Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14001401140214031404 ... 2916>
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 19:51

Re: Еміграція, заробітчанство

https://www.epravda.com.ua/news/2023/10/21/705715/
Дефіцит бюджету США зріс на 23% у 2023 році, досягнувши 1,7 трильйона доларів
https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_o ... ted_States
Об'єм економіки США у 2023 - $26.854 трильйона.
Таким чином дефіцит бюджету сягне 6,33% від ВВП. Це дуже багато, враховуючи що ще є дефіцити місцевих бюджетів.
Обслуговування держборгу в 129 % від ВВП під 5% - Це більше 6% від ВВП. Таким чином, якщо в США не залишиться поточна висока ставка, про що попереджає ФРС, то, без зміни податків, дефіцит федерального бюджету сягне 10% від ВВП. Очевидно, що перед виборами податки не підвищуватимуть. Хто б не був наступний президент США - перед ним стоятиме питання врізати витрати або підняти податки.

Тобто плюшки, про які писав rjkz, тіпа Медіккеа, або вищої освіти за 25 тис. доларів, отримання пенсії за 15 років стажу та догляду за людьми похилого віку залишаться у минулому, або податки будуть підняті так як в Європі. Відкласти із зп можна буде якихось 100$ на місяць.

Іпотека вже суттєво подорожчала. Впали продажі Тесла - бо значно підвищилися місячні виплати за нові тачки. І це ж лише початок.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 20:19

Shaman написав:ніхто не забороняє нікому емігрувати - звісно з врахуванням обмежень під час війни. але трохи втомили розповіді, що треба емігрувати обов'язково, бо жити в Україні неможливо.

й наші найпалкіші агітатори-емігранти - або заробили чималі гроші в Україні (чи принаймні кажуть, що заробили :)), або відносяться до тієї ж касти ІТшників, які заробляють добре. якщо хтось думає, що на посаді касира biedronka чи навіть Wallmart буде добре жити, він дуже помиляється (особливо при відсутності власного житла). якраз умовним касирам емігрувати нема сенсу від слова зовсім.

якраз умовним касирам є сенс
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 20:22

Denik написав:https://www.epravda.com.ua/news/2023/10/21/705715/
Таким чином дефіцит бюджету сягне 6,33% від ВВП. Це дуже багато, враховуючи що ще є дефіцити місцевих бюджетів.
Обслуговування держборгу в 129 % від ВВП під 5% - Це більше 6% від ВВП. Таким чином, якщо в США не залишиться поточна висока ставка, про що попереджає ФРС, то, без зміни податків, дефіцит федерального бюджету сягне 10% від ВВП. Очевидно, що перед виборами податки не підвищуватимуть. Хто б не був наступний президент США - перед ним стоятиме питання врізати витрати або підняти податки.

Тобто плюшки, про які писав rjkz, тіпа Медіккеа, або вищої освіти за 25 тис. доларів, отримання пенсії за 15 років стажу та догляду за людьми похилого віку залишаться у минулому, або податки будуть підняті так як в Європі. Відкласти із зп можна буде якихось 100$ на місяць.

Іпотека вже суттєво подорожчала. Впали продажі Тесла - бо значно підвищилися місячні виплати за нові тачки. І це ж лише початок.

і знову крах долара не дає Деніку спокійно спати,
давайте візьмем бенчмаркінг і порівняєм,
наприклад когось і БРІКС.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 20:23

Faceless написав:Тобто набрехав на кілька сторінок, а коли просять аргументи - то хамство, то нема часу. Все з вами ясно

Давайте факти про "набрехав". Я тут декілька раз приводив ціни і посилання на оголошення.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 20:31

Denik написав:Тобто плюшки, про які писав rjkz, тіпа Медіккеа, або вищої освіти за 25 тис. доларів, отримання пенсії за 15 років стажу та догляду за людьми похилого віку залишаться у минулому, або податки будуть підняті так як в Європі. Відкласти із зп можна буде якихось 100$ на місяць.

Не радійте так бризкаючи слюнами, бо можуть порізати Україні допомогу. Он вже навіть в Канаді люди обговорюють чарівне весілля наших молодих чиновників.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 20:38

BIGor написав:
  Denik написав:Тобто плюшки, про які писав rjkz, тіпа Медіккеа, або вищої освіти за 25 тис. доларів, отримання пенсії за 15 років стажу та догляду за людьми похилого віку залишаться у минулому, або податки будуть підняті так як в Європі. Відкласти із зп можна буде якихось 100$ на місяць.

Не радійте так бризкаючи слюнами, бо можуть порізати Україні допомогу. Он вже навіть в Канаді люди обговорюють чарівне весілля наших молодих чиновників.

Мене той хайповик, якщо серйозно, вже почав пвдзайопувати. То весілля хіба україномовних канадців могло зацікавити.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 21:52

Bolt написав:
  BIGor написав:

Мене той хайповик, якщо серйозно, вже почав пвдзайопувати. То весілля хіба україномовних канадців могло зацікавити.

а в Канаді немає мільйонерів? :shock:
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 22:12

Shaman написав:
  Bolt написав:
  BIGor написав:Не радійте так бризкаючи слюнами, бо можуть порізати Україні допомогу. Он вже навіть в Канаді люди обговорюють чарівне весілля наших молодих чиновників.

а в Канаді немає мільйонерів? :shock:

Дурне питання. Якщо ти дивився відео - то побачив що там мова йде про весілля двох молодих українських чиновників доларових мільйонерів.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 22:32

ЛАД написав:
  Faceless написав:
ЛАД написав:.........
Какой смысл обсуждать в этой ветке возможности программистов и пр., которые представляют весьма узкий слой украинских граждан? Они не делают погоду ни в эмиграции, ни в заробитчанстве. Принимать меры для того, чтобы программисты не эмигрировали, необходимо. Но для этого нужны совсем другие подходы, отличные от всех остальных.
А чого їх не можна обгоаювати, тим паче тут є представники?
Якщо хочете, можете когось з інших галузей обговорити, почитаємо

Я не писал: "не можна". Написал: "Какой смысл?"
И написал о других.
И тут же читаю в посте Bolt цитату:
якщо хтось думає, що на посаді касира biedronka чи навіть Wallmart буде добре жити, він дуже помиляється (особливо при відсутності власного житла). якраз умовним касирам емігрувати нема сенсу від слова зовсім.

Спорить с глупостью (хотя вряд ли это глупость, скорее, плохая пропаганда)?
И тут же:
наші найпалкіші агітатори-емігранти - або заробили чималі гроші в Україні (чи принаймні кажуть, що заробили :)), або відносяться до тієї ж касти ІТшників, які заробляють добре

Здесь очень маленькая выборка эмигрантов - всего несколько человек. Судить по ней...
Среди людей, которых я знаю (а это несколько больше), уехали как раз не те, которые "або заробили чималі гроші в Україні..., або відносяться до тієї ж касти ..., які заробляють добре".

У людей тут бурная фантазия.
То я кого-то намеренно завлекал в США (не знаю с какими целями).
То я в Украине заработал столько денег, сколько в США не заработаю.
То что я вывез чемоданы денег.
То агитирую всез эмигрировать. Опять-же не понятно зачем мне это.

Фантазии на то, что эмигрируют далеко не всегда ради денег.
Что для кого-то деньги - это не цель, а один из инструментов достижения целей (цель может быть ведь и не одна).
Что у тех, у кого получилось что-то в Украине может что-то получиться и в другом месте.
Что среди миллионов людей по всему миру есть и те, кто уехал от бедности и ...и других. Сколько состоятельных (я сейчас не про себя) людей уехало из Украины.
Тут Ричи удивлялся - как состоятельный его знакомец с воодушевлением гоняет траки по СЩА? Да так вот. ЕСли человеку это нравится? Если у него ничего в Украине не менялось, жизнь превратилась в один непрекращающийся "День сурка"?
Водитель у него? 3 к квартира и БМВ? Ну и что дальще?
Чувак может решил прожить еще одну жизнь пока не спился от скуки.
Тут кстати на форуме был один персонаж когда-то, которому приписывали немалое состояние и высокий пассивный доход.
У меня было общение с этим персонажем в плане эмиграции. С одной стороны "А что я там буду делать? Траки гонять?", а с другой " А что мне тут делать? Бухать?".
Насчет "траки гонять" и тп, да, тут Ричи прав. Меняются мозги после приезда.
Тут просто соверщенно другие ценности и ментальность. "Щеки надувать" - это как раз то, что надо оставить в Украине.
Не дело в "кредитном рейтинге" и каких-то других не понятных для жителей Украины вещах. Просто это другая игра, по другим правилам.
Подруга когда-то приехала в гости. Давно уехала из Киева. Собралось несколько семей с кем она раньше общалась. Стол накрыли, ездили гулять по Киеву.
Среди всех нас она выглядела самой бедно одетой. Хотя на тот момент (начало 2010-х) ее зарплата была в районе 7+куе в месяц медсестрой в НЙ. Без косметики, хотя когда-то "даже мусор выносить выходила накрашенной" (с).
И ...совершенно не употребляла алкоголь. Это был шок. Все издевались над ней.
Меняются люди. Другая жизнь, другое общество, другие цели и ценности.
И это все пытаются критиковать те кто никогда это не пробовал.
Со своей колокольни. Со СВОИМ менталитетом и своими ценностями.
Я это пишу тут уже не первый раз и не надеюсь, что буду понят. Потому что и я уже другой.
Почему есть некоторый процент, кто возвращается? Потому что не могут поменять свои догмы и понять, что ОНИ приехали в другую страну, а не она приехала к ним.
Я не буду спорить, что что-то в Украине лучше (так оно и есть), но в другом месте оно просто ПО ДРУГОМУ. Иногда через ж0пу, но так как есть.
Насколько большое значение имеет что в Украине можно просто за 10 гривен купить стартовый пакет мобильного оператора на кассе в магазине, а в США это некоторый гемор? Что с того, что в Привате счет открыть -час времени, а тут это несколько дней? Насколько критично что окна открываются вверх? Да даже то, что дома из овнаипалок? Я могу долго продолжать, меня некоторые вещи вначале шокировали, а потом перестал обращать внимание (например, офис педиатра, к которому ездят даже из других штатов (близлежащих) в подвале частного дома с деревяной лавкой вдоль стены и мусорным контейнером рядом с этой лавкой. Не, я привык к Медикому с его дорогими ремонтами. Только в том Медикоме мне за 3 визита и хождения по 3-м разным врачам и анализам крови так и не поставили диагноз. А тут в подвале (да, у моих детей тоже педиатр в подвале частного дома, но без мусорного контейнера) доктор берет мазок у ребенка и через пять минут есть результат - ангина, грипп или какой- то другой вирус или бактериальная инфекция.

Люди вон в Таиланд переезжают, а там, говорят, мадамы с кадыками на каждом шагу. :oops:
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5478 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 22:36

Denik написав:https://www.epravda.com.ua/news/2023/10/21/705715/

Капец как страшно жить.
Надо срочно рассказать всем вокруг, что мы живем в ППЦе и только школьник на киевском форуме знает как тяжело нам жить. Может ему мама сказала или старшая сестра.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5478 раз.

Профіль

10
5
7
  #<1 ... 14001401140214031404 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти