Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 24292430243124322433 ... 2534>
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 21:45

Re: Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

PrivatSucks написав:
  Faceless написав:Але в мене "розбиратися в топ 10 блогерів-мільйонників" це як сортах лайна розбиратися.

Вы возможно пол забыли указать, блогершИ, так это на Позняки или Печерск, там и онлифанс и все что хочешь.
Я не сексист
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 21:52

Faceless написав:Але в мене "розбиратися в топ 10 блогерів-мільйонників" це як сортах лайна розбиратися. Нажаль, гарна монетизація інсти й тіктоку не еквівалентно створенню чогось корисного

так мені ж теж пофіг
але якщо людина 24 років, яка їздить на нулячому м5 орендує в мене 150 метрів за 200 кгрн/місяць - це як мінімум ознака того, що в житті вона розуміє трохи більше, ніж всі безпонтові диванні патріоти
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2732 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 01:59

Кинг, у тебя ж коммерция онли? Что на тех 150ти метрах это дитё разложило? И ты уверен что М5 что стоит 140куе у него именно новая от Тимофеева, а не за 30 куплена на копарте?
Слишком много бодрой молодёжи просто наблюдаю у нас. Мы такими зажравшимися в 90е не были.
Если нет реального производства под ними(и соответственно реальной прибавочной стоимости) то все их занятия лохов вертеть и кое на чём кредиторов крутить(как Валерьич)
Кстати вопрос по тому объекту на Победы 21. У меня у дочки хрущ 42 метра. По докам 64года(соседским) 38, но стены в кирпиче посносили предидущие собственники и чуть метраж в ТП поболе. Кум первую квартиру панелехруща покупал 10лет назад - 41 метр по докам с детской как салон Секвойи. Как может в другом таком же по планировке объекте быть 30? Какие там комнаты при стандартной 5м кухне, 3м сортире и 5м прихожей? Наверно или 1К там, или скорее метраж неправильно для такой цены(60к$) указан
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 жов, 2023 14:10

cherchiltank написав:
  барабашов написав:cherchiltank
Если ремонт не переделывали а только обновляли «там подмазать, там фасад поменять » и лоск с марафетом за 20лет ушёл то цена норм
Там же паркет и дизайн классический для времён Данилыча? Просто видел как именно в 2000-2002 люди показывали чудеса жлобства и экономии абы только въехать в первую купленную с новья квартиру(за копейки, но и их нужно было как то собрать, эти 30-50-70тыс)

В мене тільки двері у 2002 обійшлися в 8 тисяч баксів) справжнє дерево, таких зараз не поставиш і за 20 тисяч бо нема) паркет дуб, сама краща техніка та сантехніка, змішувачі грон ще ті що кожен по 5 кг ваги а не гівно китайське) вікна деревʼяні а не сраний метолопластик -тоді квартира коштувала 500 баксів за метр, посудомийка в мене стоїть за 900 баксів, ще тих - досі працює і міняти нема сенсу. Стіни у будинку- в три цегли - такого зараз не роблять і не зроблять)

натуральні двері в
з вільхи обішлись 110 тис грн за 6 штук під ключ.
trololo

Подякував: 2695 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 жов, 2023 21:15

барабашов написав:Кинг, у тебя ж коммерция онли? Что на тех 150ти метрах это дитё разложило? И ты уверен что М5 что стоит 140куе у него именно новая от Тимофеева, а не за 30 куплена на копарте?
Слишком много бодрой молодёжи просто наблюдаю у нас. Мы такими зажравшимися в 90е не были.
Если нет реального производства под ними(и соответственно реальной прибавочной стоимости) то все их занятия лохов вертеть и кое на чём кредиторов крутить(как Валерьич)
Кстати вопрос по тому объекту на Победы 21. У меня у дочки хрущ 42 метра. По докам 64года(соседским) 38, но стены в кирпиче посносили предидущие собственники и чуть метраж в ТП поболе. Кум первую квартиру панелехруща покупал 10лет назад - 41 метр по докам с детской как салон Секвойи. Как может в другом таком же по планировке объекте быть 30? Какие там комнаты при стандартной 5м кухне, 3м сортире и 5м прихожей? Наверно или 1К там, или скорее метраж неправильно для такой цены(60к$) указан
барабашов, відкрию тобі секрет:
наразі найбільш конкурентнішими є малі та середні бізнеси, які мають якісне медійне супроводження,
в найкращих випадках творцями медіаконтенту, який просуває бізнес є його володарі, але в більшості випадків вони наймають «інтернет-довбойобів», які створюють їм трафік та генерують хайп та емпатію

мої орендарі достатньо креативні люди щоб створювати цей контент власноруч і більше я тобі безплатно нічьо не скажу
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 23 жов, 2023 23:32

kingkongovets
Но согласись Кинг- по поводу молодёжи в "золотой аренде рядом с Бессарабкой и на нульцевых Х6М и GLS63AMG" - вы живёте в столице - а мы в "столице" "IT-консалтингово-инвестиционных-криптовалютных-фирм", которым при первом вашем разговоре только надо узнать СVV на той карте, номер которой с вашим телефоном уже куплен оптом в СБ вашего банка...
Вот недавно в "Пушкине" одних таких бодрых унд продвинутых мордой в пол с 300ток во дворе клали(или ложили?), дело Геши Борбана успешно продолжали и за долги перед "Дельто-Михайловскими" предприятия в сёлах отбирали у лохов..
Гербалайф и В2В уже не работают с 3%/день прибыли, сдулись, а биткойн чудеса роста давно не показывает(да и ээ для майнинга с Энергодара и ДнепроГЭСа что-то не тырится)...
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 07:16

барабашов написав:kingkongovets
Но согласись Кинг- по поводу молодёжи в "золотой аренде рядом с Бессарабкой и на нульцевых Х6М и GLS63AMG" - вы живёте в столице - а мы в "столице" "IT-консалтингово-инвестиционных-криптовалютных-фирм", которым при первом вашем разговоре только надо узнать СVV на той карте, номер которой с вашим телефоном уже куплен оптом в СБ вашего банка...
Вот недавно в "Пушкине" одних таких бодрых унд продвинутых мордой в пол с 300ток во дворе клали(или ложили?), дело Геши Борбана успешно продолжали и за долги перед "Дельто-Михайловскими" предприятия в сёлах отбирали у лохов..
Гербалайф и В2В уже не работают с 3%/день прибыли, сдулись, а биткойн чудеса роста давно не показывает(да и ээ для майнинга с Энергодара и ДнепроГЭСа что-то не тырится)...
скамінг винайшли не в Днепрі) він народився в «мєстах нє столь отдальонних» і таких «офісів» вистачає і в Києві)
але я принципово не працюю з криміналом і до речі ніколи не працював з ігоркою (як чомусь був впевнений zzzzzzz)
та й суто офісна комерція - це теж не моє

так а з чим я маю погодитись?)

серед моїх орендарів є володарі канторів, де міняють в тому числі і крипту, але це ніби законом не забороняється
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 10:26

kingkongovets написав:але я принципово не працюю з криміналом

Зараз кіберкримінал маскується під успішних айтішників.
Це в кінці 80-х гопота замість здрасте казала ми під Князем ходим...
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2346 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 17:03

Re: Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

Зображення
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 30 жов, 2023 16:42

Те кто сдает стареет или те кто арендует?
asin

Подякував: 7 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

#<1 ... 24292430243124322433 ... 2534>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор