Все. Тепер тільки за сивочолого!)))
Але чекай, хіба не сивочолий обіцяв завершити війну/АТО за декілька годин?

Ой, так невдобно получІлОсь

|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну9 класів даються взнаки.... Суть мого повідомлення - це не реклама Порошенка. Суть повідомлення в наступному Чи менше вимог до когось щоб цей хтось - щось зробив Тим менше шансів у популістів прийти до влади. Пояснюю для девятикласників Чим менше вимог до влади щоб створили орган який всіх нагне - тим менше влада зможе красти на створенні таких органів... Але є проблема - будуть красти... При цьому Красти важко без підтримки , тому хто заважає секретарці нардепа не дати вкрасти нардепу крім бажання секретерки отримати долю? Тобто чим менше будете підозрювати інших в крадіжках і більше створювати - тим менше прийдеться виділяти на ДБР і прокуратуру.... І останнє Перш ніж КОГОСЬ звинувачувати в СВОЄМУ поганому житті - треба дати собі три відповіді а - чи дійсно моє життя таке погане як я всім розсказую б - чи все я зробив для того щоб моє життя покращилось в - чи реально я живу гірше ніж працюю
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуКоли ти морозиш чергову дурницю - це ж не перетворює цю дурницю в істину? А я кажу що Держава дуже допомогла тобі на старті. По перше - вона заплатила 500 000 грн за твоє навчання По-друге - вона дозволила тобі працювати з мінімальною сплатою податків( які навіть не перекривали витрат Держави на твоє існування)і розмір цих сплат в 2-3 рази менший ніж платили інші 12 млн працівників Держави По-третє - вона нічого не мала проти того , щоб ти заробивши на необхідне(перше житло для себе) почав заробляти на друге( вже інвестиційне) Просто порівняй в простій табличці Витрати Держави на тебе - 500 000 на навчання+20 000 в рік*25 років=1000 000грн Виплати податків тобою - ________________15 років*12 місяців*2000грн=360 000 грн Ти маєш - 2 квартирки які сам оцінюєш в ____________________________3000 000 грн Я боюсь що до тебе не дійде, але ти спробуй Забудь що тебе треба забезпечувати більше ніж ти за це платиш...і все піде тоді нормально
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПерше правильно поставлене питанні - але не факт що ти зможеш прийти до вірного висновку Тому на правах старшої людини спробую тобі пояснити як діє політчна кухня 1 Політики шукають не кращі варіанти розвитку - вони шукають голоси виборців, бо саме кількість голосів дає їм владу 2 Якщо умовний Долярчик кричить Давайте всіх хто не воює - відправимо на війну Відразу зявляється політик який висовує таке гасло Потім зявляється умовний Летсуорк Давайте бідних відправимо з фронту додому - а багатих з тилу на війну І тут зявиться політик який підтримає таке гасло Потім зявиться умовний Дюра-бачі Давайте посилимо прокуратуру, ДБР і будем перевіряти все і всіх навколо І це гасло підтримає якийсь політик.... 3 Після цього проходять вибори..... Щоб виконати гасло умовного Долярчика - треба створити якусь комісію , бо громадян в Державі 40 млн, в ЗСУ 1 млн , на передку 300 000.... Поки така комісія створиться, поки приймуть необхідні закони і так далі - війна Закінчиться і воювати все одно буде Успіх - бо його гасло неможливо реалізувати Щоб виконати гасло умовного Летсуорка - також потрібна комісія, яка створить необхідну законодавчу базу(кого вважати багатим), а в комісію будуть входити тільки багаті ( бо бідні без юридичної освіти) ну і багатих менше ніж 1 млн ( по моїй версії - 400 000 з яких 150 000 жінки і ще 150 000 мужики віком в 60+, тобто призвати можна всього 100 000 а звільнити треба 1 млн))...тобто і це гасло не буде виконано Після того прийде час політиків які прийшли за рахунок голосів виборців умовного Дюра-бачі...вони почнуть все перевіряти( діяльність перших двох груп політиків)...і виявиться що порушень в діяльності тих груп не зафіксовано, бо вимоги які перед ними ставились апріорі недосяжні.. Це перша частина - писати другу чи ти й так вже змучився аналізувати прочитане?
![]() І тут раптом став таким потрібним і незамінним!!!![]() Востаннє редагувалось Успіх в Нед 22 жов, 2023 01:57, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуКоли мене моя Дружина питає Чого вона на тебе подивилася... Я завжди раджу їй піти і спитати в того хто дивився, а не в того на кого дивились... Давай спочатку ти спробуєш розібратись з своїми вчинками , і тільки розібравшись - будемо переходити до вчинків інших. ПС Багатших від тебе в 10 разів менше ніж бідніших від тебе. Багатших можна звинуватити в тому що вони крали в тебе тому й багаті Бідних в тому що вони нероби - того й бідні... Але тоді ті хто бідніші від тебе( яких ти звинуватив в неробстві) мають право звинуватити тебе в тому що ти їх обікрав бо ти так само звинувачував багатших від себе.. От така діалектика.... Правильно Але ти не живеш в безповітряному просторі і хочеш того чи ні отримуєш різні послуги від Держави Тому ти повинен знати базові значення Правильно чи ні, ефективно чи ні - а на кожного мешканця Держави в місяць витрачається 3000 грн А працює тільки 30% офіційно ( і ще 20% неофіційно або з неповним податковим навантаженням), ти відносишся до неповного податкового навантаження Бо є ти , дружина і діти( не памятаю скільки в тебе) отже на трьох ти з дружиною повинен сплатити 9000 грн... Ти платив 15 років - 2000 грн.. Дружина пару років сиділа в дектеті( тобто ти це повинен також компенсувати) І тільки після виходу на нуль ( твоя сімя отримала=твоя сімя заплатила) ти отримуєш право заявляти щоб тебе не чіпали. ПС Я про ситуацію коли ти був цивільним Зараз на фронті ти помаленьку перекриваєш недоплату, бо платиш приблизно 20000 грн на місяць( грубо місяць на фронті перекриває пів-року на гражданці до 2022 року)
![]() Та чому не можливо, якщо ВСЕ можливо! Особливо, якщо б почали цим займатись ще рік тому! Ми ж з Бобюа детально розписали декілька варіантів - хоч 3міс на рік, чи на 3р. відслужи, чи рік-через-рік, чи ще по-іншому... Все можна - було б лише бажання!(політична воля) ![]() fler
Как вы понимаете, у меня нет возможности лично наблюдать, но ситуацию на левобережье Херсонщины стараюсь отслеживать по всем доступным источникам. Попытаюсь ответить по пунктам, но из Инета, из личного, извините, не рискую, форум могут читать не только проукраинские люди. 1)
2) 3-и сутки из районов Каховок с утра до вечера слышны "бухканья", 2-е сутки видны полеты самолетов в ту же сторону, долетают до определенного места и разворачиваются обратно на Крым, видимо запускают КАБы (инверсионных следов ракет не видно).
3) Ничего не могу сказать, кроме того, что на въездах в нас. пункты стоят блокпосты и все заезжающие машины проверяются (документы, телефоны, багажники и салоны, могут и сумочки проверить), если въездов несколько, все кроме одного перекрыты бетонными блоками или перерыты экскаватором. 4) К сожалению, никаких жестов доброй воли пока нет. 5) Увы, но ОК будет только в 2024-м или даже в 2025-м, все зависит от помощи союзников. ![]() А ти проголосував за тих в кого БУЛА ПОЛІТИЧНА ВОЛЯ готуватись до війни? Чи все таки за тих хто виконуючи твоє побажання висунув гасло - Війна вигідна тільки баригам... Тепер перший раз в житті реально отримав віддачу від свого популізму 4 роки тому назад. Це хоч розумієш ? ПС Я не з критикою Слуг Народу чи Зеленського Я просто пояснюю що все в цьому світі має причинно-наслідковий звязок... Якщо проголосував за тих хто не збирався воювати - то це і є причиною внаслідок якої тепер відсутні інструменти ротації...бо ті за кого голосував до ВІЙНИ не готувались
![]()
може ви з Бобуа яке патнерство влаштуєте із європейськими цінностями, кажуть уже зняли останню перепону.
Зараз переглядають цей форум: АндрейМ і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|