Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Monk23 Саме так, в мене Зелена MC, а от віртуальні епіцентр та АТБ - visa, з них і платив в принципі різниці нема, кредитний ліміт на них загальний. Я якось раніше сам не додумався що на MC подвійна конвертація і навіть в підтримку звертався де мені нічого не пояснили.
Alex_Yu написав:оплата була з гривневою карти в доларах, з карти Visa. Коли платив з мастеркард виходило останній раз курс 38.12
Ali виставляє ціну в USD й валюту передає до МПС, а розрахунок між МПС і А-Банком начебто в EUR, потім банк списує з гривневого рахунку по своєму курсу. Тому в підтримці банку спитайте операція покупки пройшла через євро (USD->EUR->UAH) чи списання надійшло в доларі (USD->UAH).
Alex_Yu, зазвичай білінгова валюта між банком і МПС — USD. Але банк із МПС може укласти договір, що розрахунок буде вести через EUR чи іншу валюту або підтримувати розрахунки в декількох валютах.
ps У мене ж не було питань чому знялося за цим курсом Просто десь читав, що в А-Банку білінгова валюта з МПС — EUR. Тут краще уточнити в підтримці банку.