ЛАД написав:1. Что-то не вижу "свежих идей" и людей, которые бы их высказывали. 2. Не напомните, когда это произошло: "керівництво не визнало помилок, зробило паузу в наступі та за допомогою іноземного досвіду та ресурсів(котрі одержало "правильно" розмовляючи з "союзником") цілком змінило тактику"? Смена тактики, действительно, была, а вот всё остальное...
1) А ви вважаєте, що такі ідеї(особливо щодо ведення БД) мають висловлюватися на форумах? 2) Послухайте наприклад у М. Солоніна цикл про війну СД-там все популярно розжовано-і про те, як йшли перемовини з США та що в результаті отримали, і про події на землі та в повітрі Синаю і про роль СССР і ще багато чого.
Мають чи ні, то інше питання. Я ж не кажу про військові плани. А загальні ідеї можна висловити і на форумі, і будь де. А взагалі я писав не про форум, а про "людей нагорі" і про ідеї від них. А про Солоніна... Я не його прихильник.
Набагато раніше. Десь тоді, коли чф рф хотіли викинути з криму, але не змогли та підписали якусь угоду, що вони залишаються там. Я тоді була ще дуже молода, але чомусь в голові відклалася така страшна думка.
Хм, Ванга Нострадамівна?, зразу і не признав. Де можна почитати ваші катрени? Коли Буданов в Криму відпочиватиме? Коли вже пиво на мацкві будуть за гривні продавати? Хто там наш наступний переможний героїчний боневтік, може пес Патрон?
Schmit написав:Все вірно. А коли для вас війна стала неминучою?
Набагато раніше. Десь тоді, коли чф рф хотіли викинути з криму, але не змогли та підписали якусь угоду, що вони залишаються там. Я тоді була ще дуже молода, але чомусь в голові відклалася така страшна думка.
Хм, Ванга Нострадамівна?, зразу і не признав. Де можна почитати ваші катрени? Коли Буданов в Криму відпочиватиме? Коли вже пиво на мацкві будуть за гривні продавати? Хто там наш наступний переможний героїчний боневтік, може пес Патрон?
Schmit, для вас, зрадолюбів, мої передбачення геть невтішні Шось не бачу ваших відповідей на мої питання, тож нагадаю:
fler написав:В світі відбувається не менше 7 збройних конфліктів. Ви за ними слідкуєте та аналізуєте взаємозв'язки та впливи?
Якщо це надто складне питання для вас, можу спростити: який негатив для України несе війна, яку веде Ізраїль?
ЛАД написав: 1) А ви вважаєте, що такі ідеї(особливо щодо ведення БД) мають висловлюватися на форумах? 2) Послухайте наприклад у М. Солоніна цикл про війну СД-там все популярно розжовано-і про те, як йшли перемовини з США та що в результаті отримали, і про події на землі та в повітрі Синаю і про роль СССР і ще багато чого.
Мають чи ні, то інше питання. Я ж не кажу про військові плани. А загальні ідеї можна висловити і на форумі, і будь де. А взагалі я писав не про форум, а про "людей нагорі" і про ідеї від них. А про Солоніна... Я не його прихильник.[/quote]
Добре, ось вам загальна ідея щодо мобілізації: ВР приймає закон(це ж легко, адже у Флер і ко там монобільшість) за яким на будь яку виборну посаду, окрім найнижчої типу депутат сільради, не може претендувати людина, що не пройшла військову службу коротше скажімо 1 року а якщо така особа за життя застала військовий час, то має не менше півроку бути участником БД, (цей термі зменшується у випадку коли війна скінчилася в коротші строки). Норма без виключень в тому числі для жінок! Те ж саме стосується і всіх посад на держслужбі. Прийняття такого закону переслідує такі цілі: 1) подати населенню сигнал, що захист країни є справою не тільки бідних пересічних;(пригадуємо наскільки часто звучить фраза-чому я маю йти, коли "вони" навіть не збираються) 2) хоча б частково відсіяти від управління країною осіб, котрим її доля байдужа;(професійних "патріотів" тільки в промовах) 3) тактика ВД з часом стане більш "людиноорієнтованою" бо коли командування роздаватиме якісь безпідставні обіцянки та проводитиме як штурми так і оборону, без належної підготовки, існуватиме чимала ймовірність що в тих діях марно загине твій чи когось "повище" близький родич; 4) стимулювати до військової служби в мирний та військовий час найширше коло громадян, бо така служба стає потужним соціальним ліфтом чого зараз практично немає;
Можна бути чиїм завгодно прихильником, але коли людина наводить, для підтвердження своїх слів, купу цитат з офіційної статистики, причому з обох конфліктуючих сторін; спогади участників подій, також з обох сторін; цитати з розсекречених документів а також багато іншого, то слова такого оповідача можна таки жоча б пийняти до уваги.