Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14311432143314341435 ... 2917>
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 10:04

rjkz написав:
  katso написав:
  Starikan написав:Нет, я тоже играл и в Дум, и Еретика, и Квейк, но это было развлечение типа пасьянса, которое быстро приедается, и в любой момент можно прерватья. А когда рубятся по интернету - это быстро засасывает и можно всю ночь просидеть.

Неправда -сидели и в Дум всю ночь, еще без сетки. Товарищ потом в метро от столбов утром шарахался когда на работу ехали 8) В общем - компьютер - зло.

Я потом когда в метро читал Лукьяненко "Лабиринт отражений", ржал так, что от меня полвагона отсаживалоссь. 90-е годы.
Дум был еще до Интернета, нормально шел на 486. Они стоили несколько куе, что для 90-х - космические деньги.
Играли не ночами, а сутками.

В 90-ті це було щось абсолютно нове і для дітей і для дорослих.
Теперішні діти не дуже то і грають в комп'ютерні ігри - напряжно для більшості, от соцмережі всіх гатунків більше часу витягають. Стратегії то в цілому світі занепали як жанр. Хоча з прикладних позицій деякі симулятори дуже навіть могли би помогти в підготовці тих же операторів дронів і т.д. Жаль централізовано не використали потенціал ігор в тій же освіті.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 10:04

Дюрі-бачі написав:rjkz про нове покоління студентів вже писав: кидають роботу, навіть в ІТ. З курсу в 30-40 студентів важко знайти хоса б 2, яким би можна довірити проект, бо 99% через 2-3 місяців, навіть кращі студенти, попри перспективу подальшого працевлаштування, кидають із закидами "не для того ріс, щоб пахати ЗА КОПІЙКИ (сепедня ЗП трейні)" і вимагають ЗП мідла.
Щодо Ютюба і красивого життя, то приїхав в університет помічник депутата на Лексусі LX, так там ціла черга була сфоткатись і потім запостити "я в Лексусі". Для них важливіше красива картинка, ніж реальність

що ж ви їх так вчите? :lol:
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 10:07

Re: Еміграція, заробітчанство

Кажется, я когда-то писал на форуме, может даже на этой ветке, не помню точно, что когда в 2015 году пришел к выводу, что большой войне в Украине быть, то ошибся со сценарием.
В моем представлении было, что большая война вспыхнет на БВ, а потом начнутся беспорядки в Европе, в которых увязнет ЕС и раша, которая все это инспирирует, нападет на Украину, а Западу тупо будет уже не до Украины.
Судя по всему, детали этого сценария всплывают в другой последовательности.
Турция сошла с ума.
Это вторая по силе армия НАТО.
Не надо иметь много ума, чтобы понять, что раша также стоит за террористической атакой на Израиль. Собственно, в Израиле это уже поняли и дали понять, что раше это не простят.
Но похоже ситуация начинает приобретать формы раздела на лагеря.
Такого я не предполагал.
Боюсь сказать, но, реально, я-бы сейчас искал другой глобус.
Мы в шаге от глобальной войны.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 10:26

Shaman написав:
  Дюрі-бачі написав:rjkz про нове покоління студентів вже писав: кидають роботу, навіть в ІТ. З курсу в 30-40 студентів важко знайти хоса б 2, яким би можна довірити проект, бо 99% через 2-3 місяців, навіть кращі студенти, попри перспективу подальшого працевлаштування, кидають із закидами "не для того ріс, щоб пахати ЗА КОПІЙКИ (сепедня ЗП трейні)" і вимагають ЗП мідла.
Щодо Ютюба і красивого життя, то приїхав в університет помічник депутата на Лексусі LX, так там ціла черга була сфоткатись і потім запостити "я в Лексусі". Для них важливіше красива картинка, ніж реальність

що ж ви їх так вчите? :lol:

Просто справжні специ не підуть викладати. Навіщо, якщо можна ІТішити за інші гроші?! В мене одногрупник був. Тупий, як двері. Часто питався в мене, як курсачі робити. Що не завадило йому з червоним дипломом закінчити Полутех. І оскільки, в нього там колись працював тато прилаштувався на кафедру САПР, де він викладає вже не зовсім актуальний Компас.
Якось натрапив на такій сайт :
https://studzona.com/teacher
Знайшов про нього відгуки, довго ржав.
Щось типу:"Прилаштували тупого синішу бабло зі с студентів косити
"
І тп. 😎
Востаннє редагувалось Bolt в Нед 29 жов, 2023 10:29, всього редагувалось 2 разів.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 10:26

BIGor написав:

Так що Ви хочете, сьогоднішнє покоління студентів - це люди які народилися вже при демографічній ямі. І навіть зараз вони не можуть перебирати роботою, бо 100 мідлів на одну вакансію.

Можуть перебирати, але в мене чуйка, що конкуренцію ІТ сенйорам вони не скоро ще складуть.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 10:30

Дюрі-бачі написав:BIGor Та навіть зараз перебирають вакансіями. Логіка "краще сидіти вдома безкоштовно, ніж працювати за копійки". Ніяк до них донести не можемо, що стаж з повітря не з'являється, а без стажу резюме автоматично летить до смітника.
Цього тижня приходили з Кіберполіції, шукають "аналітика" який би скрапив ціни на OLX і аналізував низькі, як потенційно шахрайські. Студенти повністю проігнорували таку вакансію, хоча вона повністю відповідає тому, що вони учать.
Влаштував свого аспіранта віком 30+, якого весною звільнили з "галери"

вакансія, як кажуть, "на любителя", так само як і "турецька нерухомість", потрібен відповідний не "аналітичний апарат", а й "тяга"
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 10:33

rjkz написав:Кажется, я когда-то писал на форуме, может даже на этой ветке, не помню точно, что когда в 2015 году пришел к выводу, что большой войне в Украине быть, то ошибся со сценарием.
В моем представлении было, что большая война вспыхнет на БВ, а потом начнутся беспорядки в Европе, в которых увязнет ЕС и раша, которая все это инспирирует, нападет на Украину, а Западу тупо будет уже не до Украины.
Судя по всему, детали этого сценария всплывают в другой последовательности.
Турция сошла с ума.
Это вторая по силе армия НАТО.
Не надо иметь много ума, чтобы понять, что раша также стоит за террористической атакой на Израиль. Собственно, в Израиле это уже поняли и дали понять, что раше это не простят.
Но похоже ситуация начинает приобретать формы раздела на лагеря.
Такого я не предполагал.
Боюсь сказать, но, реально, я-бы сейчас искал другой глобус.
Мы в шаге от глобальной войны.

Глобальна війна іде між КНР та США, решта це їх проксі. Схиляюсь до думки Щеліна, який каже, що це новий варіант так званої тридцятилітньої війни. Буде сплахувати то там то сям, в тому її глобальність.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 10:39

Starikan написав:
  Shaman написав:
  antey1969 написав: Но уже одного этого выступления Фарион, если ее немедленно не оформят в колонию или психушку, достаточно для принятия правильного решения.
https://www.google.com/amp/s/ukraine.no ... 8.html/amp

в кожній країні є свої дурники. якщо пошукати, я гадаю в Німеччині не один такий політик знайдеться у відношенні до емігрантів. не треба з цього робити висновки за всю країну

У нас на форуме на военной ветке таких половина, поэтому я оттуда ушел.
В ТГ каналах (на любую тему) каждый десятый коммент "чому не на мови".
Так что ничего шукать не надо.

ви ж перебільшуєте й розумієте це ;) на військовій гілці лише половина спілкується українською - чи за вашою логікою вони всі націоналісти? :D

це лише в Україні така чудасія з мовами. гадаю в тому ж США в чатах спілкуються англійською, навіть ті, кому зручніше іспанською. але там зрозуміло. в Німеччині те ж нема питань, що розмовляти треба німецькою, а не турецькою чи арабською. й лише в Україні не все так однозначно 8)

треба чекати, оскільки зараз живемо довше, то можливо й не 40 років.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 10:43

Дюрі-бачі написав:BIGor Та навіть зараз перебирають вакансіями. Логіка "краще сидіти вдома безкоштовно, ніж працювати за копійки". Ніяк до них донести не можемо, що стаж з повітря не з'являється, а без стажу резюме автоматично летить до смітника.

Готував останні роки малого до IT ( почали с гуртка по Скретчу, потім перейшли на початковий Пайтон). І вже від багатьох чую, що зараз вже в Айти робити нема чого, щоб шукали інші ниши...Ось і ви підтверджуєте мої думки, але що ж тоді на заміну? Мже якась кібербезпека чи промавтоматика ? Взагалі, є сенс в тих колледжах після 9го, чи все суто індивідуально?
ЗІ на правах недільного оффтопа :mrgreen:
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 99 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 10:48

Не треба йти в айти )))
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

#<1 ... 14311432143314341435 ... 2917>