Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Це нікого не цікавить, як ви не можете зрозуміти? Треба показувати те що за ці гроші були сплачені податки, тобто ви повідомили про цей дохід податкову, і податкова надає вам у відповідь довідку що ця сума відома податковій (відповідно по ним були сплачені податки). Тоді ці гроші стають легальними.
Ви ж взяли довідку про доходи, і якщо ви надали таку довідку (ту що ви постили тут раніше) в ICU то це позор, там за 2016-2020 кешбек на 600 грн і 100 грн виграш, і 100к вийняті з уставного капіталу як я розумію. Плюс до такої довідки додати ще ваш тон, як ви пишите і одразу зрозуміло що фін. мон ви не пройдете.
Тому що вас запитали досить конкретну річ, підтвердіть що у вас ці гроші є ЗАКОННО. Відповідно не просто що у вас вони є на рахунках десь у банках, а ВОНИ ЗАКОННІ.
Наведу приклад вам і всім хто читає цю гілку і не розуміє чому ICU до вас пристав.
Уявимо, є індивідиум який пограбував пенсіонера десь в забитому селі, не було ні свідків, нічого, але у цього пенса було 2 млн. грн готівкою вдома. Він її вкрали. Заяви в поліцію не було, пенс пропав.
Далі цей індивідиум живе і припіває, хоче купити облігації. Він берете відкриває 20 рахунків в банках, і заливаєте туди по +/- 100к грн.
Далі переказує 20-ма платежами СЕПом на ICU щоб купити облігації. А на питання від фін.мону надаєте виписку з банків - дивіться, це ж мої гроші, зарахуйте.
Другий приклад, є людина яка продає наркотики, зброю, наводить російські ракети і отримує кеш. Далі вона хоче купити ОВДП, через ICU і повторяє трюк зверху.
І додайте ще сюди "анонімну" довідку про доходи де нічого немає за роки. Яка буде реакція фін. мону?
Тим більше якщо ви ведете господарську діяльність закордоном, маєте всі документи, виписки з закордону, а реєструєтесь як Українець. Це теж мутно.
У вашому випадку вам треба зареєструватись як резидент німеччини, і надати всі доки з німеччини.
А ще ви пишите про схематоз Український, далі пишите що ви резидент німеччини, а ви знаєте що наші ОВДП не обкладаються податком лише в Україні? Податки ж ви платите в німеччині судячи по тому що ви писали раніше, відповідно не забудьте задекларувати їх там.
А якщо б ви зареєструвались як резидент німеччини то ICU відповідно до CRS скоріше за все сповістило б ваш локальний такс офіс що у вас є операції в Україні і навіть надали б інформацію про стан рахунку на початок і кінець періоду, по якому можна було б зрозуміти скільки грошей ви самі поклали в ICU а скільки "набігло" відсотками, і скільки ви недоплатили в Німеччині.
І на цій ноті я завершую цей дурний флуд. В ньому і так буде багато відповідей для тих хто зайде в гілку познайомитись і з брокером і з процедурою фін. мону, і навіть для тих Українців які вже легалізувались закордоном і захочуть інвестувати в Україну.
10/9/9 написав:stuermer01: На яку загальну суму придбано облігацій? Тому що, наприклад, якщо всього на 200тисяч - це не так і багато. Але якщо 10 раз по 200тисяч - це 2 мільйона, і тоді, логічно, виникає питання, а звідки 2 мільйона?
Дуже гарне обґрунтування, в стилі ICU. Дуже прикро, але я не хочу вам суму називати.
Коли немає вихідних даних, читаєш про 200тисяч.
І думаєш, це ж лише 200тисяч - це пособіє по безробіттю у Німеччині за 10місяців (500 євро х 10 місяців), тобто пособіє німецького БОМЖА (біженця без власного житла).
А потім додається інформація про декілька операцій з переведення коштів на рахунок, і бачиш, що загальна сума вже не 200тисяч, і навіть не 400тисяч, а можливо мільйон, чи декілька мільйонів, і це вже далеко не пособіє бомжа, однозначно.
Це нікого не цікавить, як ви не можете зрозуміти? Треба показувати те що за ці гроші були сплачені податки, тобто ви повідомили про цей дохід податкову, і податкова надає вам у відповідь довідку що ця сума відома податковій (відповідно по ним були сплачені податки). Тоді ці гроші стають легальними.
Ні. В цивілізованому світі банковської виписки та відповідного рахунку достатньо.
Ви ж взяли довідку про доходи, і якщо ви надали таку довідку (ту що ви постили тут раніше) в ICU то це позор, там за 2016-2020 кешбек на 600 грн і 100 грн виграш, і 100к вийняті з уставного капіталу як я розумію. Плюс до такої довідки додати ще ваш тон, як ви пишите і одразу зрозуміло що фін. мон ви не пройдете.
"позор" та "тон" - це не юридичні поняття))
Наведу приклад вам і всім хто читає цю гілку і не розуміє чому ICU до вас пристав. Уявимо, є індивідиум який пограбував пенсіонера десь в забитому селі, не було ні свідків, нічого, але у цього пенса було 2 млн. грн готівкою вдома. Він її вкрали. Заяви в поліцію не було, пенс пропав. Далі цей індивідиум живе і припіває, хоче купити облігації. Він берете відкриває 20 рахунків в банках, і заливаєте туди по +/- 100к грн. Далі переказує 20-ма платежами СЕПом на ICU щоб купити облігації. А на питання від фін.мону надаєте виписку з банків - дивіться, це ж мої гроші, зарахуйте.
Бред. Таке в голову може прийти тільки кримінальнику та схематознику. В вашому "прикладі" відсутне безготівкове поповнення банківського рахунку. Тому цей аргумент не проходить.
Другий приклад, є людина яка продає наркотики, зброю, наводить російські ракети і отримує кеш. Далі вона хоче купити ОВДП, через ICU і повторяє трюк зверху.
Див. вище.
І додайте ще сюди "анонімну" довідку про доходи де нічого немає за роки. Яка буде реакція фін. мону?
Я цю довідку фінмону не надавав. Нею не можна нічого підтвердити.
Тим більше якщо ви ведете господарську діяльність закордоном, маєте всі документи, виписки з закордону, а реєструєтесь як Українець. Це теж мутно.
Це не заборонено. Я і є Українець. Нічого тут мутного, ви не володієте знаннями, а беретеся консультувати.
У вашому випадку вам треба зареєструватись як резидент німеччини, і надати всі доки з німеччини.
Що в вашому розумінні "зареєструватись як резидент німеччини"?
А ще ви пишите про схематоз Український, далі пишите що ви резидент німеччини,
Я не податковий резидент німеччини, я податковий резидент україни. "Податковий резидент" та просто "резидент" це не одне й те саме.
а ви знаєте що наші ОВДП не обкладаються податком лише в Україні? Податки ж ви платите в німеччині судячи по тому що ви писали раніше, відповідно не забудьте задекларувати їх там.
Знаю. Податки я плачу частково в німеччині, частково в україні. Українські доходи я не маю декларувати в німеччині, бо я податковий резидент україни.
А якщо б ви зареєструвались як резидент німеччини то ICU відповідно до CRS скоріше за все сповістило б ваш локальний такс офіс що у вас є операції в Україні і навіть надали б інформацію про стан рахунку на початок і кінець періоду, по якому можна було б зрозуміти скільки грошей ви самі поклали в ICU а скільки "набігло" відсотками, і скільки ви недоплатили в Німеччині.
я податковий резидент україни.
і навіть для тих Українців які вже легалізувались закордоном і захочуть інвестувати в Україну.
я "легалізувався" в німеччині 22 роки тому назад. Ви не володієте знаннями, а беретеся консультувати.
Востаннє редагувалось stuermer01 в Нед 22 жов, 2023 14:33, всього редагувалось 1 раз.
Тобто ICU не дає можливості інвестувати чесно зароблені кошти в воєнні облігації та підтримувати армію.
Складається враження, що існує негласне розпорядження, "не пущати" починаючи з певної суми інвестування простих депозитчиків заробітчан в "елітний клуб".
stuermer01 написав:Ні. В цивілізованому світі банковської виписки та відповідного рахунку достатньо.
У нас в країні банківська таємниця. І податкова немає доступу до ваших рахунків. Саме тому у нас процвітає P2P тоді як в нормальних країнах такого немає. І саме тому банківська виписка нічого не пояснює про походження коштів.
stuermer01 написав:Бред. Таке в голову може прийти тільки кримінальнику та схематознику. В вашому "прикладі" відсутне безготівкове поповнення банківського рахунку. Тому цей аргумент не проходить.
Так ви себе і ведете як схематозник, поповнюєте рахунок брокера кусками по 200к ніби пробуєте обійти фін. мон. (дроблення). Що заважає покласти 100к в касі одного банку, СЕПнути на інший банк 100к і з нього вже СЕПнути на ICU? Та нічого, суть не міняється - треба довідку про доходи що ці гроші що ходять між рахунками задекларовані і "чисті", а не в процесі відмивання.
stuermer01 написав:Нічого тут мутного
Окей, звісно нічого мутного, зареєструватись як резидент України, будучи резидентом іншої країни, щоб уникнути оподаткування в новій країні резиденства. Це норм.
stuermer01 написав:Що в вашому розумінні "зареєструватись як резидент німеччини"?
При відкритті рахунку для інвестування надати посвідку на проживання(або паспорт), ІПН, адресу країни вашого теперішнього резиденства. І далі для проходження фін.мону надати відповідні документи які відносяться до вас як резидента тієї країни.
stuermer01 написав:Я не податковий резидент німеччини, я податковий резидент україни. "Податковий резидент" та просто "резидент" це не одне й те саме.
Ви ж раніше казали що веде господарську діяльність в німеччині, тобто надаєте якісь послуги, платите ПДВ. Невже не є податковим резидентом, не отримали там навіть ІПН? Смішно.
stuermer01 написав:Податки я плачу частково в німеччині
Ви ж лише резидент, і не податковий рездинет, ви не маєте платити податки в німеччині тожі Або просто пишете щось що немає відношення до реальності.
stuermer01 написав:я податковий резидент україни
Нащо тоді платите податки в німеччині, і чому не подаєте декларацію про доходи фіз. особи?
stuermer01 написав:я "легалізувався" в німеччині 22 роки тому назад.
Тобто ви вже давно податковий резидент Німеччини? Чи, маєте ІПН, і справно платите всі податки які треба в Німеччині? --- З наступного року всі випадки "проваленого" фін. мону. в Україні будуть відправлятись в податкову. https://www.youtube.com/watch?v=Tnq1CgIf8yU
stuermer01 написав:Ви не володієте знаннями, а беретеся консультувати.
Саме тому у нас процвітає P2P тоді як в нормальних країнах такого немає.
Абсолютно згоден. Через Р2Р гуляють брудні гроші. При переказах "на карту" не треба навіть вказувати призначення платежу. І не видно хто відправник. Але ж в мене офіційні европейські банківські безготівкові перекази SEPA! Там все вже під контролем і без моєї участі!
ЦЬОГО ТОЧНО НЕ ЗНАЄ УКРАЇНСЬКИЙ ФІНМОН! БО В НИХ В НИХ В ГОЛОВІ АНОНІМНІ ПЕРЕКАЗИ P2P З КАРТКИ НА КАРТКУ!
В SEPA ПЕРЕКАЗАХ ВЖЕ ВСЕ ПРОМОНІТОРЕНО!
Так ви себе і ведете як схематозник, поповнюєте рахунок брокера кусками по 200к ніби пробуєте обійти фін. мон. (дроблення). Що заважає покласти 100к в касі одного банку, СЕПнути на інший банк 100к і з нього вже СЕПнути на ICU? Та нічого, суть не міняється - треба довідку про доходи що ці гроші що ходять між рахунками задекларовані і "чисті", а не в процесі відмивання.
Так депозити такими "кусками" відкривалися, бо сума гарантування вкладів така була! Відповідно вони і закінчуються такими сумами з процентами.
В 100 раз, я не міжбанківські перекази надаю! Відправник - не банк юрособи, а юрособа сама! Розберіться з цим. Там нема ніяких ланцюгових переказів та дроблення. Як депозит закінчився так я його і переказав, разом з процентами.
А німецькі виписки- це европейські перекази SEPA. Вони без комісії. Там все вже під контролем і без моєї участі! Що ви розумієте під "СЕПнути"? В Україні нема SEPA переказів, бо вона не в EU.
ЦЬОГО ТОЧНО НЕ ЗНАЄ УКРАЇНСЬКИЙ ФІНМОН! БО В НИХ В НИХ В ГОЛОВІ АНОНІМНІ ПЕРЕКАЗИ P2P З КАРТКИ НА КАРТКУ!
В SEPA ПЕРЕКАЗАХ ВЖЕ ВСЕ ПРОМОНІТОРЕНО!
При відкритті рахунку для інвестування надати посвідку на проживання(або паспорт), ІПН, адресу країни вашого теперішнього резиденства. І далі для проходження фін.мону надати відповідні документи які відносяться до вас як резидента тієї країни.
Так я так і зробив.
Ви ж раніше казали що веде господарську діяльність в німеччині, тобто надаєте якісь послуги, платите ПДВ. Невже не є податковим резидентом, не отримали там навіть ІПН?
Нащо тоді платите податки в німеччині, і чому не подаєте декларацію про доходи фіз. особи?
Тобто ви вже давно податковий резидент Німеччини? Чи, маєте ІПН, і справно платите всі податки які треба в Німеччині?
Звісно маю німецький ІПН, але податкове резидентство наступає після 6 міс. знаходження в країні, а не через ІПН. (Ви можете американський TIN отримати, але не станете через це амер. податковим резидентом.) В мене воно роками не наступає. Бо роботи нема! ПДВ я сплачую в німеччині незалежно від податкового резидентства - якщо грощі зароблені там.
Просто зверніться до податкового юриста. Ви проспали нульову декларацію, з наступного року фін. мон ще посилять, будете платити 18% + 1.5% + пеню, з усього що вище задекларованих вами грошима.
stuermer01 написав:Ні. В цивілізованому світі банковської виписки та відповідного рахунку достатньо.
У нас в країні банківська таємниця. І податкова немає доступу до ваших рахунків. [quote="5637713:stuermer01"]
И поэтому банк на свое усмотрение может перенять функции налоговой, СБУ, ДБР и других следственных органов?Деньги снятые/пересланные СЕП со своего счета вообще-то уже легальные.(Их легальность по уже сути подтверждена тем банком откуда они пришли).Четко видно от кого они поступили в данную конкретную контору(ИКУ). Всё, контора увидела что деньги из банка, дальше как они туда попали это уже вопрос того банка, а не конторы.Копание до седьмого колена, это уже точно не функция и тем более не полномочия конторы.И даже не налоговой, если это не чиновник(хотя и тут только частично).Это вопросы соответствующих следственных органов при соответствующем заведены уголовном деле. Просто финмониторинг финансовых организаций почему-то решил что он всемогущий и ему все должны.Закончится это как обычно противоположным.И даже и не поймут, чего это клиентов нет.Так как все в тени окажутся.
Госчиновники миллионы долларов взятки получают, а у нас как всегда пенсионеров щемят.За государственные облигаци )))
посетитель написав: В цивілізованому світі банковської виписки та відповідного рахунку-фактури достатньо.
У нас в країні банківська таємниця. І податкова немає доступу до ваших рахунків.
И поэтому банк на свое усмотрение может перенять функции налоговой, СБУ, ДБР и других следственных органов?Деньги снятые/пересланные СЕП со своего счета вообще-то уже легальные.(Их легальность по уже сути подтверждена тем банком откуда они пришли).Четко видно от кого они поступили в данную конкретную контору(ИКУ). Всё, контора увидела что деньги из банка, дальше как они туда попали это уже вопрос того банка, а не конторы.Копание до седьмого колена, это уже точно не функция и тем более не полномочия конторы.И даже не налоговой, если это не чиновник(хотя и тут только частично).
Правильно, це так має бути. Це банк мав все робити. Але там було б дійсно перекладання з одного банку в інший до 7го коліна. Бо я перекладав депозити туди, де % був вище. Хто ж цим хоче займатися!
Просто финмониторинг финансовых организаций почему-то решил что он всемогущий и ему все должны.
Вони беспорадні, не знають що робити, тому і пояснень не надають. А беруть і блокують про всяк випадок. Тількі що по "Радіо НВ" інтерв'ю про закон про ПЕПів було. Там так само не знають як тих ПЕПів визначати та моніторити.
Госчиновники миллионы долларов взятки получают, а у нас как всегда пенсионеров щемят.За государственные облигаци )))
adj написав::D Просто зверніться до податкового юриста. Ви проспали нульову декларацію, з наступного року фін. мон ще посилять, будете платити 18% + 1.5% + пеню, з усього що вище задекларованих вами грошима.
А чому це я маю платити 18% + 1.5% + пеню з офіційно зароблених грошей, на які я вже сплатив податки??
Нульова декларація - це як амністія. Це було зроблено для легалізації брудних або неофіційно зароблених грошей. Якби я її подав, то я би цим підтвердив, що ці гроші були зароблені в тіні. Я не вхожу в цільову групу нульової декларації.
Я надав ICU офіційного листа, в якому зазначено, що на всі ці гроші вже були сплачені податки та соц. відрахування.