Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 53505351535253535354 ... 14627>
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 02:09

beee написав: А что можно сделать против людей с оружием?

Революцію гідності
  beee написав:реформы невозможны снизу митингами. Это уже и так должно быть понятно по трём майдана, где я был лично

Та невже?.. Досі при Кучмі живемо?
sergey_sryvkin

Подякував: 630 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 02:12

trololo написав:а мова йде про те, що можна було б зробити з нашого боку для запобігання війни. я впевнений - що нічого (окрім здатися)

Зробити ціну неприйнятною.
Озброюватися.
sergey_sryvkin

Подякував: 630 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 04:05

drevlyanin написав:
  ЛАД написав:1. Что-то не вижу "свежих идей" и людей, которые бы их высказывали.
2. Не напомните, когда это произошло: "керівництво не визнало помилок, зробило паузу в наступі та за допомогою іноземного досвіду та ресурсів(котрі одержало "правильно" розмовляючи з "союзником") цілком змінило тактику"? Смена тактики, действительно, была, а вот всё остальное...

1) А ви вважаєте, що такі ідеї(особливо щодо ведення БД) мають висловлюватися на форумах?
2) Послухайте наприклад у М. Солоніна цикл про війну СД-там все популярно розжовано-і про те, як йшли перемовини з США та що в результаті отримали, і про події на землі та в повітрі Синаю і про роль СССР і ще багато чого.

Мають чи ні, то інше питання.
Я ж не кажу про військові плани. А загальні ідеї можна висловити і на форумі, і будь де.
А взагалі я писав не про форум, а про "людей нагорі" і про ідеї від них.
А про Солоніна... Я не його прихильник.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 04:09

sergey_sryvkin написав:
  trololo написав:а мова йде про те, що можна було б зробити з нашого боку для запобігання війни. я впевнений - що нічого (окрім здатися)

Зробити ціну неприйнятною.
Озброюватися.

1. Якщо це робити, то треба було всі 30 років.
За 2 роки це зробити неможливо.
2. Росія робила це за нафтодолари.
За які гроші це могли робити ми?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 07:12

fler написав:
  Schmit написав:
  fler написав:Війна на моїх очах йде з 2014.

Все вірно.
А коли для вас війна стала неминучою?

Набагато раніше. Десь тоді, коли чф рф хотіли викинути з криму, але не змогли та підписали якусь угоду, що вони залишаються там. Я тоді була ще дуже молода, але чомусь в голові відклалася така страшна думка.

Хм, Ванга Нострадамівна?, зразу і не признав. Де можна почитати ваші катрени? Коли Буданов в Криму відпочиватиме? Коли вже пиво на мацкві будуть за гривні продавати? Хто там наш наступний переможний героїчний боневтік, може пес Патрон?
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 07:29

yanyura написав:Успіх
Вы какую петицию подписали, эту
https://petition.president.gov.ua/petition/185770
или эту
https://petition.president.gov.ua/petition/203452
:?:

iTl

Ету, ету, і також і ету: https://petition.president.gov.ua/petition/206416 (свіжесенька, ще не спечена)
... як співав гурт Мері у пісні “неВіталік”...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 08:49

"Почую кожного!"©))) (але то не цей президент казав) )))

yanyura написав:Успіх
Вы какую петицию подписали, эту
https://petition.president.gov.ua/petition/185770
или эту
https://petition.president.gov.ua/petition/203452
:?:

І ту, і ту - і ще родичам/друзям/знайомим був розіслав на підпис :D

Та будівельник твердо заявляє, що >>>
  budivelnik написав:Звільняти вже призваних на підставі того що вони скількісь відвоювали - ніхто не буде.
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 24 жов, 2023 08:52, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 08:52

Schmit написав:
  fler написав:
  Schmit написав:Все вірно.
А коли для вас війна стала неминучою?

Набагато раніше. Десь тоді, коли чф рф хотіли викинути з криму, але не змогли та підписали якусь угоду, що вони залишаються там. Я тоді була ще дуже молода, але чомусь в голові відклалася така страшна думка.

Хм, Ванга Нострадамівна?, зразу і не признав. Де можна почитати ваші катрени? Коли Буданов в Криму відпочиватиме? Коли вже пиво на мацкві будуть за гривні продавати? Хто там наш наступний переможний героїчний боневтік, може пес Патрон?

Schmit, для вас, зрадолюбів, мої передбачення геть невтішні :mrgreen: Шось не бачу ваших відповідей на мої питання, тож нагадаю:
  fler написав:В світі відбувається не менше 7 збройних конфліктів. Ви за ними слідкуєте та аналізуєте взаємозв'язки та впливи?

Якщо це надто складне питання для вас, можу спростити: який негатив для України несе війна, яку веде Ізраїль?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 10:22

IT vs Army

Hotab написав:flyman ,

Та тут вже вас ціла купа, лякають чим тільки завгодно. Одним жахуном більше, одним менше.

Але сміливу маху не налякати!! Сказав «не вилізу з жулянського підвалу», отже не вилізе!! Нас не перелякати, нас не викурити!!

IT vs Army
https://dou.ua/forums/topic/45590/ Part 1 (можна пропустити, лірика)
https://dou.ua/forums/topic/45622/ Part 2 (можна пропустити також )
https://dou.ua/forums/topic/45822/ Part 3 (вже цікавіше чтиво)
Востаннє редагувалось flyman в Вів 24 жов, 2023 10:35, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 10:32

ЛАД написав:
1) А ви вважаєте, що такі ідеї(особливо щодо ведення БД) мають висловлюватися на форумах?
2) Послухайте наприклад у М. Солоніна цикл про війну СД-там все популярно розжовано-і про те, як йшли перемовини з США та що в результаті отримали, і про події на землі та в повітрі Синаю і про роль СССР і ще багато чого.

Мають чи ні, то інше питання.
Я ж не кажу про військові плани. А загальні ідеї можна висловити і на форумі, і будь де.
А взагалі я писав не про форум, а про "людей нагорі" і про ідеї від них.
А про Солоніна... Я не його прихильник.[/quote]

Добре, ось вам загальна ідея щодо мобілізації: ВР приймає закон(це ж легко, адже у Флер і ко там монобільшість) за яким на будь яку виборну посаду, окрім найнижчої типу депутат сільради, не може претендувати людина, що не пройшла військову службу коротше скажімо 1 року а якщо така особа за життя застала військовий час, то має не менше півроку бути участником БД, (цей термі зменшується у випадку коли війна скінчилася в коротші строки). Норма без виключень в тому числі для жінок! Те ж саме стосується і всіх посад на держслужбі.
Прийняття такого закону переслідує такі цілі:
1) подати населенню сигнал, що захист країни є справою не тільки бідних пересічних;(пригадуємо наскільки часто звучить фраза-чому я маю йти, коли "вони" навіть не збираються)
2) хоча б частково відсіяти від управління країною осіб, котрим її доля байдужа;(професійних "патріотів" тільки в промовах)
3) тактика ВД з часом стане більш "людиноорієнтованою" бо коли командування роздаватиме якісь безпідставні обіцянки та проводитиме як штурми так і оборону, без належної підготовки, існуватиме чимала ймовірність що в тих діях марно загине твій чи когось "повище" близький родич;
4) стимулювати до військової служби в мирний та військовий час найширше коло громадян, бо така служба стає потужним соціальним ліфтом чого зараз практично немає;

Можна бути чиїм завгодно прихильником, але коли людина наводить, для підтвердження своїх слів,
купу цитат з офіційної статистики, причому з обох конфліктуючих сторін; спогади участників подій, також з обох сторін; цитати з розсекречених документів а також багато іншого, то слова такого оповідача можна таки жоча б пийняти до уваги.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

#<1 ... 53505351535253535354 ... 14627>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит, Shaman і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор