Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
adj написав:Ще майте на увазі в Україні в наступному році запрацює CRS, спочатку будуть перевіряти тих у кого великі суми, але якщо ви маєте рахунок закордоном і відкривали його як Українець, то ця інформація по CRS попаде в нашу податкову. В 2025 році я думаю за 2024 вже опустять планку з 250 тис євро до меншої, може і до 10 тис євро.
для физлиц от 1го евродоллара, правда, разнесено во времени - сначала больше 1 млн, потом меньше, но сути это не меняет, опять же - мы опираемся на Укр законы, а с зарубежа оно может раньше начать поступать
с ПДВ/ПДФО и кто там ТС - может не физособа а ИИ в виде Entity AG/GmbH не разбирался
V2 усе перечитав і так і не зрозумів з якої причини заблокували 200к гривен коштів кліента? чи Є суми 200к гривень НАДТО ВЕЛИКА?(десь читав що до 400тис не треба ніякого підтвердження джерел надходженя ) чи з подвійного податкового резидентства( так зрозуміло що в Німеччині всі податки сплачені) ? чи з різниці в інвестуванні між фіз особою та юрособою ? хотілося б пояснень від ФІНМОНІТОРІНГА ТА ЮРИСТІВ ТА ВІД САМХ ФАХІВЦІВ ICU... тільки сам схотів власти в військові ОВДП 200К ГРИВЕНЬ БО НЕ ВСТИГ НАКУПИТИ ГОТІВКОВОЇ ВАЛЮТИ...А САМ НЕДАВНО ВИЙЩОВ НА ПЕНСІЮ ОСЬ ТАКИМИ ДОВІДКАМИ ВІДБИВАЮТЬ УСЮ ОХОТУ ДО ІНВЕСТУВАННЯ
подайте 5ДР, в наступному році подайте декларацію про майно, вкажіть іноземні доходи
я то зроблю, а держслужбовці та корупціонери це почнуть робити?
Якщо ви ще не зрозуміли то вам інвестувати в Україні по документам німеччини якщо вони у вас є, і надавати документи про походження коштів з їх органів, або не інвестувати в Україні на фондовій біржі. Бо у вас проблеми з комплаєнсом.
Якщо ви ще не зрозуміли, то нагадую: Я НАДАВ ДОКУМЕНТИ ПРО ПОХОДЖЕННЯ КОШТІВ. ВИПИСКУ З БАНКУ ТА РАХУНКИ КЛІЄНТАМ НА ТІ САМІ СУМИ!
Банк - це орган? Чому виписка про % за депозитами з українського банку приймається (як ви пишете), а з німецького ні?
stuermer01 з вами нема про що більше говорити, ви не розумієте різницю між випискою в банку що у вас ці гроші були на рахунку, і між тим що ці гроші легальні (про них знає ДПС, бо було прозвітовано або роботодавцем, або податковим агентом, або вами якщо ви фоп.)
Те що у вас є гроші це всім вже ясно, вас питають звідки вони у вас на банк. рахунках, якщо ви не можете пояснити звідки - значить вони набуті незаконно, бо не було сплати податків.
Чиновники і так подають декларації, всі навіть галімі голови сільських рад. Періодично когось ловлять, бо для них це кримінальна відповідальність. А у вас просто 200к заморозили.
В когось ще були проблеми з отриманням довідок ОК5-ОК7 чз Дію? В мене вже другий тиждень одне й те саме - неможливо отримати інформацію від пенсійного фонда - зверніться пізніше...
Пишуть, що в мене "перелімит" ~129 тис. грн. Цифри на цьому скриншоті "від фонарю" (так само як і цифри дохідності облігацій в кабінеті ICU-Trade).
Бо: 1. залишок на рахунку інший! 2. ніяких пояснень, після якої суми поповнення треба підтвердження (те, що ви запитуєте) - нема! 3. ніяких розрахунків, що вони врахували, а що ні. 4. ніяких обґрунтувань, чому вони це не врахували.
Тобто повний бардак.
Зараз закінчився ще один депозит, та я його перевів до них.
Приходить мейл від них:
Після поповнення рахунку ваші інвестиції перевищили ліміт коштів, які потребують підтвердження походження.
Просимо надіслати скан-копію або фото документів про джерела походження коштів на суму перевищення ліміту в 378 825,17 грн. на e-mail onboarding@icu.ua. Перелік документів, які можуть бути прийняті для підтвердження доходів, ви можете переглянути за посиланням.
До надання документів перевищений ліміт коштів буде відображатися в ICU Trade у статусі «заблокований».
Не переймайтеся - ваші кошти в безпеці. У разі ненадання документів після вашого розпорядження вони будуть повернені на ваш банківський рахунок.
Знов ніяких пояснень, чому саме ця сума перевищує ліміт. Потім надіслав їм банк. виписку та рахунок на ~6 тис. Євро. Після цього сума непідтверджених коштів стала ~200 грн. Чому?? Ніяких пояснень. Бо все "понарошку". Тільки вигляд належний, тільки фасад.
adj написав:stuermer01 з вами нема про що більше говорити, ви не розумієте різницю між випискою в банку що у вас ці гроші були на рахунку, і між тим що ці гроші легальні (про них знає ДПС, бо було прозвітовано або роботодавцем, або податковим агентом, або вами якщо ви фоп.)
Те що у вас є гроші це всім вже ясно, вас питають звідки вони у вас на банк. рахунках, якщо ви не можете пояснити звідки - значить вони набуті незаконно, бо не було сплати податків.
Чиновники і так подають декларації, всі навіть галімі голови сільських рад. Періодично когось ловлять, бо для них це кримінальна відповідальність. А у вас просто 200к заморозили.
Я вам в 10 раз повторюю, що я не просто гроші на рахунку показую, а операції безготівкового переказу певних сум від клієнта мені на рахунок! Там вказана назва фірми, яка переказала кошти. Так само я надаю їм відповідний до транзакції рахунок на цього самого клієнта! Суми на рахунках та назви клієнтів співпадають.
Корупціонери кешем поповнюють свої рахунки на міліони. В них нема таких виписок про безготівкове поповнення, як в мене! Ці операції безготівкового поповнення рахунку і є підтвердження походження коштів.
10/9/9 написав:stuermer01: На яку загальну суму придбано облігацій? Тому що, наприклад, якщо всього на 200тисяч - це не так і багато. Але якщо 10 раз по 200тисяч - це 2 мільйона, і тоді, логічно, виникає питання, а звідки 2 мільйона?
Дуже гарне обґрунтування, в стилі ICU. Дуже прикро, але я не хочу вам суму називати.