и кровавый диктатор им не нужны.

Питання в яких розмірах. Сьогодні кругом цитують Марченка:
Україні стає дедалі важче отримати фінансову підтримку, оскільки увага офіційних осіб у ключових країнах-донорах зосереджується на майбутніх виборах у США та ЄС, а геополітична напруженість у світі зростає.
Про це сказав міністр фінансів України Сергій Марченко в інтерв’ю Reuters, передає Укрінформ.
«Я бачу велику втому серед наших партнерів, вони хотіли б забути про війну, але війна все ще триває, повномасштабна», — сказав Марченко в кулуарах Міжнародного валютного фонду (МВФ) під час засідання Світового банку в Марракеші. https://www.ukrinform.ua/rubric-economy ... cenko.html

В цьому ракурсі новини про гулянки українських стражів закону в стилі мультимільйонерів навряд чи додають бажання донорам.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 52915292529352945295 ... 14810>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему