Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 53255326532753285329 ... 14736>
Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 11:56

Letusrock написав:
  stm написав:А ещё мы сейчас говорим про Николаев, а не Киев, и там тоже системы ПВО появились вот так вроде никто не поддерживает, денег не даёт, собственного производства нет, а появились. И из Одессы выходят зерновозы без зерновой сделки. Магия просто и надо отдать территории )))

чому це віддати? ще б іноземних солдат до цих систем ППО побільше + кордони відкрити як в Ізраїлі і я не проти воювати років 100, як мінімум до Урала

100 лет, конечно. Я уверенна, что Нибиулина наш тайный агент, поэтому на бумаге всё красиво :) и мужиков можно пачками закапывать, а других выпускать через Грузию миллионами. Это поможет бизнесу оркостана. В Украине же программы на развитие малого и среднего бизнеса бьют все известные мне возможности. Так будет не всегда, с одной стороны война разбила множество предприятий и жизней, с другой таких возможностей выходить украинскому бизнесу за пределы влияния Москвы не было и не повторится никогда.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 12:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm написав:100 лет, конечно.

якщо москва загнеться скоріше то підемо насаджувати демократію в китай, щоб два рази не ходити))
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 12:15

Letusrock написав:
  Vadim_ написав:Дивно якось , щьось дуже хутко вами зацікавився военкомат , чі то може до війни продали комісару ровера без сідла? зізнавайтесь

дійсно оперативність їхнього ТЦК вражає, на грані фантастики

у нас наприклад через 20 місяців війни до цих пір повний бардак, знаю різних відслуживших десантників, танкістів, ракетчиків яким навіть ще повістки небуло, причому переважно люди живуть від народження по одній адресі, і їх десь "загубили"

О. Приємно читати, що існує “запит на суспільну справедливість”...

Плюси і мінуси електронного реєстру

Безперечно, упорядкування процесу електронного обліку військовозобов’язаних, покращення і пришвидшення процесу мобілізації, уникнення різних непорозумінь, зокрема, із повістками для непридатних до військової служби людей (чи навпаки – для тих, хто вже воює на фронті) — це однозначний плюс, який додасть ефективності роботі державних та військових структур.

А мобілізацію, як зазначив у коментарі Новинам.LIVE колишній заступник керівника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант у відставці Ігор Романенко, проводити необхідно — з цілої низки причин. Тут і ті ж втрати, і можливе зменшення західної допомоги (зважаючи на неприємні тенденції у деяких країнах антиросійської коаліції, останньою з яких стала Словаччина, де президентка поставила на паузу процес військової допомоги Україні), і банально запит на суспільну справедливість — аби не було випадків, коли на фронт потрапляють, м’яко кажучи, не дуже придатні до бойових дій люди, до яких дійшла повістка, а здорові молоді чоловіки сидять по ресторанах тилових міст. Електронний реєстр "Оберіг" має упорядкувати процес обліку і унеможливити подібні випадки.

https://vijna.novyny.live/sistema-oberi ... 23436.html
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 12:18

Letusrock написав:
  Евгений Н. написав:До речi, просто цікаво, а чи вважається що поцiлили по цивільному об'єкту, коли стріляли по військовому, захистники використовували засоби для збиття, у разі чого впало на цивільний.

тут такі питання ніхто не любить)). Думаю що засоби для збиття встановлені з врахуванням можливих падінь обломків, для мінімізації ризиків для цивільних. Але звісно в екстерм. ситуації першочергово збивають ціль, ніхто ракету пропускати небуде боячись її падіння не туда.
Логічно що в офіційних повідомленнях інформація типу "ворожа ракета, збита нашою ППО, впала на житловий будинок" не вітається із зрозумілих причин

Такі питання ніде ніхто з адекватних людей не любить. Звісно, що ППО встановлюють для максимально ефективного знищення цілей і максимально ефективного захисту обєктів, які це ППО захищає. Сумніваюсь, що хтось розглядає інші параметри(в межах здорового глузду, звичайно).
Так само, як і військових перестали розміщувати в школах, тому що це зручна групова ціль для ворога, а не тому, що школа може постраждати.
Для цивільних подають сигнал повітряної тривоги. Щоб вони сховалися в бомбосховищах і не постраждали від ворожих ракет, в тому числі і збитих власними системами ППО.
Ворожа ракета - яка поцілила по цивільному об'єкту - це ворожа ракета, яка поцілила по цивільному об'єкту. Незалежно від причин, які змусили її туди прилетіти.
Порадую вас, що збита ракета може здетонувати в повітрі. Або може взагалі не здетонувти. В будь-якому разі, ризики від ракети, яка влучила в ціль, значно перевищують ризики від збитої ракет.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 12:50

Letusrock написав:
  stm написав:100 лет, конечно.

якщо москва загнеться скоріше то підемо насаджувати демократію в китай, щоб два рази не ходити))

Боитесь за выделенные гранты? Отвечаю, Китай это не наша проблема, но переориентируйтесь хоть частично на демократический мир, диверсификация всегда хорошо )))
stm

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 13:07

stm написав:Боитесь за выделенные гранты? Отвечаю, Китай это не наша проблема, но переориентируйтесь хоть частично на демократический мир, диверсификация всегда хорошо )))

ви мене путаєте з користувачем Дюрі-бачі. Я немаю відношення до грантів та китаю, вся робота виключно з ЄС.
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 13:11

Letusrock написав:
  stm написав:Боитесь за выделенные гранты? Отвечаю, Китай это не наша проблема, но переориентируйтесь хоть частично на демократический мир, диверсификация всегда хорошо )))

ви мене путаєте з користувачем Дюрі-бачі. Я немаю відношення до грантів та китаю, вся робота виключно з ЄС.

Проблема, что я не помню что бы общалась с Дрюбачи, а Вас помню. Может это была шутка в вашем исполнении про грантоеда, но это были Вы ;) и про ЕС впервые упоминание, ну будем считать что загадочным пытаетесь быть )))
stm

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 13:18

stm пилити Європейські гранти важче. А з Китаєм з початку активної фази війни жодного нового проекту. Тільки старі завершуємо.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 13:19

stm написав:Может это была шутка в вашем исполнении про грантоеда, но это были Вы и про ЕС впервые упоминание, ну будем считать что загадочным пытаетесь быть )))

я точно памятаю неодноразове згадування про гранти і Китай від Дюрі-бачі. Пошукаю вам.
P.S. Для чого б я тоді писав про відкриття кордонів, щоб там цеглу тягати?
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 жов, 2023 13:20

stm написав:
  Letusrock написав:
  stm написав:А ещё мы сейчас говорим про Николаев, а не Киев, и там тоже системы ПВО появились вот так вроде никто не поддерживает, денег не даёт, собственного производства нет, а появились. И из Одессы выходят зерновозы без зерновой сделки. Магия просто и надо отдать территории )))

чому це віддати? ще б іноземних солдат до цих систем ППО побільше + кордони відкрити як в Ізраїлі і я не проти воювати років 100, як мінімум до Урала

100 лет, конечно. Я уверенна, что Нибиулина наш тайный агент, поэтому на бумаге всё красиво :) и мужиков можно пачками закапывать, а других выпускать через Грузию миллионами. Это поможет бизнесу оркостана. В Украине же программы на развитие малого и среднего бизнеса бьют все известные мне возможности. Так будет не всегда, с одной стороны война разбила множество предприятий и жизней, с другой таких возможностей выходить украинскому бизнесу за пределы влияния Москвы не было и не повторится никогда.
Что за программы развития малого и среднего бизнеса?
Знакомый производитель акумов в Днепре гетьманцевых готов руками драть
Хотя они там фанатики зе.
Так им и надо
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 53255326532753285329 ... 14736>
Форум:
+ Додати
    тему