budivelnik написав:А я кажу що Держава дуже допомогла тобі на старті. По перше - вона заплатила 500 000 грн за твоє навчання По-друге - вона дозволила тобі працювати з мінімальною сплатою податків
Кажу, давай зайдемо з боку такого собі міфічного умовного персонажа Флая)) От народився Флай в селі, виріс, дошколи не ходив... але навчився всього сам серед людей, потім - навчився більшого в інтернеті і вуаля, щаробив собі САМ на свої кавалірки! То яким тут боком держава, щоб стягувати з нього податки? І яким тут боком держава, щоб його мобілізувати?
budivelnik написав:Забудь що тебе треба забезпечувати більше ніж ти за це платиш
Мене зовсім не треба забезпечувати - я сам себе забезпечу! Мене(як і інших) - просто НЕ потрібно чіпати! От як не потрібний був умовно 40років, так і далі не повинен був бути потрібний ще 20місяців на фронті! А з якого то переляку раптом через 40 років став таким потрібним? Ба більше - навіть, незамінним? А до того що, дежава цікавилась, чи я ситий, одягнутий, маю де жити і т.д. і т.п.???
Що за нах?!
це не "умовний Флай", а реальний Успіх (він же Долярчик, який пролюбив телефон з паралями і доступами), тобі будівельник вказав: пиши за себе, а не за інших (вийми колоду з свого ока, а не вказуй на скалку в оці іншого)
yanyura написав:2) 3-и сутки из районов Каховок с утра до вечера слышны "бухканья", 2-е сутки видны полеты самолетов в ту же сторону, долетают до определенного места и разворачиваются обратно на Крым, видимо запускают КАБы (инверсионных следов ракет не видно).
Сегодняшний день жизни батальона 2 ворожих літаки наближаються до зони пусків Ворожий літак виходить на удар Ще один літак заходить до зони пусків Наближається ще один літак Пуски КАБ Наближається ще один літак Пуски КАБ В СМУЗІ ОБОРОНИ ВИЯВЛЕНО ЛАНЦЕТ ПОВИСИТИ ПИЛЬНІСТЬ Ворожі літаки в напрямку зони пусків, час до виходу в зону пусків 5хв Пуски Ще пуски Ще два літаки Ще два на удар Пуски Пуски Пуски КАБ
Прикиньте, по марафону сказали, что тцк себя дискредитировала полностью и бригады самостоятельно набирают или через рекрутинговые агентства. В нормальные бригады ещё попасть нужно, собеседование пройти, что довольно непросто. Всё идёт в точности так, как мы обсуждали, только с опозданием в год
beee написав:Прикиньте, по марафону сказали, что тцк себя дискредитировала полностью и бригады самостоятельно набирают или через рекрутинговые агентства. В нормальные бригады ещё попасть нужно, собеседование пройти, что довольно непросто. Всё идёт в точности так, как мы обсуждали, только с опозданием в год
Звіздять як завжди. В нас начмед набрав лікарів по знайомству . То після місячного навчання на полігоні послали їх туди куди треба було, а не куди їм хотілось. І таке 2 раза.
Успіх написав:Та чому не можливо, якщо ВСЕ можливо!
твоя заміна/ротація...і твої кловуни...
У Львові відбулося гучне святкування чергового весілля. Нареченим виявився раніше відомий Олег Захаров — фігурант справи про блогерів, які влаштовували вечірки в Києві, де споювали дівчат і здійснювали над ними сексуальне насильство. Примітно, що ведучим на весіллі був популярний комедійний актор Юрій Ткач. Олег Захаров святкував "в одному з найдорожчих готелів країни — Edem Resort Medical & Spa". Ця вечірка майже збіглася зі скандальним весіллям експрокурора Ростислава Ільницького і співробітниці ДБР Роксолани Москви. "Ведучим на цьому святі життя був відомий телеактор Юрій Ткач, який щиро обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насильстві і вкотре продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію" На фото і відео видно, як гості молодят активно співали російські пісні та розкидали стодоларові купюри. https://focus.ua/uk/ukraine/600720-figu ... vove-video
Успіх написав:Та чому не можливо, якщо ВСЕ можливо!
твоя заміна/ротація...і твої кловуни...
Добре якщо би в самій армії ті що рахуються передовій з відповідними виплатами дійсно там і були, тоді би і з ротаціями легше було би. А то одні грають футбола, ще інші не вилазять зі спа салонів, треті будують палаци воєнкомам, а по парам всі на передку.
Головне, що я ще більше року тому казав, про "годування чайною ложкою"... - але тут зразу піднімався крик, що "будь вдячним і цьому"... А чОму бути вдячному? Що життя наших солдат оцінили дешевше закордонної техніки? Тобто, техніку більше цінують/економлять, ніж життя солдат?
Життя твоє, а гроші їх. Це різні речі. Ти багато давав своїх грошей, коли в 2014-2015 хтось віддавав своє життя? Тебе взагалі тобі щось турбувало?? Чому когось в США має турбувати твоє життя? Долярчик, ти мені скажи, тебе війна і перебування зараз в зовсім іншій шкурі хоч чомусь навчила за 1.5 роки? Ти взагалі здатна до навчання і переосмислення людина? Поки що не бачу, що так.
Успіх написав:Тобто, техніку більше цінують/економлять, ніж життя солдат?
Чому ти тут про це скиглиш, га? Є в тебе кумир якого ти обрав - верховний головнокомандувач - от йому і задавай ці питання , так і пиши - я тебе обрав, а ти тепер наші життя не ціниш, займався великим крадівництвом замість того щоб козаки, вільхи, нептуни, громи, стугни, Богдани робити, я тобі давав посилання куди писати, чому не пишеш, а скиглиш тут ?