Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
mustbe написав:Таблица закрыта из-за бессмысленного флуда в теме её Обсуждения. Я предупреждал. Заколебали флудеры, засырают любую тему своими никому не нужными словоизлияниями
Но что вы как ребёнок. Мы ведь обсуждаем все нюансы и таблицы и где как выдают валюту, какими купюрами. Флуд - это если бы мы здесь обсуждали цены в ТЦ... А так пипец... Никто ведь не обсуждает, что вы напрасно всё это делаете. Последний раз обитчивых встречал в школе, лет 40 назад.
Це ще з першого закриття прогнозована подія - привертання уваги, провокування гнівних повідомлень. Особисто веду картки для кожного банку, де занотовую нюанси і особливості, ще з відкриття кредитних карток. І скажу, що в темі користі більше від досвіду, яким діляться форумчани. З цього досвіду, до речі, і наповнювалась таблиця. Я бачу маніпуляцію. Але ситуація патова - табло чи є, чи про нього забули. Автор може закрити усі таблиці і що? Все залишиться як було, не буде тільки таблиці і повідомлень, що в ній треба змінити. Життя продовжується.
nik20100 написав:sergbigboss В чем смысл вашего сообщения? Имхо логично отвечать в теме самого банка на такие вопросы, а эту тему оставить на вопросы непосредственно ПОКУПКИ валюты
nik20100 написав:sergbigboss В чем смысл вашего сообщения? Имхо логично отвечать в теме самого банка на такие вопросы, а эту тему оставить на вопросы непосредственно ПОКУПКИ валюты
А СНЯТИЕ валюты не важно? Только ПОКУПКА?
Как его провести в техническом плане (с минимальными комиссиями, хитростями и тп да - нужно) наличие самих купюр в кассе банка - вопрос темы самого банка
А СНЯТИЕ валюты не важно? Только ПОКУПКА?
тут ці теми не обговорюються, вже таблицю закрили через подібні дописи вище
Hotab написав:Як у ПУМБа з євро? Хочу потрохи заходити в євро з поточних гривневих доходів, а також переганяти наявний зелений долар через гривню (конверти) в євро. Втомила мене ця канітєль з кольорами доларів. Наявний синій долар не трону, ну і доларові доходи його будуть і так поповнювати.
У пумба все нормально з доларом, він там завжди синій бо пумба їх завозить.
spiridonwot написав:Investor_K Вроде все работает, и 200к и 50к. Кстати, райф анонсировал в приложении скорое вступление в клуб 50к, если это конечно будет кому-то интересно с их курсом.
херня с курсом и финоменом, там у них идёт по нарастающей, а не 400тыс в мес., как говорят в отделении а потом смс, про финомин присылают.
Про курс не зрозумів. Досить кошерний. Якщо у райфі два місяці підряд на усю їхню 205кгрн пачку розмістить, можливо вже й встрять ногами в жир на фінмоніторинг ?