Це просто медійна історія, так само, як і відправка на фронт військовополонених. Як і "Свобода расіі" чи РДК. Ніхто за вашого чоловіка воювати не буде.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВ командование вступают генерал Мороз, полковник Грязь и майор Распутица.
![]() І тільки у ухилянта мухи все без змін: сухий підвал, амбразура з видом на шкарпетки перехожих і працюючий генератор сусіднього магазину. Йшов 21 місяць оборони жулянського підвалу від нападу ТЦК. Якщо на початку сюжету «Агент мінус 7» втрачає «лічноє дєло», то в кінці буде відклеєна сітківка. ![]() Востаннє редагувалось Hotab в Сер 25 жов, 2023 11:30, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Нагадаю Вам, що ви самі навесні хотіли йти в наступ. Щодо відповідальності - скажіть, яка буде Ваша відповідальність, якщо ви пошлете кількох солдат перевірити посадку і вони там загинуть? Думаю, про відповідальність можна говорити тільки знаючи, на основі чого приймались рішення, якими були причини і наслідки. Причин ми не знаємо, наслідків всіх - теж. Так, на жаль, наш наступ провалено. І русня перейшла в контрнаступ. ![]() Почнемо з кінця. До чого вкотре мій чоловік? Якого біса ви та інші вчепилися за нього, як воші за кожух? Я ж не кажу, що робити вашим дружинам чи подругам ![]() Тепер про медійні історії. У вас є докази? Ні? Навіщо тоді нагнітати? Тепер про взагалі. На гілці роздмухується ворожнеча між тиловиками та військовими. Зрадолюби підливають масла у вогонь. Може потрібно замислитись і згадати про те, що форум - це інформаційне поле бійки, тут не вирішуються питання мобілізації чи покарання зрадників. Тут треба засуджувати ворога, підтримувати ЗСУ та ділитися корисною інформацією, яка допомагає наближати перемогу. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНе хочеться доводити те, що очевидно будь кому, хто хоч трошки дружить зі здоровим глуздом. Але спробую. "Батальйоном" назвали підрозділ, в якому особового складу не набереться навіть на роту. Що це, як не медійна історія з голосною назвою? Так само, як і РДК - "корпус" у складі батальйону, в якому особового складу набереться на дві роти. Щодо зрадойобів - вони принаймні мають свою позицію. Погану, але відверту позицію. Ви ж закликаєте воювати до останнього тут на форумі, але ваш чоловік при цьому косить. В цьому вся печаль вашої позиції. Стосовно "ділитися корисною інформацією, яка допомагає наближати перемогу" - я обома руками за. Але ця інформація має бути правдивою і адекватною. Бо "два-три тижні" в стилі обдристовича потім виливаються в значне падіння моралі, коли виявляєтсья, що рожеві поні і єдинороги тільки в фантазіях окремих осіб. Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 25 жов, 2023 12:21, всього редагувалось 1 раз.
![]() І так, мені здається, що долярчика, фріза, та інших, що воюють з перших днів, було б непогано поміняти. Нехай не зараз, але хоча б через рік - півтора, але поміняти.
Для цього треба мобілізувати інших. І не треба плакати, що "насильно мобілізовані не такі" - вони цілком можуть виконувати більшість задач. Хочете ви цього чи ні, але демобілізовуватися буде більше - по стану здоровя чи з інших причин. І їх доведеться міняти. Тому ловити вас будуть активніше. Щодо підрозділів в тилу: по-перше, є ще певна кількість строковиків, які призвані до війни і не підписали контракт, відповідно сидять на ЗУ. По-друге, часом підрозділи виводять на доукомплектування. В тому числі й на ЗУ. ![]() поміняти на позавчора
Був колись анекдот в СРСР: В тюрьме сидят двое и разговаривают: — Ты по политической или по уголовной статье? — По политической. Я сантехник. Вызвали в горком. Я осмотрел и сказал: "Тут не бачок, а всю систему менять надо!" Востаннє редагувалось flyman в Сер 25 жов, 2023 12:23, всього редагувалось 1 раз.
|
|